ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Εμφύλιος "πόλεμος" στο Ανατολικό Αιγαίο για το μεταναστευτικό

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κυριάκο παραιτήσου.!! Δεν θα έχεις καλό τέλος. Αν το Συριζότσουρμο έπεσε λόγω της παράνομης συμφωνίας των Πρεσπών....εσύ θα πέσεις λόγω λαθροεισβολής.!!
Τεράστιες ευθύνες φέρει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρωτοφανή μετακίνηση μονάδων ΜΑΤ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Με μια απίστευτη ανακοίνωση που δεν είναι αληθής, τόσο η κυβέρνηση όσο και η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νήσων Β.Αιγαίου στη Λέσβο, προσπαθούν να "καλλιεργήσουν" στους Έλληνες μια κατάσταση που επέχει παρασάγγας από την αλήθεια εμπλέκοντας και το Λιμενικό.
Αρχικά, με μια μνημειώδη ανακοίνωση, το Λιμενικό ακύρωσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου για Λήμνο με διάφορες προφάσεις λέγοντας ότι δεν θα πραγματοποιηθεί. Στην ουσία η κυβέρνηση "μίσθωνε" το πλοίο για να το χρησιμοποιήσει για την μεταφορά των ΜΑΤ κάτι που το αντιλήφθηκαν οι νησιώτες και αντέδρασα άμεσα. Και κυκλοφόρησαν σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο από το Λαύριο, όπου δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ ήταν παραταγμένες.

Αργότερα, είπαν ότι θα στείλουν στα νησιά 200 αστυνομικούς. Ο λόγος σύμφωνα με δηλώσεις τους, ήταν για να προστατέψουν τα μηχανήματα του Στρατού που θα πήγαιναν να κάνουν εργασίες στις περιοχές που έχουν επιλεγεί για να χτιστούν οι νέες δομές! Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τις νέες πόλεις που ετοιμάζουν στα νησιά μας.
Πρόκειται για ψευδή δήλωση με την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να "δικαιολογήσει" τον τεράστιο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων που εισέβαλε στα νησιά και προστέθηκε στις ήδη μεγάλες δυνάμεις που προϋπήρχαν.
Πράγματι στο πλοίο που πήγε Μυτιλήνη υπήρχε "για τα μάτια", μια μπουλντόζα και δύο στρατιωτικά τζιπ. Πρόκειται για στημένη "επικοινωνιακή ομπρέλα", αφού την προηγούμενη εβδομάδα, δείξαμε τους διαγωνισμούς που δημοσίευσε η κυβέρνηση προκειμένου να σπεύσουν οι τεχνικές εταιρίες να δηλώσουν συμμετοχή για τις πρώτες εργασίες χωροθέτησης και περίφραξης των νέων δομών.
Τα ποσά και οι όροι συμμετοχής αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και φυσικά, έσπευσαν οι τρεις από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες να δηλώσουν συμμετοχή. Φυσικά, στη διαύγεια δεν γίνεται λόγος πουθενά για "δομές" αλλά γενικά και αόριστα, για "καθαρισμούς γηπέδων" στα νησιά. Μόνο στη Λέσβο, ο διαγωνισμός, προβλέπει κονδύλι ύψους 750.000 ευρώ για καθαρισμό γηπέδων. Αλλά, αναρωτιόμαστε, ποιών γηπέδων; Μήπως εκείνο του Μαρακανά; Προφανώς όχι!
Πρόκειται για την περιοχή Καράβα όπου αυτή την στιγμή γίνονται εκτεταμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης, από μονάδες των ΜΑΤ που βρίσκονται ακροβολισμένες στο βουνό! Συνεπώς, για ποια μηχανήματα του Στρατού κάνει λόγο η κυβέρνηση και τι ήταν η μπουλντόζα που μετέφερε χτες βράδυ με το πλοίο;
Από τη στιγμή που το έργο το αναλαμβάνουν ιδιώτες, ποιά είναι η τεχνική εμπλοκή του Στρατού; Από τα βίντεο που αναρτήθηκαν χτες βράδυ, φαίνεται ότι τα δυο πλοία, σε Λέσβο και Χίο, μετέφεραν πολύ παραπάνω από 200 αστυνομικούς. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, μεταφέρθηκαν 400 ένστολοι αστυνομικοί. Ωστόσο, μεταφέρθηκαν και αστυνομικοί με πολιτικά.
Σημειώνουμε ότι η διεύθυνση της ΕΛΑΣ στη Λέσβο, είναι υπό την διοίκηση του ταξίαρχου που επί των ημερών του, «διατάσσονταν οι Αστυνομικοί να καταγράφουν κεφάλια που θα επιβιβαζόταν σε πλοίο, με σκοπό να καταμετρηθούν όσοι θα πήγαιναν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία». Μάλιστα η νέα κυβέρνηση, όχι απλά τον διατήρησε στην θέση του αλλά τον προήγαγε σε υποστράτηγο. Σε ερώτηση ξένου πρακτορείου ειδήσεων, αρνήθηκε να απαντήσει πόσοι αστυνομικοί πήγαν στη Λέσβο, προφανώς διότι ο αριθμός τους είναι τεράστιος και δεν δικαιολογεί την επικοινωνιακή οπερέτα της δήθεν προστασίας των μηχανημάτων.

Στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ

Με έναν πρωτοφανή τρόπο, με μυστικές επιχειρήσεις μεταφοράς ΜΑΤ, νύχτα και με μισθωμένο πλοίο που είχε σβήσει το AIS (την εκπομπή της θέσης του μέσω GPS), η κυβέρνηση μεταφέρει σχεδόν ολόκληρη την δύναμη των ειδικών μονάδων της αστυνομίας στα νησιά, όχι για να προστατέψει τα μηχανήματα που θα κάνουν εργασίες, αλλά διότι επιχειρεί να εκφοβίσει τους νησιώτες και να τους ψεκάσει με τόνους χημικών και να τους δείρει αν χρειαστεί.
https://www.facebook.com/MichaelPatsikas1/videos/479229692965356/

Η επιχείρηση θυμίζει πολύ εκείνης του Πισοδερίου ενώ εν πολλοίς χρησιμοποιούνται τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιοι κατασταλτικοί μηχανισμοί. Αυτούς που κατέκρινε τόσο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ήταν στην αντιπολίτευση όσο και όλα τα στελέχη της ΝΔ. Ακόμα και η "Ομάδα Αλήθειας" φαίνεται να έχει λουφάξει αυτές τις μέρες.
Το πιο ενδιαφέρον απ΄όλα είναι ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησαν τόνους χημικών στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και είναι εν πολλοίς υπεύθυνα για την πολιτική της χώρας απέναντι στο μεταναστευτικό, σήμερα πρωτοστατούν με δηλώσεις συμπαράστασης στους νησιώτες επικρίνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αντί η κυβέρνηση να στείλει ειδικές μονάδες να φυλάξει τα σύνορα, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, σήμερα στέλνει ειδικές δυνάμεις για να δείρει τους νησιώτες που αντιδρούν στην κατασκευή νέων δομών.
Βέβαια, τις δομές αυτές τις είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην κυβέρνηση και αντιδρούσε τότε η ΝΔ. Και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνει κατά των δομών χέρι-χέρι με τους νησιώτες και καταδικάζει την κυβέρνηση για την ρίψη χημικών και τον ακροβολισμό στο δάσος, εκατοντάδων ΜΑΤ. Κάτι που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε πρώτος στο Πισοδέρι! Τελικά, είχε πολύ δίκιο αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν δήλωνε ότι «η Ελλάς, έχει μεταβληθεί, σε ένα απέραντο φρενοκομείο»!

ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Το θέμα είναι θα χυθή θερμό αίμα, αίμα ελληνικό
ίνα ανάψωσι τα αίματα της σωτηρίου εθνικής αφυπνίσεως
και να σωθώσι μη χυθέντα τα υπόλοιπα ψυχρά αίματα;

Αλλέως ο μύλος της ιστορίας και των επαναστάσεων δεν λειτουργεί.
Οι θεοί, και της δικαιοσύνης ακόμα, διψούν πάντα για αίμα...
Εάν είχαμε ελληνική δικτατορία τώρα κι όχι σιωνογερμανική, οι δασκαλεμένοι αριστεροί θα είχαν κατασκευάσει ήδη ένα μάρτυρα τουλάχιστον ή θα τον είχαν εντέχνως αυτοί ¨μαρτυρήσει¨ έναν ίνα εμπνεύσωσι πνεύμα αντιστάσεως και εξεγέρσεως.
Τελικά όλα ανάγονται εις την τέχνην της υψηλής μαγείας της θυσίας αίματος. Κάτι ξέρουν τα ανεγνωρισμένα και μη, καταχθόνια ιερατεία που πίνουν αίμα ανθρώπινο αγνό στις διαολοτελετές των και τα αρχαία μαντεία που απαιτούσαν Ιφιγένειες, θυσίες ευγενών και αριστοκρατών, για να φανατισθή η πλαδαρά μάζα και να φυσήξουν οι ούριοι άνεμοι των ιστορικών αποφάσεων.
Τόσοι σκοτώνονται καθημερινά σε ατυχήματα και ερωτικά εγκλήματα και πάνε άδικα των αδίκων. Ας πεθάνουν και μερικοί ηρωικώς, όπως ο Κύπριος Σολωμός, είτε εκούσια είτε προκλητά, για να ξυπνήση και σωθή η νεναρκωμένη φυλή και η ανθρωπότης.
Γατί και ο σταυρωθείς Μεσσίας έκτοτε μάλλον την ηρωικήν λούφαν ενέπνευσε ή το λυτρωτικόν μαρτύριον.

ΑΡΡ. είπε...


Και όσο νεαρότερον και διασημότερον το χθέν αίμα τόσο πιο οικτρόν
(προξενούν τον οίκτον), καθαρτικόν του φθόνου και συγκινητικόν και διεγερτικόν.
Όρα Γρηγορόπουλος, Φύσσας, Λάμπράκης, Πέτρουλας κ.λ.π.
(που το ενεθυμήθην αυτόν τον τελευταίον τώρα...)

Υ.Γ. Ιησούς, ο πρώτος, θρησκευτικώς και μαρτυρικώς, διδάξας.