ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Για όλα τα μαλάκια αλλά και τις αμοιβάδες που ποικίλουν στην μικροπανίδα της χώρας των Ελλήνων

Κείμενο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Το κείμενο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλα τα μαλάκια αλλά και τις αμοιβάδες που ποικίλουν στην μικροπανίδα της χώρας των Ελλήνων, και όπου πιστεύουν σε ένα άμεσο θερμό στρατιωτικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας.… και ο αμερικανικός οργανισμός γεωστρατηγικών αναλύσεων Jamestown Foundation, συμφωνεί μαζί μου. Θα ήθελα να πω ότι τα έλεγα και αλλού ,ως προς την χρονολογία… 2018 με 2021 θα ήταν η ιδανική χρονική στιγμή για κάθε ενεργούμενο, ώστε να προλάβει το 2022, και την λήξει της Συνθήκης της Λωζάνης. Ας πάρουμε ένα πρόσφατο παράδειγμα…. το 2017 έληγε η Συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας για την στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης στην Κριμαία.

 Το 2008 ο τότε και νυν υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρώφ, διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία θα φύγει από την Σεβαστούπολη εάν η Ουκρανία δεν ανανεώσει την σύμβαση, και ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο λιμένα! Βεβαίως γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια, το 2014 (6 χρόνια μετά το 2008 και 3 χρόνια πριν την λήξη της σύμβασης του 2017) η Ρωσία έκανε ένωση με την Κριμαία, όπου ενσωματώθηκε στην Ρωσική δημοκρατία!

 Οπωσδήποτε από το 2016, μέχρι το 2018 και το 2021… ο χρόνος κυλάει υπέρ της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα, βασικά μέχρι τότε δεν θα χρειάζεται κάποια αλλαγή στην Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά επαναδιαπραγμάτευση στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται ραγδαία! Ίσως να δούμε την Τουρκία να διαχωρίζεται σε ισλαμιστές και μη ισλαμιστές… αλλά το ωραίο είναι αυτό θα συμβεί και στην Ελλάδα! Με αποτέλεσμα και από τις δυο μεριές του Αιγαίου να συγκρουστούν οι μη ισλαμιστές (Ρωσία), με τους ισλαμιστές (Η.Π.Α.)!

  Όποιοι και αν κυριαρχήσουν θα έχουν για έδρα τους την Κωνσταντινούπολη η μη ισλαμιστές θα αναγεννήσουν την Β΄Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία (που δεν θα έχει για βασιλικό οίκο την οικογένεια από την Σαξονία), εάν κυριαρχήσουν οι ισλαμιστές θα φτιάξουν το σαντζάκι της Ορόμπρα (που δεν θα έχει για βασιλικό οίκο την οικογένεια από την Σαξονία).Κάπως έτσι και από τις δυο πλευρές του Αιγαίου θα αρχίσει μια τεράστια εθνικοθρησκευτική παρτούζα… όπου από αυτή την σφοδρή παρτούζα, θα κριθεί αν η Ορθοδοξία η το Ισλάμ, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, θα συγκρουστεί στο μέλλον με τους νεότερους Άτλαντες… δηλαδή την Κίνα.

Υ.Γ  Ο πόλεμος που γίνεται δεν γίνεται για τους ενεργειακούς πόρους… αυτή είναι η δικαιολογία για τις μάζες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: