ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: 

Εάν δεν κάνω λάθος το Δ.Ν.Τ. ήρθε στην Ελλάδα επί Γ. Παπανδρέου, το 2010… τότε Πρόεδρος στις Η.Π.Α. ήταν ο Μπ. Ομπάμα. Ναι! Αλλά… Μπ. Ομπάμα, Α. Μέρκελ, Ν. Σαρκοζί, Γ. Παπανδρέου. Α. Σαμαράς, Α. Τσίπρας κ.λ.π. ήταν και παραμένουν μαριονέτες στα Ευρωπαϊκά σχέδια των Χάζαρων τραπεζιτών. Ποιος θυμάται πλέον κάποιον με το ονοματεπώνυμο Ντομινίκ Στρος Καν; Για όσους δεν θυμούνται και είναι πολλοί σε αυτό τον τόπο, ο Στρος Καν το 2010 ήταν ήδη Πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. και αντίθετος σε όλα αυτά τα παράνομα και πρωτόγνωρα που αποφασιζόντουσαν για την Ελλάδα, συγκεκριμένα τότε είχε δηλώσει ότι …»Οι Έλληνες βρίσκονται μέσα στα σκατά. Και μάλιστα πολύ βαθιά»… λίγο αργότερα του έστησαν την κατάσταση με την καμαριέρα, όπου το 2011 ως χαρτί τον έκαψαν ακόμα και από την υποψηφιότητα για της Προεδρικές εκλογές του 2012 στην Γαλλία.

 Την θέση του την πήρε η τωρινή Πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. η Κ. Λαγκάρντ, όπου όσο αφορά το ζήτημα Ελλάδα, έπραξε αυτά, που δεν ήθελε να πράξει ο Στρος Καν… η ζωή όμως προχωράει, τα πράγματα αλλάζουν. Έφυγε από την Προεδρία των Η.Π.Α. το καρατσογλάνι ο Ομπάμα και ήρθε ο Ντ. Τραμπ. Οπωσδήποτε και θα αναζητηθούν οι αιτίες και θα πέσουν ποινές στα στελέχη του Δ.Ν.Τ. που παραβιάζοντας όλους του διεθνείς κανόνες εκ μέρους των Χάζαρων τραπεζιτών και υπέρ του 4ου Ράιχ, κατέστησαν τους άλλοτε ηττημένους του Α&Β Π.Π. σε θριαμβευτές και νικητές στην Ευρώπη.

 Η Γερμανική εθνική ολοκλήρωση περνάει από την Ελλάδα, και το γνωρίζουν τόσο οι Αγγλοσάξονες, όσο και οι Σλάβοι. Βεβαίως και θα διαλυθεί το 4ο Ράιχ, που απλά χρησιμοποίησε την Ε.Ο.Κ. για την επώαση, και χρησιμοποιεί την Ε.Ε. ως το κέλυφος για την εκκόλαψη του… από την διάλυση του 4ου Ράιχ, αργά η γρήγορα θα προκύψει η αναγέννηση του Β΄Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, που θα ονομαστή Μεσογειακή Ένωση. Αυτή είναι και η μοναδική μας ελπίδα για να συνεχίσουν κάποιοι λίγοι από εμάς να υπάρχουν στην χώρα των Ελλήνων. Εάν δεν δεχθούμε τον παγκόσμιο ηγετικό μας ρόλο… θα μας διαμελίσουν, αφήνοντας Στερεά (όχι Ιόνιο) και Πελοπόννησο στο 4ο Ράιχ που από πλευράς ορυκτού πλούτου, είναι άδεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: