ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Μετάφραση: Παιδιά μην κάνετε καμμιά μαλακία και μας ψηφίσετε από αντίδραση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μετάφραση: Παιδιά μην κάνετε καμμιά μαλακία και μας ψηφίσετε από αντίδραση.
 
Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε Αυτό ας το κάνουν οι εθελοντές της ΝΔ κατά κύριο λόγο και ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κάνουν πέτρα την καρδιά τους.
 
Ένα 3% θέλουμε, όπως και το ΚΚΕ και αυτό το έχουμε εξασφαλίσει από τους δικούς μας, ίσα ίσα να μπούμε στην Βουλή και να λέμε καμμια μαλακία να περνά ή ώρα δήθεν ότι κάνουμε αντιπολίτευση. Και να παντελονιάζουμε τα φράγκα.
 
Είπαμε ....Μία χούφτα ανθρώπους θέλει η χώρα, αλλά από ατσάλι. Δε θα αλλάξεις τη μάζα. Φρόντισε απλά να μη διεισδύει στον κύκλο σου. Πρέπει αυτή η χούφτα ανθρώπων να διατηρηθεί "καθαρή". 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ... ΕΜΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ"  ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ... ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΙΟΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ... ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΕΔΙΚΑΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ... ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

4 σχόλια:

Μμ. είπε...


Λ.
ίσα ίσα να μπούμε στην Βουλή και να λέμε καμμια μαλακία να περνά ή ώρα δήθεν ότι κάνουμε αντιπολίτευση. Και να παντελονιάζουμε τα φράγκα.
...............................................................

Βάλε και τα έκτακτα τα μαύρα, Μεγάλε, τα άλα Τράγκα από Τούρκα και Σόρος μεριά. Ο καλός ο μύλος-πουστόκωλος όλα τα αλέθει.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Λουλλου το παιδάκι
Του Γιανη παρεάκι
Καφεδάκι στη Βουλή
Το βραδάκι στη Δομή

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Γιατι βρε εισαι κακος τι εκανε το παιδι?
Να του βρουμε μια δουλεια να ξεπληρωσει π.χ.να γαργαλαει τα αρχιδια της καρετα-καρετα για να εξασφαλισει τι διαιωνιση του ειδους.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

Unknown είπε...

Γιατι ρε φιλε αυτη που εχουμε τωρα τι ειναι ? παντος Ελληνιδα δεν ειναι .