ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΜΥΘΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Η.Π.Α πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα,όπως αυτά εδώ:
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα κατευθύνονται ανατολικά απειλώντας τη Νέα Υόρκη και τη Νέα Αγγλία με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές χιονοπτώσεις και το τσουχτερό κρύο. Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/859826/akraia-kairika-fainomena-saronoyn-tis-hpa-akyrothikan-1-250-ptiseis-pics#ixzz57XNxJs9U
Kαι αυτά εδώ....όταν ξαφνικά και μέσα σε μια στιγμή παγώνουν καρχαρίες  μέχρι θανάτου στο Cape Cod : http://news247.gr/eidiseis/kosmos/apisteyto-pagwsan-karxaries-stis-hpa-apo-to-poliko-psuxos.5009861.html
Σκέφτηκα ...όλος τυχαίος , να ανεβάσω αυτό το βίντεο:


 Ας γράψουμε κάποια πράγματα… Το 2001 έγινε στην Αθήνα, μια αναπάντεχη συναυλία…. η NASA χρηματοδότησε τον συνθέτη Β. Παπαθανασίου, ώστε να δώσει μια συναυλία στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Η συναυλία έγινε με δικαιολογία την εξερεύνηση του πλανήτη Άρη από το ερευνητικό σκαφίδιο της NASA τον Mars Odyssey. Βεβαίως και άλλες φορές κατά το παρελθών, η NASA φρόντισε οι διαστημικές αποστολές τις, να έχουν μουσική επένδυση… αλλά αυτή την φορά δεν ήταν απλά μια μουσική επένδυση… μιας και στην συναυλία του Β. Παπαθανασίου, υπάρχουν συγκεκριμένα μηνύματα, συγκεκριμένες εικόνες, συγκεκριμένα σκηνικά, συγκεκριμένα κουστούμια, και συγκεκριμένα λόγια στην ελληνική γλώσσα… που δεν έχουν σχέση με την εξερευνητική αποστολή στον πλανήτη Άρη! Βασικά η συναυλία του Β. Παπαθανασίου ήταν ένα κοσμικό μυθολογικό κάλεσμα – Ωδή, το ενδιάμεσο όργανο σε κάποιους, ώστε να μην συμβούν κάποια αναμενόμενα για κάποιους άλλους, γεγονότα που δεν είχαν καμία σχέση με την αποστολή της NASA. 

Βεβαίως η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα των Η.Π.Α…. και οπωσδήποτε για να υπάρχει μια τυπική συνθήκη, η συμφωνία, θα πρέπει να υπάρχει ειλικρινής και αμοιβαία υποχώρηση τουλάχιστον από τα 2 ενδιαφερόμενα μέρη… υπήρξε άραγε υποχώρηση προς τα υποτίθεται συμφωνηθέντα εκ μέρους των Η.Π.Α.;;Εάν ναι… τότε πως εξηγείται ο 1ος φονικότατος τυφώνας Κατρίνα το 2005; Από το 2005 και εντεύθεν, οι Η.Π.Α. έχουν αλλάξει έστω και στο ελάχιστο στάση, η συμπεριφορά από την ολέθρια γραμμή που έχουν χαράξει και δεν σταματάνε επί του πλανήτη; Ειδικά οι Η.Π.Α. ως βασική έδρα κάποιων… τι έχουν επιφέρει στον πλανήτη γη πέραν τον πολλαπλό βιασμό του; Όπως και να έχει αυτό που γίνεται στις Η.Π.Α. θα επεκταθεί και στην Ευρώπη… όχι στην Κίνα, αλλά στην Ευρώπη…. είναι μόνο η αρχή και όχι το τέλος… έχει διαρραγεί η συνθήκη μεταξύ των θερμών και ψυχρών υδάτων και των ρευμάτων, θα αναγκαστούν τα ιερατεία σύντομα, πολύ σύντομα να κάνουν τις γεωστρατηγικές τους κινήσεις, μπροστά στις επικείμενες και επερχόμενες γεωλογικές ανακατατάξεις.

  Αυτές οι γεωστρατηγικές κινήσεις, έχουν αργήσει.. μιας και «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Σίγουρα αυτή την στιγμή οι Η.Π.Α. δεν δέχονται επίθεση από κάποιο άλλο κράτος… αν δεχόντουσαν επίθεση από άλλο κράτος, θα το γνώριζαν… και έχουν την ανάλογη τεχνολογία ώστε να απαντήσουν ανάλογα.Εάν ο "τρυποκάρυδος" επιβάλει την θέληση του, τότε η Στύγα θα ξυπνήσει και η Δήμητρα θα βρει την Περσεφόνη.

Υ.Γ.1  Η  Ειμαρμένη θα συμβεί… η Μήνη θα έρθει και για τις δύο ακτές του σημερινού Ατλαντικού ωκεανού, είναι θέμα χρόνου. Τα ιερατεία πρέπει να κάνουν τις κινήσεις τους, το συντομότερο.

Υ.Γ 2 . Η  Αγγλία , η Γαλλία ,η Ιταλία, αλλά και οι κάτω χώρες ...  θα γεμίσουν από νερό....ίσως τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2025.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μολις πριν λιγες μερες επεσα πανω στο blog και χαιρομαι γιαυτο.
Πολυ ενδιαφεροντα αρθρα ,με καθαρη και διεισδυτικη ματια.

"Εάν ο "τρυποκάρυδος" επιβάλει την θέληση του, τότε η Στύγα θα ξυπνήσει και η Δήμητρα θα βρει την Περσεφόνη. "

Μπορεις να βοηθησεις ; Τα βρηκα σκουρα εδω..
Κατι; θα διαρριχθει ! απο τι η ποιον; και τοτε αυτο που ειναι ιερο και απροσπελαστο θα ανοιξει η θα ενεργοποιηθει; ετσι θα μπορεσει η Ζευξη να επιτευχθει;;

Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ φίλε Άνεμε και το ιστολόγιο είναι πολύ "φρέσκο" μόλις πρόσφατα το άνοιξα.Η Στύγα ενεργοποιείται απο τον Ήλιο....ο Νόμος του Ήλιου είναι αμείλικτος σε αυτούς που τον καταπατούν.
Αν θυμάσαι απο την Μυθολογία στην μάχη εναντίων των Τιτάνων πρώτη καλέσθηκε η Στύγα απο τον Ζευ...ακόμα και οι θεοί την έτρεμαν.!

Ο Ζεύς για τους Έλληνες είναι ο Ήλιος.