ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αμπόλιαστος και Κατατρεγμένος & Σχέδιο Βαρυμπόμπη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τη δυνατότητα να εξοφλούν το φρέντο τους ή τον φραπέ τους σε 12 άτοκες δόσεις θα έχουν οι πολίτες ενόψει των ανατιμήσεων στην τιμή του καφέ, έχει ήδη τεθεί σε ατζέντα συζητήσεων και περιμένει την τελική έγκριση των θεσμών, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του έγκριτου ενημερωτικού περιοδικού "Αμπόλιαστος και Κατατρεγμένος".

Έχετε ακούσει για το Σχέδιο Βαρυμπόμπη;; Μην ψάχνετε δεν θα το βρείτε πουθενά ,έτσι το λέω εγώ. Ναι ξέρω ακούγεται σαν εκκένωση...αλλά δεν είναι . Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο . Αφού γίνει σεληνιακό τοπίο η οικονομία και οι δομές του κράτους τότε η Ελλάδα θα είναι έτοιμη να δεχθεί να γίνει μια πολιτεία της νέας ομοσπονδιακής Ευρώπης. Ο Κούρτς σήμερα δήλωσε ούτε υποχρεωτικότητα ούτε λοκνταουν αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν η Αυστρία δεν τσιμπά.

Και όσο δηλώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει λοκντάουν τόσο πιο σίγουρο είναι ότι έρχεται. Ο διχασμός επίσης εξυπηρετεί ένα τέτοιο σχέδιο το ίδιο και η φτωχοποίηση . Όταν θα αυξηθεί 20-30% το κόστος ζωής σε συνδυασμό με 2% αύξηση μισθών και αναστολές εργασίας με πρόστιμα τήρησης μέτρων είναι θέμα μηνών. Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη .Ότι και να λένε κάποιοι είναι αδύνατον πλέον η Ελλάδα να ορθοποδήσει όπως πριν . 

Αφού περάσουν τα κατεπείγοντα για το δημόσιο συμφέρον μέτρα λόγω υγείας που παρακάμπτουν το Σύνταγμα έτσι θα έρθει η στιγμή να αρθεί και η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων για κατεπείγοντα προς το δημόσιο συμφέρον της οικονομίας μέτρα . Η υπουργοποίηση Στυλιανίδη είναι το πρώτο τεστ για αυριανή υπουργοποίηση ή κυβέρνηση κάποιου ξένου . Το ότι είναι Κύπριος δεν σημαίνει ότι είναι και Έλληνας πολίτης που ορίζει το Σύνταγμα.

Υπάρχει και το άλλο... ζητάνε πιστοποιητικά και τεστ από εθνοφύλακες.  Σιγά μην οι εθνοφύλακες πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ άρα η εθνοφυλακή πάει περίπατο αφού οι περισσότεροι θα δηλώσουν παραίτηση και φυσικά θα παραδώσουν όπλα.  Η παραμεθόριος θα μείνει αφύλακτη ουσιαστικά. Φανταστείτε να δούμε κανέναν Ατιλλα ΙΙΙ καμμια μέρα με υποστήριξη ρωσοκινέζων και να χάσει η Ελλάδα και κατ επέκταση η ΕΕ κάποιο νησί . Διαλύθηκε την επόμενη μέρα γιατί πόλεμο δεν είναι ικανή να κάνει.

2 σχόλια:

No N@me είπε...

Σου έχω ξαναγράψει φίλε μου ότι σε διαβάζω αφενός μεν για το ύφος γραφής που έχεις αφετέρου δε για την σωστή κατ’ εμέ τοποθέτηση επί διαφόρων θεμάτων. Θα συμφωνήσω απόλυτα στα όσα επιγραμματικά έγραψες για τον Στυλιανίδη κάτι που και εγώ το μετέφρασα σαν κρας τεστ αντιδράσεων ενώ για το θέμα των εθνοφυλάκων αν και το έχω διαβάσει και αλλού -εκτός συστημικών μέσων- δεν θέλω να το πιστέψω αν και η τοποθέτηση του Χαρδαλιά στην συγκεκριμένη θέση δεν προμήνυε και τίποτα καλύτερο.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, περίμενα εδώ και μέρες να πανηγυρίσεις τις απόλυτα σωστές προβλέψεις σου όσο αφορά την ακρίβεια στο το θέμα της ενέργειας όπου έχεις γράψει και αναλύσει γιατί οδεύουμε προς την ενεργειακή αυτοκαταστροφή μας κάτι που δεν έκανες και ανέβηκες ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση μου.

Να είσαι πάντα καλά φίλε μου, συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις, όλο και κάποιους θα βάλεις σε διαδικασία να σκεφτούν πως κάτι δεν πάει καλά...

Ανώνυμος είπε...

Απλά απολαυστικό!