ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πούτσα μέσα στους ναυστάθμους θέλουν κάτι τέτοια αλλά αυτό προϋποθέτει όχι μόνο την ύπαρξη πούτσας αλλά βούληση για χρήση της.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάσατε αυτά που είπε ο λαγός του συστήματος Παπαγελάς;;

" Η Τουρκία μπορεί να προσφύγει στο ΣΑ ΟΗΕ & να πει ότι οι συνθήκες παραχώρησης των νησιών είναι άκυρες επειδή η Ελλάδα παραβιάζει τους όρους αποστρατιωτικοποίησης.Αν το κάνει αυτό,ταυτόχρονα μπορεί να κάνει ναυτικό αποκλεισμό σε 1 νησί.Δεν είμαστε εκεί ακόμα.Η Τουρκία "χτίζει"."

Όταν μιλάει ο Παπαγελάς είναι σαν να μιλάει η πρεσβεία. Και όταν ένας Παπαγελάς σας λέει αυτά κατάμουτρα τότε η  κατάσταση είναι διπλά χειρότερη...οι μόγγολοι ήδη στείλανε χαρτιά,προ πολλού στον ΟΗΕ,στο συμβούλιο Ασφαλείας,αν περάσει δεν έχει κάποια τύχη,καλλιεργούν απλά κλίμα.

Αν φτάσουμε στο σημείο η "ναυτομάνα" τούρκιγιε αυτοί που είπαν το "Μάλτα γιόκ" να αποκλείσει ναυτικά ελληνικό έδαφος ας το κλείσουμε το μαγαζάκι. Πούτσα μέσα στους ναυστάθμους θέλουν κάτι τέτοια αλλά αυτό προϋποθέτει όχι μόνο την ύπαρξη πούτσας αλλά βούληση για χρήση της.

Μια ερώτηση μόνο θέλουμε να κάνουμε στον κ.Παπαγελά.... Εντάξει, αλλά αν ο ναυτικός αποκλεισμός στηθεί έτσι ώστε όλα τα εχθρικά πλοία να βρίσκονται έξω από την "κόκκινη γραμμή" των 6 ν.μ. δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει;;

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , άλλος ένας που είναι για κρέμασμα . Όπως λες αυτά που περιγράφει μάλλον έχουν γίνει ήδη σε συνεννόηση με τον εφιαλτάκη και τα τσιράκια του στον στρατό όπως και ο αφοπλισμός ,αποδεχτήκαμε σε Ελληνικό έδαφος να μας πουν οι Γερμανοί που θα παν τα όπλα τους . MDCN σε container θέλουμε σε όλη την επικράτεια σε κάθε σουπερμάρκετ από ένα και σε κάθε φορτηγό πλοίο επίσης. Το θέμα είναι ποιος θα καλέσει ραφαλ και F15 Σαουδαραβικά στην Ελλάδα που λες, η πουλημένη κυβέρνηση ή τα νούμερα που παριστάνουν τους αρχηγούς όπλων που δεν παίρνουν βλήματα . Διάβασα ότι για να μας δώσουν τα μαρντερ θα πάρουμε και 30.000 λαθρομετανάστες να ξαλαφρώσει η Γερμανία επιπλέον . Εδώ πιάνουν τους άλλους για κατασκοπία και τους αφήνουν τι άλλο να πούμε αντί να τους στήνουν στα 5 μέτρα .
Οι καουμπόυδες μας την έχουν στημένη για την ώρα , το ΝΑΤΟ θα κινηθεί μόνο να μας χωρίσει πιο μέσα . Όπως έχεις πει το πρόβλημα είναι οι Τούρκοι εσωτερικού και να μην προχωρήσουν τα σχέδια τους . Το πως θα γίνει ψάχνουμε .

Μμ. είπε...



Πουτσοστυλίτης δημοσιογραφικού, pillar of poustility κι αυτός.
Κόψε φραουλόφατσα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...Μμ...τι να πει κανείς πρώτα και τι να σχολιάσει. Τέτοια κατρακύλα ποτέ άλλοτε δεν είχαμε. Βέβαια ότι είμαστε σαν χώρα προτεκτοράτο και υπό κατοχή αυτό το γνωρίζαμε....όμως δεν είμαστε μόνο εμείς.

Η Ευρώπη είναι προτεκτοράτο, έλεγε ο Μπρεζίνσκι στη Μεγάλη Σκακιέρα. Και θα παραμείνει. Μαζί με την Ευρώπη και εμείς.Για να μπορέσουμε να ελευθερωθούμε θα πρέπει να συγκρουστούν μέχρι τελικής εξόντωσης οι δύο βασιλικοί σεληνιακοί οίκοι που ελέγχουν τον πλανήτη.

Από την μια στις ΗΠΑ θα έχουμε τεράστιες ανατροπές και απο την άλλη στην Ρωσία τελειώνει η εποχή Πούτιν. Ο Πούτιν (αυτός που παριστάνει τέλος πάντων τον Πούτιν) δεν έχει πολύ ακόμη να ζήσει. Ας ελπίσουμε ότι ο διάδοχός του θα είναι σοφότερος και διορατικός. Κάτι που ΔΕΝ το πιστεύω και νομίζω θα είναι ακριβώς το αντίστροφο, όπως ήδη μπορείτε να δείτε από τα λεγόμενα των δηλώσεων του Yevgeny Satanovsky...

Οπότε ναι....πάμε για ολοκληρωτική σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο πόλους εξουσίας.