ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

7 διμοιρίες στη Χίο με επικεφαλής τον υποδιοικητή των ΜΑΤ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κανονικά... μας αρέσει να μας λένε ψέματα, να μας εξαπατούν, να μας δέρνουν και να μας εξευτελίζουν ως λαό και ως έθνος!... τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια αυτό έχει αποδειχθεί εκ των πραγμάτων! Το βασικό μας πολιτικό πρόβλημα είναι αν θα βρεθεί κάποιος που να μην μας μοιάζει... να μην μας λέει ψέματα, να μην θέλει να μας εξαπατήσει... να μη θέλει να μας δέρνουν τα "όργανα της τάξεως"... και σίγουρα να επιμένει να μην θέλει να μας εξευτελίζει ως λαό και και ως έθνος...Εάν οι ΜΑΤτζήδες νομίζουν ότι δέρνοντας τους Έλληνες θα εξασφαλίσουν τον αυριανό  τους ματωμένο μισθουλάκο , είναι γελασμένοι.! Κανένας ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ δεν θα σας πληρώσει τίποτε , θα σας πετάξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι...μόλις γίνουν πλειοψηφία.
14 συνολικά διμοιρίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στέλνει στα νησιά η κυβέρνηση στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της για άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων κέντρων σε Χίο και Λέσβο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα "Στο νησί", στη Χίο θα σταλούν 7 διμοιρίες με επικεφαλής τον υποδιοικητή των ΜΑΤ και άλλες 7 στη Λέσβο με επικεφαλής τον διοικητή των ΜΑΤ.
Η κυβέρνηση επιχειρεί με αυτή την κίνηση να κάμψει άμεσα τις όποιες αντιδράσεις επιλέγοντας την τακτική της σύντομης σύγκρουσης ώστε ο σχεδιασμός να προχωρήσει ανεμπόδιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την περίφραξη κάτι που σημαίνει ότι οι εργασίες μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα κι εντός της εβδομάδας.

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ μπατσοι

Α ανθελληνες

Τ τελχινες

ΑΡΡ. είπε...


Αυιή δεν είναι, παίδες, γερμανοχιτλερική κατοχή
αλλά εβραιοχιτλερική. ΜΑΤαποσπάσματα και αντιστασιακαί καταστολαί
και εθνικαί εκτελέσεις δια συνοπτικών διαδικασιών
με όλο το εβραιορθόδοξο θρησκευτικό τυπικό και τελετουργικό.

Είεν καλώς τα περιούσια τεθωρακισμένα (ΜΜΕ)
και η κιποπροσκυνημένη πολιτικοθρησκευτική και πνευματική παρά φύσιν εξουσία.

Πώς κατάντησες καημένε μου Έλληνα,
εξόριστος στον ίδιο σου τον τόπο
με τους εβραιόσπορους δημοκρατικούς νεογραικύλους σου!