ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Έχει έρθει το πλήρωμα το χρόνου, για να γίνουν οι φήμες, τα δημοσιεύματα και τα κείμενα του παρελθόντος, πραγματικότητα και βίωμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχει έρθει το πλήρωμα το χρόνου, για να γίνουν οι φήμες, τα δημοσιεύματα και τα κείμενα του παρελθόντος, (δες ΕΔΩ) πραγματικότητα και βίωμα. 

Κανείς άλλος δεν θα κάνει αυτό που εσύ έχεις ως παρακαταθήκη και ιστορικό χρέος. Έστω και αργά η θα προετοιμαστείς για αυτό, η θα έχεις σκληρό θάνατο... το λέει η μυθιστορία της άλλοτε Πελ-Αιγαίας και νυν Ελλάδος. 

Αυτό το καλοκαίρι και μετά τις εκλογές του Μαΐου 2023, παραδίδεται και το ανατολικό Αιγαίο... όσοι θέλουν να ταξιδέψουν προς τα νησιά του αν. Αιγαίου και για φέτος θα γίνει λογικά... από το 2024 και μετά την "Συμφωνία", θα αρχίσουν να σου λένε ότι :

α) τα ναύλα πρέπει να ακριβύνουν, 

β) τα δρομολόγια των πλοίων για Αν. Αιγαίο είναι περιορισμένα λόγο της ενεργειακής και οικονομικής κρίσεις, 

γ) δεν υπάρχουν αρκετά εισιτήρια, 

δ) οι θέσεις διαμονής προς τα τα νησιά είναι πλήρεις κ.λ.π. 

Από το 2024 και μετά, για τα νησιά του Aν. Αιγαίου, δύσκολα θα μπορούν να υπάρχουν διακοπές για τους ελληνικής καταγωγής επισκέπτες... μέχρι που θα βγάλουν ειδική βίζα που θα δίνεται σπάνια και μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί σε αυτά. Τα καλύτερα έρχονται. Άκου και δες το κάτωθεν βίντεο...  

 

Σχετικό και ΕΔΩ...

6 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Το ακουσα και το ειδα.
Ψηφος η βολια?
Βολια η ψηφος?
Οσοι δεν εχουν αποφασισει θα εχουν την ευκαιρια με αυτα που ερχονται.
Και οσοι δεν τα πιστευαν θα τους πεσουν τα σαγονια.

Ανώνυμος είπε...

Για πιο ανατολικό Αιγαίο γράφεις; Από το 2003 παρακολουθώ τους ναύτες στα επιβατικά να κατεβάζουν τη σημαία μόλις βγαίνει το καράβι από το λιμάνι του Πειραιά. Ούτε στον Σαρωνικό δεν κυματίζει η γαλανόλευκη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 11 Μαΐου 2023 στις 8:29 μ.μ.

Και να ήταν μόνο το Αν.Αιγαίο!!! Έχουνε δώσει την Β.Ήπειρο...την μισή Κύπρο , την Μακεδονία με πλάγιο τρόπο μέσω του ονόματος, καταστρέψανε τον ελληνισμό στην Κωνσταντινούπολη, τον ελληνισμό της Αιγύπτου...τον ελληνισμό της Ιωνίας ...για να μην σου πω την αθέατη γενοκτονία εντός του Ελληνικού χώρου (είναι δεν είναι ο κάτοικος της χώρας 6-7 εκατομ).

Έχουν σκοπό να αφήσουν μόνο την Πελοπόννησο σε αυτό που θα λέγεται για ακόμα λίγο Ελληνική Δημοκρατία , και αυτό γιατί η Πελοπόννησος είναι ΣΤΕΓΝΗ από φ.α...πετρέλαιο και πρώτες ύλες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 11 Μαΐου 2023 στις 8:29 μ.μ.

Δεν μένω ούτε στην Αθήνα, αλλά ούτε και στον Πειραιά για να ελέγχω τα πλοία καθημερινά αν ανεβάζουν η κατεβάζουν την σημαία. Το γεγονός είναι από τα Ίμια και μετά ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, χωρίς να γίνει τουρλουμπούκι με τους μογγόλους. Το ίδιο θα γίνει και με τα νησιά του Αν.Αιγαιου.

Όσο μπορούμε να επισκευτούμε τα Ίμια...τό ίδιο δεν θα μπορούμε να πάμε και στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ του Αν.Αιγαίου.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , τα βλέπαμε - έρχονται και παρόλα αυτά έχω απίστευτο θυμό και πλέον μίσος για τους ηλίθιους δεν πειράζει . Τα βήματα της προδοσίας από εφοπλιστές και λαό είναι εύκολο να τα δεις , όπως και γιατί έχουν ξεπουληθεί οι μεταφορές στους ξένους και Ελληνόφωνους όπως και όλα τα υπόλοιπα . Πλέον προτρέπω σε απόχη ή άκυρο όσους ακούνε . Έχοντας προλάβει τα χωριά και τον κόπο τότε στους παππούδες μόνο μίσος φουντώνει για τους προδότες για κάθε σπιθαμή παραχώρησης . Καταστρέφουν τον Ελληνισμό παντού και εντός η αντικατάσταση τρέχει . Πολύ φοβάμαι ότι ούτε 6 εκατομμύρια είμαστε με τόσες Ελληνοποιήσεις τα τελευταία 100 χρόνια .
Να είστε όλοι καλά και οδηγίες για τα επερχόμενα , να την βγάλουμε και να πάρουμε πίσω την πατρίδα .

kakos04

ΥΓ σε κάποιους κυματίζει η γαλανόλευκη στον ουρανό και μέσα τους τσουτσέκια , δεν ξεχνάμε .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κακε04...ακριβώς όπως τα λές. Δεν είσαι ο μόνος που έχεις θυμό, ΟΡΓΗ και μίσος μέσα σου για όλους τους ηλίθιους και τους προδότες. Τα ίδια με σένα νιώθω και εγώ...βράζω μέσα μου...και μα το κέρατο της αρκούδας δεν θα τους λυπηθώ ότι και να πάθουν. Πρέπει να αφανιστεί όλο αυτό το σκυλολόι για να μπορέσουμε οι Έλληνες να δούμε άσπρη μέρα.

Και αυτοί θα αφανιστούν μόνο με πόλεμο η μεγάλη εσωτερική σύγκρουση.. Για αυτό όποτε ακούω για πόλεμο με τους μογγόλους λέω αμήν και πότε...μπας και ελευθερωθούμε .