ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Τα καλύτερα έρχονται.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από την εφημερίδα Εστία της 28 Μαΐου 2023 του διευθυντή κ. Μ. Κοττάκη. ..."Το απόρρητο σχέδιο "180" για το συνυποσχετικό στην Χάγη" ...."Πλειοψηφία 3/5 απαιτείται βάση του Συντάγματος για παραπομπή θεμάτων εθνικής κυριαρχίας στο Διεθνές Δικαστήριο"...ΕΔΩ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του κ. Κοττάκη, στης 25/6/2023 ο γηγενής κάτοικος της χώρας των Ελλήνων εάν ψηφίσει και δώσει αυτοδυναμία στην Ν.Δ. ουσιαστικά παραδίδει το αν. Αιγαίο στην Τουρκία, μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης... τα καλύτερα έρχονται.

Τι θα συνέβαινε εάν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είχαν διαβάσει τουλάχιστον Θουκυδίδη και ο εκάστοτε Πρωθυπουργός τους έλεγε τα περί «διαπραγμάτευσης» με τους Τούρκους στο Διεθνές Δικαστήριο;; Θα τον πίστευαν;; Βεβαίως όχι! Γιατί σύμφωνα με τον Θουκυδίδη ο ισχυρός επιβάλει την όποια θέληση του στον αδύναμο, βαφτίζοντας αυτή του την θέληση, ως δίκαιο! 

Επάνω σε αυτή την θέληση του ισχυρού δεν μπορεί να υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τον αδύναμο, παρά μόνο η επιβολή ισχύος! Έτσι λοιπόν εάν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, είχαν τουλάχιστον την έφεση να μελετήσουν τους Έλληνες, κανένας τυχοδιώκτης δημαγωγός δημοσιοσχεσίτης πολιτικός δεν θα είχε θέση σε αυτόν τον τόπο, με αποτέλεσμα ο βίος μας, η ζωή μας, το μέλλον να ήταν πολύ καλύτερα!  

Υ.Γ Βέβαια εμείς τα λέγαμε και τα φωνάζαμε εδώ και χρόνια ΠΡΙΝ το γράψουν στην ΕΣΤΙΑ...ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ , ...και στις 3 Μαΐου ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΠΡΙΝ από την ΕΣΤΙΑ φωνάζαμε ότι ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

1 σχόλιο:

Dojo Westend είπε...

Τότε δε θα βγει αυτοδύναμη η ΝΔ, θ ανεβεί λίγο η ΠΑΟΣΟΚΑΡΑ και θα συγκυβερνήσουν.