ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Χίος: Εισβολή κατοίκων στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν τα ΜΑΤ - Τραυματίες τρεις αστυνομικοί

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΕΤΣΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ.
Μάχες σώμα με σώμα στους διαδρόμους του ξενοδοχείου
Εισβολή κατοίκων σημειώθηκε το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χίου στην περιοχή Καρφά, όπου διαμένουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν αποσταλεί στο νησί.
Μάχες σώμα με σώμα γίνονται στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, στο οποίο βρίσκονται κάτοικοι του νησιού μετά από τη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία της Χίου.

Άνδρας των ΜΑΤ εκτόξευσε χημικά προς τους κατοίκους που είχαν περικυκλώσει το ξενοδοχείο με αποτέλεσμα η κατάσταη να εκτραχυνθεί. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, από την επίθεση των κατοίκων τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.
Όπως μετέδωσε το Ράδιο «Αλήθεια» οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και τους ξυλοκόπησαν. Μάλιστα κάποιοι πέταξαν από τα παράθυρα ρούχα των ανδρών των ΜΑΤ.

Λίγο μετά τις 14:30 επανήλθε η ηρεμία στην περιοχή.


Οι φωτογραφίες είναι από το astraparis.gr 

1 σχόλιο:

Ιωάννης είπε...

Κατά τη γνώμη μου οι κάτοικοι και των δύο νήσων (Λέσβου και Χίου) δεν θα έπρεπε να επιτρέψουν επ' ουδενί την κατάλυση των αλητών μπάτσων σε τοπικά ξενοδοχεία. Από το να συμπλακούν με μπάτσους σώμα με σώμα εντός του ξενοδοχείου, όπως έγινε στη Χίο, θα μπορούσαν να επιλέξουν έναν πιό αποτελεσματικό τρόπο. Το ξενοδοχείο να έχει την τύχη της ΕΣΠΟ ή του King David Hotel στην Ιερουσαλήμ το 1946. Οι δε ιδιοκτήτες των εν λόγω ξενοδοχείων θα έπρεπε να τσουβαλιαστούν και να δαρούν μέχρι αναισθησίας. Διότι επέτρεψαν την παραμονή αποσπάσματος κατοχικού στρατού σε ελληνικό έδαφος. Θα αναρωτηθεί κάποιος : μα ποιός θα τα κάνει αυτά, οι χέστηδες οι Ελλαδίτες;;; Κάποιοι συντονιστές δεν γνωρίζουμε καν τι ρόλο έπαιζαν. Καλούσαν τον κόσμο σε ειρηνική διαμαρτυρία και πως στην ανάγκη να προτάξουνε τα στήθη τους. Μα ποιοί νόμισαν πως είναι;;; Οι Σουλιώτισσες;;; Να που στο τέλος έφαγαν δύο αποθήκες ληγμένα ισραηλίτικα χημικά στο κεφάλι! 'Οπως έγινε στην Αθήνα το 2010 ή 2011 και στο Πισοδέρι το 2018! Ας μην γελιόμαστε. Είτε είναι η SEEBRIG που δέρνει είτε τα μπουμπούκια της "ελληνικής" αστυνομίας, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό. Είναι πραιτωριανοί του κρατικού μηχανισμού που παίρνει εντολές από ξένα κέντρα (διευθυντήρια). Η ελληνική αστυνομία, εκτός από το εθνόσημο που θα πρέπει οπωσδήποτε να της αφαιρεθεί, δεν έχει τίποτα που να τη συνδέει με ο,τιδήποτε το ελληνικό. Ας ονομάζεται αορίστως "Αστυνομική Δύναμη". Πουθενά στο εξωτερικό η αστυνομία δεν έχει χαρακτήρα εθνικό. Επί παραδείγματι στη Βρετανία, η αστυνομία καλείται "Police" ή "Police Force" ή "Metropolitan Police" και ουχί "British Police". Ο ρόλος της είναι να υπηρετεί πρωτίστως την παλιόγρια που έχουν γιά βασίλισσα και δευτερευόντως είναι ταγμένοι στην προστασία των πολιτών. Αν το κάνουν κι αυτό...