ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

25ος μεσημβρινός.!

Κείμενο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :Εμείς έχουμε επισημάνει κατά επανάληψη (σε διάφορα μπλογκ) ότι τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας, θα λυθούν εις βάρος της Ελλάδος με πολιτικό τρόπο, με βασικό μοχλό πίεσης τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των νεότερων βασιβουζούκων μουσουλμάνων, που θα αποτελέσουν και την αιχμή της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας εκ δυσμών. Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσο αφορά την είσοδο των βασιβουζούκων, θα παραμείνει η ίδια και από την τυχών έλευση της Ν.Δ. στην κυβέρνηση. Και τον Αμερικάνο Πρέσβη να ρωτήσετε, τα ίδια θα σας πει!

Βεβαίως πάνω στο βασικό πλάνο της ταχύτατης οθωμανοποίησης μας (το Κόσοβο μας οδηγεί), μπορεί να συμβούν εναλλακτικά σχέδια, αναλόγως τα γεγονότα της στιγμής… έτσι εάν και εφόσον υπάρξει κάποια γενικευμένη εξέγερση σε νησί του ανατολικού Αιγαίου, με νεκρούς και κατοχή εκ μέρους των βασιβουζούκων, δημόσιων κτιρίων… θα κινητοποιηθεί ο Ε.Σ. όπου από ρόλο μάγειρα, θα κληθεί σε ρόλο προστάτη της εθνικής ασφάλειας!

Τότε ένας «ειρηνευτικός» ρόλος του τούρκικου στρατού θα είναι προ το πυλών, για την ασφάλεια των «αδελφών μουσουλμάνων». Οπωσδήποτε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έχουν εξαφανισθεί όλοι αυτοί οι πονετικοί αριστεροί, δεξιοί, αλληλέγγυοι, σύμμαχοι μας Η.Π.Α. – Γερμανία κ.λ.π. αλλά το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι για τον 25ο μεσημβρινό. Καζάν – Καζάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: