ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Χίου από την επίθεση των ΜΑΤ, στο λιμάνι των Μεστών

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Με ΜΑΤ, χημικά και άυρες οι δυνάμεις καταστολής επιβάλουν την ανθελληνική κυβερνητική πολιτική. Εν το μεταξύ τα πουστροκάναλα σιγή ιχθύος. Η πλέον τραγελαφική κατάσταση που ζούμε σήμερα, είναι να έχουν ψηφίσει Μητσοτάκη γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πρόσφυγες , για να έχουνε ασφάλεια κτλ και να τους τουμπανιάζουν στο ξύλο τα ΜΑΤ για να φτιαχτεί δομή προσφύγων υπό την άμεση εποπτεία της γερμανικής κυβέρνησης. Μπράβο στα ΜΑΤ κατάφεραν το αδιανόητο....ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ  γιατί δεν θέλουν να φτιαχτούν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. .!!! ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ  ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.
 Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης , ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του έπειτα από επίθεση και χρήση δακρυγόνων από δυνάμεις των ΜΑΤ στο λιμάνι των Μεστών.


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχω μια απορια,γιατι η εισβολη των λαθροσκουπιδιων γινεται σε συγκεκριμενα νησια ενω σε αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα,δηλαδη στις κυκλαδες στην Κυθνο,στην Τηνο,στην Ανδρο,στην Μυκονο,στην Ναξο,στην Παρο,στην Σαντορινη,στην Ιο,στην Μηλο,στην Αμοργο,στην Κεα,στην Συρο,στην Σεριφο,στην Αναφη,στην Φολεγανδρο,στην Κιμωλο,δεν στελνουν λαθροσκυλα εκει?
Υπαρχει καποιος λογος η θα το κανουν αργοτερα?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υπαρχει καποιος λογος η θα το κανουν αργοτερα? "

Για να μπορέσουν να τα δώσουν στην Τουρκία ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟ.!!
Από την στιγμή που οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ θα είναι όχι απλά η πλειοψηφία..αλλά οι μόνοι κάτοικοι των νήσων...η Τουρκία χωρίς ρίξει ούτε μια σφαίρα θα τα πάρει κάτω από την "προστασία" της.
Η Τουρκία αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ με την Ελλάδα.!! Έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά μαζί.!!