ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΡΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Έγραφα τον Νοέμβριο του 2016 σε κάποιο άλλο ιστολόγιο ......Όταν κάποιος γράφει περί «εκδυτικισμού» των Δυτικών Βαλκανίων, ουσιαστικά αναφέρεται περί της Εβραιοχαζαροποίησης και των δυτικών Βαλκανίων και κατευθύνσεως εναντίων των Ρώσων. Δεν θα κάνει τίποτα ο Τραμπ στα Βαλκάνια… απλά ο Τραμπ θα αφήσει τον Πούτιν να κάνει στα Βαλκάνια! Όλη η πολιτική των Η.Π.Α. από την δεκαετία του 1990 και εντεύθεν θα ανατραπεί στην Ευρώπη. Η φίλη Σερβία θα ξαναπάρει το Κόσοβο… Ο άξονας διαιρέσεως και αναδιανομής εδαφών μεταξύ του ντόμινο Κουρδιστάν – Αιγαίο – Β. Ήπειρο – Κόσοβο, θα ανατραπεί.

 Είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν, η αν θα προλάβουν να «παίξουν μπάλα» οι Γερμανοί μαζί με τους Γάλλους, δηλαδή το έτερο σκέλος των ιουδαιοχάζαρων, με απαρχή άμεσα έναν Ευρωπαϊκό στρατό. Εξ’ άλλου ο Νατοϊκός βομβαρδισμός του Βελιγραδίου το 1999, έγινε επί το πλείστον από Γερμανούς πιλότους με γερμανικά πολεμικά αεροσκάφη, αλλά υπό την Αιγίδα του Ν.Α.Τ.Ο. ο βομβαρδισμός της Σερβίας το 1999 ήταν που ανάγκασε τον Μ. Γιέλτσιν να παραδώσει το ίδιο έτος την εξουσία στην Β. Πούτιν… με την δικαιολογία «για το καλό της Ρωσίας»! Από το 1999 με τα γεγονότα στην Σερβία και εντεύθεν οι Ρώσοι περίμεναν τις εξελίξεις στην Ελλάδα την Β. Αφρική, την Ουκρανία κ.λ.π. μιας και ο βασικός σχεδιασμός των Ιουδαιοχαζάρων είναι όμοιος με αυτόν του Β΄Π.Π. αλλά με την διαφορά ότι τραβάει περισσότερο σε μάκρος, μιας και οι Η.Π.Α. δεν αντέχουν έναν γενικευμένο πόλεμο, αλλά μικρές ελεγχόμενες εστίες πολέμου. Σερβία 1999- Ελλάδα 2010…- Β. Αφρική Μ. Ανατολή (Αραβική άνοιξη) 2013- Ανατολικό μέτωπο (Βαλτικές χώρες μέχρι Κριμαία) 2014… και αν η Χ. Κλίντον έβγαινε Πρόεδρος των Η.Π.Α…. το 2017 θα βλέπαμε και Μόσχα!

 Η βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας εξαρτάται πλέον από την Ουάσιγκτον και την Μόσχα… η Βρυξέλλες ήταν και είναι ο μαλάκας της υπόθεσης… τι είναι η Βρυξέλλες; Ένας στρατός από τεχνοκράτες, τίποτα άλλο! Ο «εκδυτικισμός» των Σκοπίων έχει σταματήσει διότι εκεί έχουν μπει σφήνα τα συμφέροντα των Ασκενάζι και Σεφαρδίμ… εξ΄άλλου τα Σκόπια ως γεωπολιτικός χώρος έχουν άμεση σχέση με την Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: