ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Κάθε χρόνο τα ίδια. Ας ελπίσουμε αυτό το καλοκαίρι να έρθουν. We hope they do

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιας και πλησιάζει μια νέα σύγκρουση με την Τουρκία αυτό το καλοκαίρι, να σας πω πόσες κορβέτες θέλω να αγοράσουμε απ' την Γαλλία, μιας και θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων σε σχέση με την Αμερική, για να μας συνδράμει με διάφορους τρόπους.

Η πρόταση μας είναι 4 Growind συν 1 FDI επιπλέον και 24 Rafale  .Βέβαια θα μου πει κάποιος ότι δεν προλαβαίνουμε και δεν θα έχει άδικο. Τουλάχιστον ας φροντίσουμε το μετά να είναι καλύτερο. Πιστεύω πως κουτσά στραβά θα τους κάνουμε μεγάλη ζημιά , αλλά θα είναι κάτι αμοιβαίο, μέχρι την επόμενη φορά.

Κάθε χρόνο τα ίδια. Ας ελπίσουμε αυτό το καλοκαίρι να έρθουν. We hope they do. Σιγά που θα χαραμίσουμε και πυραύλους για τα μαντρωμένα σε αργό κονσερβοκούτι μογγολάκια. Σας θυμίζω ότι (ευτυχώς) δεν έχουμε υπογράψει την συνθήκη για τα περί διασποράς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το σενάριο της πτήσης αποκαλείται "ρεαλιστικό" (κατασπατάληση πόρων, εξάντληση μέσων και προσωπικού, τεράστιες απώλειες έναντι ενός ελικοπτέρου των τεδ ενώ το τουρκικό ναυτικό και αεροπορία δεν έχουν κουνήσει δαχτυλάκι), τότε ας κάτσουμε στ' αυγά μας κι ας κάνουμε ένα "γουίν-γουίν" ξεπούλημα. Η άλλη λύση είναι να ξηλώσουμε τα άκαπνα σειρήτια με τα νατοϊκά εγχειρίδια και να βρούμε Κατσιμήτρους. Υπάρχει μία στο εκατομμύριο περίπτωση να γίνει το δεύτερο;

Μμ. είπε...



Έρχονται οι νέοι Περσικοί (μικρασιατικοί) πόλεμοι. Του Μαραθώνος πρώτα.
Πάρτε κόσμε. Ρότσιλδ και Σία πνέουν, λένε, μένεα κατά Τουρκίας λόγω ατιθάσου και πάμπλουτου Κατάρ που δεν συνεργάζεται (υποτάσσεται) με το τραπεζικό τους αποικιακό σύστημα (όρα Ελλάς κι όχι μόνο) αλλά επενδύει (ξεπλένει) όλα τα τραπεζοκεφάλαιά του στην νέα Μογγολία. Γι αυτό και οι δικές μας πολιτικές κουνίστρες, καραφλοκόραξ Ντέντε και γκαντεμολιστής Μοατσό, διέκοψαν τα εθνοενδοτικά συνεκμεταλλευτικά ερωτόλογα με τα Τουρκάτς και πείσμωσαν οι τελευταίοι κι αρχίσαν οι διαμαρτυρίες (οι χριστιανοκοτούλες εμείς) οι πολεμικές αγριάδες (αυτοί), άσε. Κι αυτό το διεθνές δίκαιο, καιρό τώρα πάει κι έρχεται, σαν οθωμανικό προφυλακτικό ακούγεται. Προβλέπεται-σχεδιάζεται διάλυσις Ελλάδος και Τουρκίας λόγω του μεταξύ των πολέμου και ανάδυσις του μεγάλου Ισραήλ κυριάρχου στην αν. Μεσόγειο. Αμ πώς;
(Άμα έχεις τα λεφτά να ούμ, αγίους και αυτοκρατορίες φκιάνς, στο άψαι-σβήσαι, να ούμ!)