ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η εισβολή της Τουρκίας σε Ιράκ και Συρία

Kείμενο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ : Η εισβολή της Τουρκίας σε Ιράκ και Συρία μπορεί και να χαρακτηριστεί και ως εισβολή ολίγον από γιουβέτσι… εισβολή ήταν αυτή στην Κύπρο, κατέλαβαν το 35% της νήσου, αυτό που γίνεται στο Ιράκ και Συρία εκ μέρους της Τουρκίας πρόκειται για φιάσκο. Τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η Ρωσία δέχθηκαν να εισέλθει επίσημα η Τουρκία στον πόλεμο σε Ιράκ και Συρία διότι αυτές οι δύο υπερδυνάμεις γνωρίζουν πολύ καλά ότι ολόκληρη η περιοχή της μέσης ανατολής και της χερσόνησος του Αίμου είναι υπό διαπραγμάτευση. Θα προκύψουν εκ νέου καινούργια κράτη…. νέα σύνορα, και αυτή η πολιτική περνάει από τα δυο κομβικά κράτη, την Τουρκία και την Ελλάδα.

 Η Ρωσία δεν θέλει επί των ημερών μας μια Μεγάλη Βουλγαρία… τα γεωπολιτικά σχέδια τόσο των Η.Π.Α. (του τμήματος των διεθνιστών ιουδαιοχαζάρων) όσο και της Ρωσίας για την περιοχή μας, δεν αφορούν μικρά εθνικά κρατίδια αντιμέτωπα μεταξύ τους… αλλά αφορούν σχέδια είτε πανισλμαμισμού είτε πανορθόδοξης συνομοσπονδίας με έδρα και στις 2 περιπτώσεις, την Κωνσταντινούπολη. Το τι θα προκύψει από αυτή την τιτάνια σύγκρουση στην περιοχή μας, στρατηγικά είναι άγνωστο…. το μόνο σίγουρο είναι ότι το αίμα θα ρεύση άφθονο, έστω και αν οι ορθόδοξοι προφήτες κλείνουν προς μια πανορθόδοξη συνομοσπονδία που θα εμπερικλείει σε κλειστές συμμαχίες και τους Κόπτες, Σιίτες κ.λ.π. με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

 Ο Ερντογάν ούτε τρελός είναι, αλλά ούτε δικτάτορας… έχει εκλεγεί από τον τούρκικο λαό, ακόμα και τώρα να προκηρύξει εκλογές, πάλι θα τον ξανά ψηφίσουν! Όποιοι αναζητούν ανισόρροπους, δεν έχουν παρά να ψάξουν τον Γ. Παπανδρέου, τον Α. Σαμαρά, και τον Α. Τσίπρα και ειδικά τους ψηφοφόρους τους! Αν η Τουρκία θέλει να καταλάβει και το υπόλοιπο ελεύθερο τμήμα της νήσου Κύπρου, δεν έχει παρά να στείλει 600.000 από τα 3.000.000 εκ. που έχει στα σύνορα με την Συρία… και η νήσος θα έχει καταληφθεί χωρίς να πέσει τουφεκιά! Βεβαίως υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Ο Ερντογάν είτε επιτεθεί, είτε όχι στην Ελλάδα… θα έχει το τέλος του Καντάφι… το ίδιο και πολλοί πολιτικοί στην Ελλάδα σε απόλυτη συνεργασία των Η.Π.Α. και της Ρωσίας!

Υ.Γ  Στον Γ΄Π.Π. μπήκαμε επισήμως το 1991 με την επιχείρηση στο Ιράκ, «Καταιγίδα της Ερήμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: