ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Επεισόδια στον Έβρο, μάχη της ΕΛΑΣ με τους μετανάστες (live)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μιχαλάκη παιραιτήσου.!! Στείλε τα παιδιά των ΜΑΤ πίσω και άσε τους κατοίκους να δείξουν τι εστί βερύκοκο, στους εισβολείς.!! Τα ΜΑΤ πρέπει να κάνουν πίσω...με τις ζοχάδες που έχουμε οι Έλληνες αν μας αφήσεις θα καθαρίσουμε την "μπουγάδα" εμείς . Αλλά δεν γίνεται να πολεμάμε τους εισβολείς και να σώζουμε και τους φλώρους των ΜΑΤ.!!  Τα ΜΑΤ πρέπει να λείπουν από παντού! Είναι πλέον μια σάπια μονάδα που λειτουργεί χειρότερα στο θυμικό των Ελλήνων απ ότι ο Ερντογάν! Να τους πάτε στα Εξάρχεια να μαλώνουν με τους φλώρους των Εξαρχείων. Δεν έχουν καμιά δουλειά στα σύνορα όσοι έδειραν Μακεδόνες και Νησιώτες! Έχουν ξεφτιλιστεί όσο κανείς στον πλανήτη ! Άσε εμάς τους Μακεδόνες, τους Νησιώτες και τους Εβρίτες να δώσουμε ένα καλό μάθημα και στους εισβολείς και στον Ερντογάν. Άλλωστε, Στρατός, η υπόλοιπη Αστυνομία και οι Πολιτοφύλακες φτάνουν και περισσεύουν!

Ένας νέος γύρος επεισοδίων έχει ξεκινήσει στον Έβρο καθώς εκατοντάδες άτομα από την Τουρκία συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθώντας να μπουν σε ελληνικό έδαφος.
Νεαροί πετούν πέτρες και φλεγόμενα ξύλα στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με χημικά και κρότου-λάμψης.
Την ίδια στιγμή δυνάμεις της ΕΛΑΣ συνεχίζουν να καταφθάνουν από χθες το απόγευμα στην μεθόριο του Έβρου για να ενισχύσουν την συνοριοφυλακή ενώ από την τουρκική πλευρά των συνόρων εξακολουθούν να συρρέουν ομάδες μεταναστών/προσφύγων με την προσδοκία να περάσουν στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μαξίμου, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ και των Ενόπλων δυνάμεων ενισχύονται στα σύνορα με την Τουρκία, τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα.

Κατά την διάρκεια της νύχτας υπήρξαν κάποιες προσπάθειες ομάδων μεταναστών/προσφύγων να περάσουν στο ελληνικό έδαφος όμως αναχαιτίστηκαν από τις δυνάμεις φρούρησης που σε μια περίπτωση έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών. Μεμονωμένα άτομα πάντως εθεάθησαν το πρωί να κινούνται πεζή σε χωράφια της ελληνικής πλευράς.
Με το φως της ημέρας έγιναν αντιληπτοί να κινούνται προς τα σύνορα εκατοντάδες μετανάστες-πρόσφυγες, και ανενόχλητοι από τις δυνάμεις ασφαλείας της γείτονος, να προσεγγίζουν, με μεταφορικά μέσα και πεζοί, τα σύνορα του Έβρου για να καταλήξουν εγκλωβισμένοι πίσω από έναν συρμάτινο φράχτη ή να καθηλωθούν στην τουρκική όχθη του Έβρου.
 ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ιωάννης είπε...

Γιατί δεν βγαίνουν μερικοί τραντέλλενοι με καραμπίνες να καθαρίσουν, όπως έγινε πρόσφατα στη Χίο;;;; Φοβούνται κάτι;;; Τι περιμένουν;;; Θα πρέπει να γεμίσει πρώτα η Θράκη με μουσουλμανικά σκατάδια, και μετά να τους απωθήσουν;;; Θα αφήσουν να περάσουν μέσα Αλγερινοί, Μαροκινοί και Αφγανοί;;; Η Θράκη δεν είναι Μαγκρέμπ! Ας τους κανονίσουν εκεί που βρίσκονται. Και να τους πετάνε μετά στο ποτάμι!!! Αν καθαρίσουν καμμιά ντουζίνα, μετά όλοι οι υπόλοιποι χεσμένοι απ' τον φόβο τους θα τρέχουν προς την Τουρκία!!! Ερντογάν το "προϊόν" επιστρέφεται. Πάρτο και βάλτο στον πάτο σου. Το πάρτυ θα πρέπει να ξεκινήσει... Εμείς να το ξεκινήσουμε!