ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλο το πρόγραμμα για την εξωτερική πολιτική της ΝΔ εκτείνεται σε 7 ολόκληρες γραμμές! (και με κατάληξη πάντα την φωτο).Το λες, με τρεις λέξεις, και ραντεβού στα τυφλά. 
 
Πάμε τώρα στο ζουμί. Ας μιλήσουμε πολύ σοβαρά, αυτή η έκλειψη που έρχεται στις 5 Μαΐου είναι η ολοκλήρωση  της προηγούμενης. Είναι δηλαδή δεμένες περίεργα μεταξύ τους .Είναι ορατή εν μέρη στην Ελλάδα, που πάει να πει επηρεάζει πάρα πολύ την χώρα μας. Γίνεται και στον Σκορπιό που αυτό σημαίνει ότι επηρεάζει ακόμη περισσότερο την χώρα μας, και φυσικά επηρεάζει σχεδόν ΟΛΗ την Λεκάνη της Μεσογείου.

Γιατί οι περισσότερες χώρες της Μεσογείου είναι...Αίγυπτος Σκορπιός, Ισραήλ Ταύρος, Κύπρος Ταύρος, Αραβικά Εμιράτα Σκορπιός,  Τουρκία Σκορπιός, Ελλάδα Υδροχόος,  άρα αφού γίνεται στον σταθερό σταυρό επηρεάζει όλη αυτήν την ζώνη ...και δεν είναι καθόλου..μα καθόλου καλή .

Αυτά τώρα τα λέω όχι γιατί θέλω να σας φοβίσω, ούτε για να γίνω Μάντης κακών (όπως αυτός που τους έλεγε μην το βάλετε το άλογο στην Τροία) , αλλά να σας προετοιμάσω όσο γίνεται για αυτά που θα έρθουν ΜΕΤΑ τις εκλογές. Εδώ να θυμίσω ότι η προηγούμενη έκλειψη έγινε στον 11 Οίκο της Ελλάδας, που αφορά μεταξύ άλλων και οι πολιτικοί, αλλά και η πολιτική και με (η) και με (οι).

Η δεύτερη έκλειψη που γίνεται στον Σκορπιό και πιάνει τον 6 Οίκο της Ελλάδας , έχει να κάνει τόσο με τα εργασιακά , όσο και απέναντι με τον δωδέκατο Οίκο που είναι οι ΚΡΥΦΟΙ ΕΧΘΡΟΙ και οι ίντριγκες και εδώ θα σταθούμε λίγο για να πούμε μερικά πράγματα. Έμαθα ότι άλλα 2 κόμματα  αποκλείστηκαν από τις εκλογές, εκτός από το κόμμα του Κασιδιάρη σύνολο δηλαδή 4 μικρά κόμματα τα έχουν αποκλείσει.
 
Και αν για τον Κασιδιάρη υπάρχει από πίσω ολόκληρη αμπελοφιλοσοφία για τον αποκλεισμό του κόμματος τους (άσχετα αν είναι αντισυνταγματικό), για τα άλλα 3 κόμματα οι δικαιολογίες ήταν γελοίες.!! Με την απλή αναλογική είχαμε την ευκαιρία να μπούν στην Βουλή πολλά μικρά και άγνωστα κόμματα , τα οποία για διάφορους λόγους είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό. Αυτά λοιπόν τα πολλά μικρά κόμματα θα μπορούσαν να μπουν στην Βουλή και να έχουμε μια πολυκομματική Βουλή η οποία φυσικά ΔΕΝ θα μπορούσε να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση .

Αυτό που έχει σημασία και θέλω να το κρατήσετε είναι ότι όλες αυτές οι διεργασίες που γίνονται υπόγεια και μυστικά ΔΕΝ τις έκανε ούτε η Χούντα του Παπαδόπουλου. Η Χούντα του Γιωργάκη ωχριά μπροστά τους. Τέτοιες πρακτικές ούτε αυτοί δεν αποτόλμησαν. Και όλα αυτά γίνονται, συμβαίνουν χωρίς να ανοίγει ούτε μύτη.!!!Κανείς δεν αντιδρά, κιχ από όλους.

Οι δύο εκλείψεις αυτές στα ζώδια που γίνονται και στις μοίρες που γίνονται , με βάζουνε σε πολύ μεγάλες σκέψεις , σε σχέση με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.!! Και ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τόσο πολύ κάτι μικρά κομματάκια της πλάκας .!!! 

