ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....

Σελίδες ιστολόγια, αναλυτές και άτομα που πολέμησαν λυσσαλέα την γαλλική λύση για τις φρεγάτες  σήμερα εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως νομίζοντας ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους. Είμαστε μικρή χώρα (πληθυσμιακά) και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Σταματήστε να προσπαθείτε, γελοιοποιήστε.

Τις τελευταίες ώρες οι  Αμερικανοί συσκέπτονται έντονα στην Πρεσβεία , δεν είναι γιατί έχασαν τις φρεγάτες. Σιγά τα λεφτά ...Είναι γιατί άτυπα χτίζεται ο πρώτος κορμός του Ευρώ-στρατού.

Μπαίνουν οι βάσεις για τον Ευρωστρατό. Καλά όσα μας δίνουν. Τι υποχρεώσεις αναλαμβάνουμε είναι το θέμα, πέραν των χρημάτων. Φαίνεται ότι ανακατεύεται η τράπουλα πάλι, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Συμφωνία αμυντικής συνδρομής είχαμε και με τις ΗΠΑ να μην ξεχνάμε...τι διαφορετικό θα γίνει με την Γαλλία είναι τώρα το θέμα.

Παίζεται χοντρό "πόκερ" και θα πρέπει να είμαστε ξύπνιοι.


Ναυαρχίδας όχι αστεία...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκατα και η ευρωπη σκατα και η αμερικη κι'ολος ο κοσμος βοθρος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βρε συ...εμείς είμαστε η Ευρώπη. Χωρίς εμάς Ευρώπη πάπαλα.!! Η Ευρώπη είναι η κοιτίδα της Λευκής Φυλής. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα ονόματα των άλλων ηπείρων αρχίζουν από "Α" (Ασία-Αμερική-Αφρική-Ανταρκτική) ενώ εδώ η δική μας ήπειρος αρχίζει από το γράμμα "Ε".!! Νομίζεις τυχαία έγινε αυτό;; Ποιος νομίζεις την ονόμασε ΕΥ-ΡΩΠΗ οι μαυρούληδες οι μήπως οι σχιστομάτηδες;;

Εμείς οι Έλληνες δώσαμε το όνομα και το δώσαμε για συγκεκριμένο και πολύ σπουδαίο λόγο. Η Ευρώπη είναι δική μας υπόθεση και όχι των Γάλλων η των Γερμανών η των Σκανδιναβών.

ΑΡΡ. είπε...


Οι σημερινοί Έλληνες απηχούν το σιδηρούν γένος, απόγονοι εκπεφυλισμένοι
του χρυσού αποθανατισθέντος και αναβιβασθέντος... ανθρωπίνου χρυσού (Ελληνικού) γένους.
Τα δε ¨χλωμά¨ ευρωατλάντεια ¨ πρόσωπα¨ είναι οι μπασταρδεμένοι και δις-τρις εκπεφυλισμένοι απόγονοι των μεσογειακών ανά την Εσπερίαν (και όχι μόνον) παναρχαίων Ελλήνων μεταναστών.
(Εις ένα χρονικόν ορίζοντα μέχρι και τεσσαράκοντα χιλιετιών φυσικά όλα αυτά.)