ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

H ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ... ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Σας βάζω λοιπόν μερικές φωτογραφίες, από την μεγάλη προσφορά της ήρεμης δύναμης, της χώρας που αποκαλώ «μητριά της ΕΕ». Πρόκειται για τα γερμανικά τανκς Leopard 2, που έχει πουλήσει η Γερμανία στους Τούρκους. Τα τανκς αυτά τα είχε στην Ανατολική Θράκη, απέναντι στα Ελληνικά Leopard2Hell. Εμείς τα αγοράσαμε 10.000.000 ευρώ το ένα και οι Τούρκοι μόλις 4.000.000 ευρώ το ένα. Γιατί η Μέρκελ ήθελε να ταΐσει καλά τα φιλαράκια της. Μετά το 2016, η Τουρκία πήρε το 25% των Leopards που είχε στην Αν.Θράκη και τα μετέφερε στα σύνορα με την Συρία. Και μάλλον έχει πάρει και περισσότερα το τελευταίο διάστημα!


Η Γερμανία λοιπόν, εξοπλίζει με υπερσύγχρονα τανκς την Τουρκία, έτσι ώστε να σκοτώνει χιλιάδες Κούρδους με τα γερμανικά αυτά όπλα! Και να ήταν τα μοναδικά γερμανικά όπλα που διαθέτει η Τουρκία; Επιπρόσθετα, ο Σουλτάνος και ο Τανριβερντί της πρώτης ιδιωτικής τουρκικής μισθοφορικής μονάδας της Sadat, που προσλαμβάνει στρατιώτες από το Αζερμπαιτζάν και το Ουζμπεκιστάν, χρησιμοποίησαν γερμανικά όπλα για να εισβάλουν στην Συρία την πρώτη φορά. Επίσης για να εισβάλουν στο Ιρακ. Τα χρησιμοποιούν και τώρα στην δεύτερη εισβολή τους.
Δηλαδή, η Γερμανία, πουλά όπλα στον Σουλτάνο, όχι μόνο για να φοβερίζει τους Ελληνες και τους Κύπριους αλλά για να σκοτώνει :
- Κούρδους στην Τουρκία
- Κούρδους εκτός Τουρκίας
- Ιρακινούς
- Σύριους
- Και όποιον άλλον διαφωνεί με την πολιτική του Σουλτάνου! Ακόμα και Ρώσους και Αμερικανούς!
Και παρά την κατακραυγή που υπάρχει στον πλανήτη, εδώ στην Ελλάδα, δεν μιλά κανείς.
Σας παραθέτω λοιπόν μερικές φωτογραφίες, για το πώς περιποιήθηκαν τα γερμανικά Leopards διάφοροι ! Από Κούρδους αντάρτες ίσαμε κατσαπλιάδες στη Συρία που χρησιμοποίησαν απλά αντιαρματικά όπλα!
Πλήρης εξευτελισμός δηλαδή της Krauss-Maffei που τα κατασκευάζει. Αλλά μπροστά στο χρήμα, η ειρηνοποιός Ανγκέλα Μέρκελ, δεν διστάζει πουθενά. Ούτε στο γεγονός ότι ο Σουλτάνος στις εμπροσθοφυλακές του χρησιμοποιεί το Ισραηλινής σχεδίασης M60 γιατί αντέχει περισσότερο στα αντιαρματικά !
Αυτή είναι η Γερμανία λοιπόν. Ο αιώνιος σύμμαχος των Τούρκων. Και αντί η ΕΕ να αντιδράσει στο γεγονός ότι ο Σουλτάνος χρησιμοποιεί γερμανικά άρματα για να εισβάλει σε ξένες χώρες και να σφάζει όποιον βρίσκει μπροστά του, τον δικαιολογούν κι από πάνω! Και αναρωτιέμαι: Τι δουλειά έχει η Ελλάδα να συμμετέχει σε μια εταιρία δολοφόνων;;; Όλες οι απαντήσεις δεκτές, αλλά πάνω απ όλα, θαυμάστε τι εκθειάζουν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα! Όλες οι φωτό είναι από κατεστραμμένα Τουρκικά Leopard από αντιαρματικά.
ΥΓ.
Το κόκκινο πλαίσιο στον αριθμό κάποιων leopards τον έβαλα για κάποια πρακτόρια που με ακολουθούν εδώ μέσα! Διόλου τυχαία….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας. Ή Γερμανία αν το γνωρίζετε δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος είναι μία GmbH δηλαδή μία φίρμα, δεν έχει σύνταγμα. Κουμάντο όσο και να σάς φαίνεται παράξενο κάνουν 4 κράτη ( Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Αμερική (USA)). Ή Frau Merkel όπως και κάθε Bundeskanzler είναι μία γλάστρα όπως ο δικός μας πρωθυπουργός. Μετά από τις 4 χώρες κουμάντο κάνουν οι βιομηχανίες. Και είναι νομίζω λογικό να υποστηρίζουν την Τουρκία και κάθε Τουρκία με 80.000.000 πληθυσμό. Άλλο να παραγγείλουμε 10.000.000 καρβέλια ψωμί και άλλο 80.000.000. Και εμείς να είμασταν το ίδιο θα κάναμε. Ο απλός λαός αγαπά ποϊό πολύ τους Έλληνες από τους Τούρκους. Όμως η βιομηχανίες κοιτάνε το συμφέρον τους. Με τα εξοπλιστικά το γνωρίζετε ότι οι μίζες είναι μεγάλες, όλοι θέλουν να βγάλουν άσχετα αν το τελικό ποσό το πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Δεν θέλω για κανένα λόγο να υποστηρίξω την Γερμανία. Πιστεύω να έγινα σαφής.
Hellas ist meine Land.
Bis bald.