Θα σας πω γιατί. Γιατί αυτά που θα περάσουνε ΜΕΤΑ τις εκλογές δεν βγαίνουνε με μια απλή πλειοψηφία. Για παράδειγμα έβγαλαν ένα νομοσχέδιο και το ψήφισε το σύνολο του κυβερνώντος κόμματος , η το ψήφισαν τα 2 μεγάλα κόμματα και τελείωσαν. Αυτά που πρόκειται να περάσουν  χρειάζεται πολύ μεγάλο ποσοστό βουλευτών, τα 3/4 της Βουλής θέλει. Και επειδή ακριβώς τα 3/4 της Βουλής είναι δύσκολο με μια πολυκομματική Βουλή να τα πετύχεις , να τα πάρεις με το μέρος σου ...αποφάσισαν να βγάλουν από την μέση πολλά, πολλά μικρά κόμματα.

Τι περιμένω εγώ να συμβεί σε σχέση και με αυτήν την έκλειψη. Λοιπόν περιμένω ΜΕΤΑ τις εκλογές να συμβεί και ειδικά αν αυτές είναι του Μαΐου και δεν γίνουν δεύτερες ...περιμένω δύο πράγματα πολύ σημαντικά :

1- ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ κοινώς θα παραδώσουνε (όπως παραδώσανε και με την Μακεδονία) ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου στους Τούρκους.

2- Μια πολύ πολύ μεγάλη οικονομική και διατροφική κρίση. Περιμένω δηλαδή συνθήκες Κατοχής.

Αυτές οι δύο εκλείψεις ειδικά η πρώτη με τον Πλούτωνα μέσα, αλλά και η δεύτερη που παίζει πάλι ο Πλούτωνας μέσα σε αντίθεση με τον Άρη μου "μυρίζουνε" πραγματικά Κατοχή. Δηλαδή όπως ακριβώς όταν μπήκανε τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα. 

Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι σύντομα, πολύ σύντομα αυτό που έγινε με τα εμβόλια και με τις καραντίνες θα είναι πραγματικό πολύ αστείο μπροστά σε αυτό ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Και μπροστά σε αυτό που έρχεται, αν δεν μπορέσουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας έστω και τώρα θα είναι πάρα πάρα πολύ άσχημο. Δεν ξέρω πόσα κόμματα θα απομείνουνε στο τέλος , εκτός από τα λεγόμενα συστημικά τα οποία και θα πάρουν μέρος στις εκλογές , για ένα και μόνο λόγο..για να περάσουν αυτά που ΔΕΝ τόλμησε καμία κυβέρνηση από συστάσεως Ελληνικού Κράτους.

3 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχουμε πειθήνια εξωτερική πολιτική όπως ορίζουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων, και την συνέχιση εξισλαμισμού της πατρίδας μας ώστε να εξαφανιστεί εντελώς οτιδήποτε ελληνικό.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου θυμώνουμε και τα βλέπουμε αρκετοί , αλλά με τόσους προσκυνημένους και πουλημένους θέλει σχέδιο και τεχνική , δεν αρκεί μια βόμβα και 1 καλάσνικωφ . Την οικονομική την βλέπουμε στο πετσί μας , η διατροφική κάνει μπαμ ότι έρχεται , όλα τα έχουν μαζέψει μερικές μεγάλες εταιρείες και μετά θα σου λένε δεν έχουμε για χψδ λόγους τρόφιμα , τυχαία κατέστρεψαν την πρωτογενή παραγωγή και όλες τις υποστηρικτικές τις εταιρείες κρατικές ή μη . Για αυτό θα κάνω όλο το αμπέλι φέτος σταφίδα , ρακί πάλι του χρόνου μια που έχουμε .
Περιμένουμε την έμπνευση της αντίστασης .
Άσχετο αλλά με ρωτάνε πολλοί τι να ψηφίσουν και τους λέω ή αποχή ή μικρά κόμματα που δεν έχουν ξαναπεράσει κοντά από την βουλή ούτε απέξω και πάλι με επιφύλαξη . Αρκεί για να τους κάνουμε χαλάστρα ? Κάτι άλλο να τους προτείνουμε ?

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Στο χάρτη της έκλειψης (5/5) το μεσουράνημα είναι επάνω στον Regulus , ίσως υπό το φως του βασιλίσκου μπλοκάρει ένα κομμάτι από το τραγικό υπόλοιπο που περιγράφει η έκλειψη στην 15η μοίρα…με την ανησυχητική συνδρομή του απρόβλεπτου Ουρανού στη γη του ταυρου , στην αυτάρκεια…