ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Απο πάνω μέχρι κάτω πρέπει να δημιουργήσουμε ένα φονικό πλέγμα/δίχτυ..όπου εκεί θα σταματά κάθε εχθρός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το γεγονός ότι η Ελλάδα κατέχει το αρχιπέλαγος του Αιγαίου, είναι ένα τρομακτικά μεγάλο γεωπολιτικό και στρατιωτικό πλεονέκτημα έναντι του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος της πίεσης που ασκεί η Τουρκία για την αποστρατιωτικοποίηση των νήσων. Αν προσθέσουμε δυνατότητες Α/Α άμυνας και αντι-πλοϊκά βλήματα τότε δημιουργείται ένα φονικό πλέγμα. Οι Τούρκοι φοβούνται την μεγάλη πιθανότητα να γίνει η Σμύρνη σαν το Χαλέπι.

Δεν αρκεί όμως να έχουμε ένα πλεονέκτημα...πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και προς όφελος μας...Το θέμα είναι να υπάρχει και αμυντική υποστήριξη στο πυροβολικό. Φυσικά και άλλοι συνδυασμοί μαζί για μεγάλη αποτελεσματικότητα. Από μόνο του δεν αρκεί. Είμαστε η είσοδος η Πύλη για κάθε εχθρό που θα θέλει να εισβάλλει στην Ευρώπη..και εμείς θα είμαστε η πρώτη γραμμή άμυνας στο μέλλον.

Την καλημέρα μου σε όλους τους Έλληνες. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ρόλο του μαντρόσκυλου της Ευρώπης τον έχουμε ξαναπαίξει επί αιώνες, και με χωρίς κέρδος κέρατα, αλλά μυαλό δεν βάζουμε.
Θά 'πρεπε να μας διδάξει πολλά η πανηγυρική μούτζα που φάγαμε απ' την Ευρώπη το 1453. Αυτό ήταν το "ευχαριστώ" τους. (Κι αν πείς και γιά το 1204... μόνο που τότε οι "Ευρωπαίοι" έχουν δικαιολογία ότι τους προσκαλέσαν οι δικοί μας οι παπάρες.) Άσε και τα σημερινά: ξεπατώστε τις ελιές, διαλύστε τα ψαροκάϊκα, φάτε μνημόνια και ανεμογεννήτριες, μη διαμαρτύρεστε γιά όσα σας κάνει η Τουρκία, δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε καταρρίψεις στα αεροπλάνα της τούρκ χαβά κουβεττλερί, κλπ κλπ.

Τώρα, αν είμαστε έστω και λίγο ξύπνιοι, πρέπει ν' αφήνουμε τους εχθρούς να περνάνε (κατόπιν συνεννοήσεως και εισπράξεως ...διοδίων - πράγμα που ήδη κάνουν οι Βαλκανικές μαφίες, κι έκανε κάποτε κι ο πανέξυπνος Αλέξιος Α' Κομνηνός με τους Σταυροφόρους της Α' Σταυροφορίας) και να πηγαίνουν στη Δυτική Ευρώπη, εφ' όσον εκεί βρίσκεται ο Παράδεισος των λάθρο. (Κι όχι στη Μυτιλήνη ...ή στη Λέσβο! :) )

Να πάει να γ..ηθεί η Ευρώπη! Εμείς να είμαστε καλά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Να πάει να γ..ηθεί η Ευρώπη! Εμείς να είμαστε καλά."

Λες να μην τα γνωρίζουμε αυτά που γράφεις;;; Ξεχνάς και το 1922 πως μας την φέρανε;; Όμως...αν γαμηθεί η Ευρώπη πιστεύεις ότι εμείς εδώ κάτω στον νότο θα είμαστε καλά;; Όλο αυτό ΔΕΝ το κάνουμε για τους Γάλλους, μακάρι να είχαμε γείτονα την Ελβετία , όμως δυστυχώς έχουμε την Τουρκία.

Η μήπως θεωρείς ότι περνώντας από εδώ τα λαθροόρκς...και αφού γεμίσουν όλη την Ευρώπη δεν θα αποφασίσουν να μας κατσικωθούν και εδώ;;Αν είχαμε αυτά τα μυαλά όταν μας επιτέθηκαν οι Πέρσες...ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΣΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

Οι λαθροόρκς είναι η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ του εχθρού, ενός οργανωμένου τακτικού και πάνοπλου στρατού που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Εμείς είμαστε η Ευρώπη....το θέμα έχει πολύ βαθύτερες προεκτάσεις απο την οργανωμένη λαθροεισβολή που γίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Πίσω απο αυτό το σχέδιο υπάρχει ο ΙΔΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ όλων των Λευκών κρατών της Ευρώπης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και για να μην πέσουν κάποιοι από τα σύννεφα να αναφέρω και και να πω ότι ψήνεται τεράστια συμφωνία μεταξύ Γαλλίας και Τουρκίας για συνεκμετάλλευση αγωγού στο κουρδικό Ιράκ, μέσω Αλεξανδρέττας .!!! Δεν μπήκαν ακόμα υπογραφές ...αλλά το συζητάνε.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ .....δεν είμαστε βλάκες.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε γι'αυτό σε πάω ρε σύντεκνε, ξέρεις να αγοράζεις και δεν γλύφεις κανέναν. Καλά τα πλοία των κουτόφραγκων όμως το εξ ανατολών χρήμα δεν χάνει την λάμψη του ποτέ. Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση απαιτείται επανάκτηση της Ελληνότροπης αντίληψης απο μια δυνατή (οικονομικά, σωματικά και ψυχολογικά) μειοψηφίας Ελλήνων που θα συμπράξει οσάν εταιρία για το καλό της πατρίδας και των λοιπών λευκών συνανθρώπων. Κανένα κόμμα, καμία παράταξη και κανένας μπαχαλοεσμός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον άθλο. Δεν θα μας σώσουν οι ΕΛ, ούτε θα βάλει ο Θεός το χέρι του (ξανά) γιατί το έχει ήδη κάνει και όσο περνάει η (κοσμική) ώρα και το κουράζουμε, τόσο θα σκοτινιάζει ο ουρανός για τα παιδιά του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς το είπες και μόνος σου τα πλοία είναι όντως καλά και τα χρειαζόμαστε..το νόημα όλο είναι σε αυτό που έγραψες..." που θα συμπράξει οσάν εταιρία".!!! Ο κόσμος όλος πες πως είναι μια μεγάλη εταιρεία.... "Follow the money"...και βρίσκεις ποιος κάνει κουμάντο.

Σίγουρα υπάρχει μια αδιάκοπη όρεξη για χρήματα. Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο περιζήτητο είναι ο πολιτικός, πολιτιστικός έλεγχος, και εθνικός έλεγχος των κρατών. Ο έλεγχος των αγορών είναι το παρασκήνιο για τον έλεγχο ολόκληρων των χωρών, και των κυβερνήσεών τους.