ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

FROM MACEDONIA WITH LOVE !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τα πνεύματα του Βουνού έχουν να κάνουν πολλές αποκαλύψεις. Όπως για παράδειγμα..."ψυθύρισαν" ότι στην εφημερίδα Εευθεροτυπία , και μια μέρα πριν την υποτίμηση της δραχμής το 1998...έγινε ένα ταξίδι "μαγικό" απο την χοντροχανιόλα και τον μπαμπά της τον Δρακουμέλ...την γνωστή ντε αδελφομάνα, και αντί για το Παρίσι που έλεγαν σε όλους...πήγανε στην Ελβετία....τα "δωράκια" του Εβραίου Σημίτη στην οικογένεια Κορλεόνε. Άλλωστε και ο Coolis επί Πασοκ και Σημίτη διορίστηκε στην Τράπεζα. Ο κηφήνας που δεν έχει ούτε ένα ένσημο κολλημένο εκτός Δημοσίου. Που αν δεν ήταν ο Δρακουμέλ να τα στάξει χοντρά στο Χάρβαντ δεν θα τον άφηναν εκεί ούτε για να σφουγγαρίζει τα πατώματα.!!Και κάτι που δεν το πήραν είδηση...., έγινε δεκτός στο Μαξίμου ο πρόεδρος της Microsoft. Από πότε και που οι Πρωθυπουργοί δέχονται προέδρους πολυεθνικών;; Και για πιο λόγο;;
Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Εχτές το βράδυ, ανέβηκα ξανά στον Χορτιάτη και μίλησα με τα πνεύματα του Βουνού! Μου είπαν λοιπόν, ότι η Magna Famiglia του Μπονάνο, προσπαθεί να στείλει ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ στην Περιφέρεια του Β.Αιγαίου, μπας και βρει κάτι μεμπτό και εξαναγκάσει τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να παραιτηθεί!!!
Δεν ξέρω αν θα το κάνει ή όχι η γαλαζορόζ φαμίλια των Αθηνών και ο ... Capo di Tuti Capi, αλλά ξέρω κάτι άλλο! Ξέρω τι θα κάνουμε ΕΜΕΙΣ εδώ στη Μακεδονία! Θα στείλουμε ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ σε μια Περιφέρεια κι έναν Δήμο όπου μπαινοβγαίνουν ο Sotto Capo και ο Consigliere !!!
Και δεν θα ζητήσουμε έλεγχο των ετήσιων λογιστικών καταστάσεων! Ούτε των Ενδιάμεσων Λογιστικών καταστάσεων!
Οοοοχι γατάκια των Αθηνών!
Θα ελέγξουμε τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ !!!

Προχωρήστε εσείς καταστάσεις αλά Κόζα Νόστρα και Μπονάνο Φαμίλια κατά του Περιφερειάρχη Μουτζούρη και σας υπόσχομαι ότι θα χάσετε τα αυγά και τα καλάθια!

Υ.Γ Άλλωστε αγαπητά μου κορίτσια, το έχετε ξαναπάθει (από άλλους) αυτό και απολέσατε ολάκερους Περιφερειάρχες! Έτσι δεν είναι; Στην πουστιά απαντάμε με πουστιά...
Ιδού η Μακεδονία, ιδού και το πήδημα κορίτσια!
Ελπίζω τούτη τη φορά τα πνεύματα του βουνού να ήταν ... μεθυσμένα όταν μου μίλησαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: