ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

By Thanos ή σαν να λέμε by Bambinos .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

By Thanos ή σαν να λέμε by Bambinos .

Αμυντικό site που η φήμη του στηρίζεται σε ένα θρυλικό αμυντικό περιοδικό και παρ' όλα αυτά δεν νιώθει καμία ευθύνη απέναντι στον αναγνώστη, αφού στην ουσία είναι ανυπόγραφο. Επειδή εκεί μέσα πατάτε πλήκτρα χωρίς να καταλαβαίνετε τι γράφετε, ας το εξηγήσουμε λίγο καλύτερα. 5 δις και από κάτω By Thanos ή by ptisi δεν συνάδει, εκτός εάν τα 5 δις είναι στραγάλια. Καμία ανάληψη ευθύνης από την Πτήση λοιπόν μετά από τόσους μήνες, συνεχίζει ακάθεκτη. Οι άλλοι στα άλλα sites είναι μαλάκες που υπογράφουν με όνομα και επώνυμο ε;; Μετά σας φταίνε τα αρνητικά σχόλια, τα δήθεν πληρωμένα.

Πάμε παρακάτω.

1ον) Έβγαλε ο Thanos πόρισμα πως το sonar τρόπιδας δεν είναι χρήσιμο τη σημερινή εποχή. Να του χτυπήσει κάποιος το κεφάλι στο πληκτρολόγιο και να του δείξει τις προτάσεις των DAMEN, FINCANTIERI, NAVAL GROUP, BABCOCK ακόμα ακόμα και την FFGX που έχουν προβλέψει οι Ουσαίοι  να δεχθεί HMS.


2ον) Ο Thanos μάλλον μπέρδεψε τον εαυτό του με τον ήρωα Thano από το marvel universe και νομίζει πως με ένα snap θα φυτρώσουν €$δενδρα ή θα βρεθεί λύση για το gear box. Ο Thanos να ξέρει πως οι LCS 7 & 9 χρειάζονται major επισκευές και τα λεφτά αυτά δεν θα τα πληρώσουν οι Ουσαίοι μόνο και μόνο για να τα δώσουν σε εμάς. Ο Thanos να ξέρει πως αυτά τα πλοία είναι παράκτια περιπολικά που ρίχνουν hellfire και όχι SM2 blk IIIC ή SM6. Το πολύ πολύ να ρίξουν έπειτα από μετατροπές και εκατοντάδες εκατομμύρια κόστη 32 essm/ camm er και 8 NSM.

3ον ο Thanos, όχι αυτός της marvel, ο άλλος της Πτήσης να μας πει τι είναι αυτό το 30% των αυξημένων επιδόσεων στον AAW. Thano λίγα UCAV χρειάζονται μαζί με λίγα F16 με sniper pod, ώστε να κάνουν την MMSC ψητή πάπια .  Με τι θα καταρρίπτει τα UCAV με essm blk2/ camm er που το επιχειρησιακό ύψος εμπλοκής αυτών των πυραύλων δεν ξεπερνά καλά καλά τα 10 km; Ακόμα και να έφτανε για κατάρριψη και πάλι έχει λίγους πυραύλους για να "παίζει" με κουνούπια. Εννοείται πως δεν μιλάμε για αεράμυνα περιοχής. Η Αμερική στερεί στο ελληνικό ΠΝ τη χρήση LRSAM στις κύριες μονάδες του που θα βασίζεται υποτίθεται σε αυτές για 40 χρόνια.

4ον) ASW Thano κάνουν και τα άλλα πλοία. Πως; Kingplik MK2 HMS, Captas 4 συρόμενο που είναι ανώτερο σε επιδόσεις του LFTAS. Επίσης Thano τα άλλα πλοία όντας φρεγάτες και όχι περιπολικά φέρουν τορπιλοσωλήνες με δυνατότητα επαναγέμισης. Η MMSC ξέρεις τι φέρει; 3 VL ASROC και μετά off ,caput, μετά πάλι ναύσταθμο για επαναγέμιση. Μόνο μη σας σκάσει καμία πρόταση με milas και θα σας κοπεί τελείως ο βήχας.

 5ον) Μάντεψε Thano.... Και τα άλλα θα εντοπίζουν εισερχόμενες τορπίλες. Τα άλλα πλοία θα είναι οικονομικά στη κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με το χρέπι σου που καίει όσο ένα καταδρομικό ticonderoga και στο μόνο που διαφέρει από τις ΤΠΚ super vita είναι το ελικοδρόμιο και τα 8 κελιά MK41, όταν οι άλλες προτάσεις όντας φρεγάτες φέρουν 32 κελιά.

6ον) Αυτό το πλοίο που καταχρηστικά το ονομάζετε φρεγάτα με τα μπόσικα του επάρχου Pyatt δεν φέρει σταθερό ραντάρ, αλλά περιστρεφόμενο. Εδώ να μου πεις δεν φέρει τορπιλοσωλήνες, ενώ εκτοπίζει 4.500 τόνους νερού, θα φέρει και σταθερό ραντάρ; Τι έχεις να πεις Thano για τις Ισραηλινές saar 6 των 1.900 τόνων που φέρουν σταθερό ραντάρ και διπλάσιο φόρτο όπλων;; Για την Pohjanmaa της Φιλανδίας που εκτοπίζει 3.900 τόνους τι έχεις να πεις; Όλοι μπόρεσαν να βάλουν fixed aesa σε μικρότερα πλοία, πέραν των Αμερικάνων . Αααα έβαλαν και τορπιλοσωλήνες.

7ον) Όποια Ευρωπαϊκή φρεγάτα επιλεχθεί θα φέρει ECM και απροβλημάτιστο κιβώτιο ταχυτήτων.

8ον) Στην περίπτωση της Γαλλίας  αυτή σου δίνει Aster 30. Προστατεύει την αεροπορία. Προστατεύει και από βαλλιστικούς πυραύλους τα νησιά και την ενδοχώρα. 

 9ον) Τα Tico στην καλύτερη να έρθουν το 2024. Μάρτιο του 22 η απόφαση. Μπορεί να δωθούν στην Ταϊβάν ή στην Αυστραλία εναντίον της Κίνας, ώστε να μη χαθούν κελιά εναντίον της Κίνας. Στην Ελλάδα δεν θα δώσουν TICO για να μην ενοχλήσουν την Τουρκία. Καλύτερα απ' την άλλη γιατί εδώ κλαίγεστε για 4 mk41 ή sylver a50/70 στο κάθε πλοίο.... Που να γεμίσουμε από μόνοι μας 122 κελιά. Α ναι οι Αμερικανοί δεν θα δώσουν SM2 και το ξέρετε, για αυτό ξεκινήσατε το LCS μασάζ. Ξέρετε εσείς. Από AB σε Tico μετά σε perry, μετά σε cyclone και μετά σε LCS. Επίσης το 2030 η tefal θα ζητά τα tico με το pesa radar για να τα κάνει κατσαρόλες. 

Άρα θέλετε να μας φορτώσετε 4 τράτες και 2 περιπολικά και 2 ticonderoga με 30 εκ. κόστος ετήσιας
συντήρησης το κάθε ένα, όσο δηλαδή ο προϋπολογισμός του ναυτικού. Πετάτε και μια μαλακιά για FFGX από το 2030 και μετά χωρίς να λέτε πως εκεί το συμβόλαιο θα φτάσει 6-7 δις. Με άλλα λόγια είστε μαλάκες εκεί στην Πτήση και το ξέρετε. Δεν προσφέρετε κανένα έργο υπέρ του ναυτικού.

Βοηθάτε την LM και τον Pyatt να εξάγουν το πρόβλημα της κλάσης στο εξωτερικό και να μειώσουν τη χασούρα. Α και η διασύνδεση θα γίνεται και με τα άλλα πλοία, αφού χρησιμοποιούνται νατοϊκά πρωτόκολλα. Ο μόνος λόγος που ακόμα χάνουμε το χρόνο μας διαβάζοντας σας είναι καθαρά για να ασκήσουμε κριτική, να την δημοσιοποιήσουμε και να την διαβάσουν οι αναγνώστες σας που τους κοροϊδεύετε, όπως κάνατε με τα ΑΒ και με την τιμή των MMSC.

Δεν υπάρχουν σχόλια: