ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σαν ιστολόγιο ένα έχουμε να πούμε σε αυτά τα κοπρόσκυλα..." Τύμμα τύμματι τίσαι." Δηλαδή την πληγή με πληγή θα την πληρώσουν.! Σιγά σιγά θα προσλάβουν και τον Χακάν Φιντάν ως σύμβουλο!!! Όταν η Ρεπούση κυκλοφορεί με τουρκικό διαβατήριο, τι να λέμε τώρα.!! Είναι ποτέ δυνατόν ένα ανθελληνικό και ΜΗ ελληνικό πολιτικό σύστημα να προάγει ποτέ τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα;; Όλοι αυτοί ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΕΙΝΑΙ.!!
 Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ! Απίστευτες καταστάσεις μόνο στο Ελλάντα!
-
30 χρόνια ακούω για το ΕΛΙΑΜΕΠ. Και όλες οι κυβερνήσεις «ψωνίζουν» στελέχη από εκεί! Στην Ελλάδα όπου η ενημέρωση είναι επιπέδου «ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ’ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ», ορισμένοι επιστρατεύουν λητούς και δεμένους (τρολς και καθηγητάδες) για να αποψιλώσουν την βάση της κριτικής μου που ασκώ στο ΕΛΙΑΜΕΠ εδώ και 30 χρόνια! Και για να μην σας κουράζω, θα ξεκινήσω σήμερα από κάτι που ενώ είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, για την οποία μίλησα πρώτη φορά το 2010, εντούτοις ουδείς εδώ στην Ελλάδα το γνωρίζει! Και όσοι –ελάχιστοι- το γνωρίζουν, αποφεύγουν να το σχολιάσουν, γιατί φοβούνται μην σκιστεί κανένας πόντος από το καλσόν!
Το ΕΛΙΑΜΕΠ λοιπόν που συχνά πυκνά εκνευρίζει τους πάντες εδώ στην Ελλάδα, με τα καμώματα διάφορων … «αστέρων» που αρθρογραφούν και μελετούν τα .. αμελέτητά μας, έχει προσλάβει ως ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ποιον λέτε;;;
Tον Κεμάλ Ντερβίς! Τι σας λένε λοιπόν για τον … σύμβουλό τους; Ότι είναι ένας Τούρκος Τραπεζίτης που έχει εργαστεί στην World Bank και μπλα μπλα μπλααααα...
Τι δεν σας λένε τώρα;


Ο Κεμάλ Ντερβίς ήταν Υπουργός Οικονομίας την περίοδο 2001-2002 επί Μπουλέντ Ετσεβίτ! Ακούσατε; Μπουλέντ Ετσεβίτ. Δηλαδή του Κεμαλιστή (CHP) Ετσεβίτ, ο οποίος το 1973 σχημάτισε την Κυβέρνηση ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΤΤΙΛΑ». ΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΆΤΗΣΕ ΜΌΝΟ 10 ΜΗΝΕΣ (όσο χρειαζόταν δηλαδή). Αλλά ήταν αυτή που πραγματοποίησε τον «Αττίλα»! Ο Ετσεβίτ τότε, για να σχηματίσει κυβέρνηση, συμμάχησε με τον Νετζμετίν Ερμπακάν ιδρυτή του Ισλαμικού Κόμματος (MSP). Ετσεβίτ και Ερμπακάν λοιπόν κατέλαβαν την Κύπρο μας. Κι ο Ερμπακαν, για όσους … ξαφνιάστηκαν, είναι ο μέντορας του Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν και του AK Party! Και ο πρώην Κεμαλιστής Ετσεβίτ, ίδρυσε στο όνομα της γυναίκας του (Ραχσάν Ετσεβίτ), το Αριστερό Κόμμα της Τουρκίας (DSP). Αριστεροί ήταν οι άνθρωποι δηλαδή και μάλιστα έχουν γράψει και … ποιήματα!
O Κεμάλ Ντερβίς τώρα, για να τα λέμε ΟΛΑ, είναι μισός Τούρκος, μισός Γερμανός! Συγκεκριμένα ο πατέρας του ήταν Τούρκος και η μητέρα του Γερμανίδα!!! Και ήταν υπουργός οικονομίας την περίοδο 2001-2002, όταν δηλαδή, η Τουρκική Οικονομία υπέστη το μεγαλύτερο κραχ στην νεότερη ιστορία της. Γαμώ τα οικονομικά που ξέρει δηλαδή!!! Αφού τον διώξανε με τις κλωτσιές από την κυβέρνηση, ο επόμενος άρχισε να αναπτύσσει την οικονομία της Τουρκίας! Ετσι για να ξέρουμε τι ψώνισε το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον έχει για σύμβουλο!
Ψάξτε λοιπόν τι λέει το ΕΛΙΑΜΕΠ και θα καταλάβετε τι ακριβώς τους ... συμβουλεύει ο χειρότερος –κατά τεκμήριο- υπουργός οικονομίας της Τουρκίας, που υπηρέτησε πιστά αυτόν που κατέλαβε την μισή Κύπρο!
Τέλος προς το παρόν, κι αν δεν σας φτάνουν αυτά, σύντομα θα πω κι άλλα…
ΥΓ1.
Κυργιάκο, ο Παπανδρέας, είχε προσλάβει τον Κεμάλ Ντερβίς ως σύμβουλό του στο Μαξίμου! Τι; Δεν το ήξερες; Για ρίξε μια ματιά στα κιτάπια του Μαξίμου! Αντί για τον Θάνο Ντόκο του ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν προσλαμβάνεις κι εσύ για σύμβουλο την Τανσού Τσιλέρ που έκανε τα Ιμια, να … πατσίσεις με την Αριστερά;;; Αφού από το ίδιο μαγαζί ψωνίζετε….
YΓ2.
Κάθε φορά που δίνετε εντολή στα παρτάλια του FB να με μπλοκάρουν, εγώ θα το πηγαίνω ένα level παραπάνω! Ταμάμ;;;

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Δυστυχώς έχουμε ξεπεράσει τα μυθιστορήματα με την πραγματικότητα . Δεν σέβονται ούτε το αίμα που έχει χυθεί από Έλληνες . Οι προδότες συνεχίζουν την ύβρη (και η Ρεπούση με τούρκικο διαβατήριο , έμεινα άναυδος . Το μόνο καλό είναι ότι κάποια στιγμή δίνουν μόνοι τους τα ονόματα των συνεργατών τους να συλληφθούν όλοι για προδοσία . Δυστυχώς στο FB βλέπω να διαμαρτύρονται οι ανταρσύες για τα ΜΑΤ στην Λέσβο που περιόρισαν τους λαθρομετανάστες , τίποτε άλλο δεν αντελήφθησαν . Για να απαντήσω στο προηγούμενο άρθρο σου ναι , γιατί ποτέ δεν είναι άδολος και δεν είμαστε όλοι το ίδιο (εργατικοί , καλόψυχοι , δημιουργικοί κτλ). Συνήθως υποστηρίζεται είτε από αμαθείς είτε από αυτούς που έχουν συμφέρον είτε από αυτούς που δεν θέλουν να δουλέψουν . Είχα μια συζήτηση με κάποιον προχτές και έλεγε να μοιραστούν όλα λέει ίσα παγκοσμίως , να έχει και αυτός πχ λάδι . Εγώ πήγα τον Δεκέμβρη 17 μέρες στις ελιές και πάω από 5-6 χρονών + κλαδέματα κτλ, αυτός δεν έχει και δεν έχει πάει ποτέ του, δεν δουλεύει , ζει με επιδόματα . Με την νοοτροπία τους θα δουλεύουν οι μισοί να κάθονται οι υπόλοιποι όπως και έγινε στην Ελλάδα και αλλού .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εξαιρετικός όπως πάντα φίλε Νικόλα. Και φυσικά συμφωνώ σε ότι γράφεις. Μπορεί μερικές φορές να μην απαντώ σε σχόλια που κάνεις είτε εσύ, είτε άλλοι σχολιαστές, απλά το τελευταίο διάστημα ο χρόνος μου είναι ελάχιστος, και δεν έχω την πολυτέλεια και την ευχέρεια για πολλά σχόλια. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να μπορώ να απαντώ σε όλα τα σχόλια σου/σας.

Δεν είναι προδότες όλοι αυτοί, είναι αλλογενείς . Προδότης είναι κάποιος που προδίδει τη φυλή του , το έθνος του....αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όλοι τους είναι έμμισθοι πράκτορες ανθελληνικών κέντρων. Τις ελιές και τα μάτια σου.!! Όπως εγώ κρατώ την γη μου , που περνάει από γενιά σε γενιά...στη οικογένεια μου. Αυτές είναι οι ρίζες μας.

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...


Ελλάς, υπόδειγμα κράτους υπό άτυπον και ολοκληρωτικήν εθνικήν κατοχήν τραπεζοστρατιωτικού τύπου.

Γερμανονατοϊκός ζυγός, οικονομικοπολιτική γενοκτονία λαθροπροσφυγικός εκτοπισμός.
Εθνικός λαός εγκαταλελειμμένος και τελευταίας διαλογής από πλευράς κρατικής μερίμνης. Δια φόρους μόνο. Δια επιδόματα μόνο περιούσιοι, λαθραίοι και γυφταίοι. Στρατός σώματα ασφαλείας, παιδεία εναντίον του, παίρνουν διαταγάς από μη Ελληνες.
Ηγεσία εθνικής αυτοχειρίας και δημοκρατικής ευθανασίας.
Ακόμα και ο χειρότερος εθνικός εχθρός έπρεπε αν προσπαθήσαι πολύ δια το αποβήναι ανθελληνκότερος αυτής.