ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

AΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

.Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: οι Εβραιο-Σιωνιστές δεν κυβερνούν ΜΟΝΟΙ τους τις ΗΠΑ. Δεν θα μπορούσαν να είναι μόνοι τους. Δεν έχουν ούτε το δημογραφικό, ούτε το πολιτικό εκτόπισμα για να το κάνουν αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμμία περίπτωση δεν τους υποτιμώ, αλλά ούτε και τους δίνω υπεράνθρωπη διάσταση. ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ (τουλάχιστον) ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
 Οι Αγγλοσάξονες (Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) προσέφεραν και προσφέρουν το απαραίτητο γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό εκτόπισμα πάνω στο οποίο πάτησαν οι Εβραιο-Σιωνιστές και αποτελούν το σύστημα που καταδυναστεύει τον πλανήτη μας. Ο «συνεταιρισμός» των δύο μερών βασίζεται -χονδρικά- στην εξής συμφωνία: οι Αγγλοσάξονες βάζουν το «κρεάς» τα «μπράτσα», ενώ οι Εβραιο-Σιωνιστές την «τεχνογνωσία».
 Οι Εβραίοι ήταν οι πρώτοι και (παραμένουν) ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΤΑ 99% (για να μη πω 100%) ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Ο Προτεσταντισμός και ο Σιωνισμός από τον 17ο αιώνα είναι οι καλύτεροι συνέταιροι και σταδιακά δημιούργησαν μια τεράστια αποικιακή αυτοκρατορία: την βρετανική. Το βρετανικό ναυτικό/στρατός κατ έσφαζε και αποικιοποιούσε τους Ινδιάνους, τους Αφρικανούς, τους Ινδούς, τους Αβορίγινες, ενώ οι Εβραιο-Σιωνιστές τραπεζίτες χρηματοδοτούσαν το κτίσιμο της αποικιακής αυτοκρατορίας.
 Το αποτέλεσμα: τόσο οι Αγγλοσάξονες όσο και οι Εβραιο-Σιωνιστές συσσώρευσαν αμύθητο πλούτο εκμεταλλευόμενοι στυγνά όλη την υφήλιο. Το μεγάλο κόλπο για το ντουέτο ήταν η κατάληψη της Βορείου Αμερικής: Στήσανε δύο κράτη (ΗΠΑ, Καναδάς) που ουσιαστικά είναι ένα και το αυτό ως καβάτζα κι εφεδρεία και το ένα από αυτά (οι ΗΠΑ) θα τους χρησίμευε ως όχημα για τον τελικό τους στόχο: ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ (αυτό που έχουν σχεδόν καταφέρει σήμερα). 
 Τυχαίο είναι το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έσωσαν την Βρετανία και στους δύο παγκόσμιους πολέμους; Τυχαία είναι η «ειδική σχέση» που διατυμπανίζουν πως έχουν το Λονδίνο και η Ουάσινγκτον. Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!!! ΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΩΛ ΣΤΡΗΤ!!! Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ-ΣΑΞ ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ (δήθεν άλλαξε το όνομα σε Ουΐνδσωρ) ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ «ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ» ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ» ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟ BREXIT; ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜ(Ι)ΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (φυσικά με την βοήθεια του ελληνόφωνου ξενόδουλου κατεστημένου που οι ίδιοι έστησαν μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια).

Δεν υπάρχουν σχόλια: