ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25/6/23


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25/6/23

Έχω μια διαίσθηση ότι η επόμενες εκλογές στις 25/6 θα έχουνε φοβερές εκπλήξεις παίδες. Ας προσπαθήσουμε να δούμε ποιες θα είναι αυτές οι εκπλήξεις, διότι με τόσο Ποσειδώνα , είναι πως να σας το πω....είναι όπως ξυπνάς από το όνειρο και δεν πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στην πραγματικότητα, η όταν ξυπνάς από το όνειρο και δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο είναι και οι εκλογές που έρχονται.

Ας δούμε τους πλανήτες , και τις όψεις που κάνουνε μεταξύ τους διότι βλέπω και ένα Κρόνο στον δεύτερο οίκο , και έναν Άρη με Αφροδίτη στον όγδοο που δεν είναι και πολύ καλά σημάδια...για τα οικονομικά της χώρας και την εκλογική περίοδο.Πάμε λοιπόν να δούμε τους πλανήτες..

Ο Ήλιος είναι στις 3 μοίρες του Καρκίνου άρα έχουμε κάτι συντηρητικό εδώ ,και η Σελήνη που κυβερνάει τον Ήλιο προσέξτε εδώ γιατί έχει ενδιαφέρων είναι στην Παρθένο (ποιο μίζερη πεθαίνεις) στις 27 μοίρες και κάνει ένα τετράγωνο (άσχημη όψη) με τον Ήλιο ,που σημαίνει πρακτικά μια τρέλα δηλαδή μια ανισορροπία στα πράγματα. Επίσης η Σελήνη κάνει ένα πλήρες τετράγωνο με τον κυβερνήτη της τον Ερμή , και η Σελήνη είναι στην Παρθένο που είναι του πρέπει, και της μιζέριας και με το πλήρες τετράγωνο θα γίνει...αλλού πάει το συναίσθημα, αλλού πάει η λογική.

Άρα κάποιοι θα ψηφίσουν με συναίσθημα χωρίς καθόλου λογική, και κάποιοι θα ψηφίσουνε με πολύ λογική πατώντας πάνω στο συναίσθημα τους και δίνοντας την ψήφο τους προφανώς εκεί που δεν θέλουν, γιατί θα αναγκαστούν για λόγους τακτικής.

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι σε σύνοδο στο Λιοντάρι. Η σύνοδος Αφροδίτη/Άρη είναι μια πολύ ερωτική όψη αλλά και πολύ ζημιάρα.'Οταν έχουμε σύνοδο Αφροδίτη με Αρη είναι σαν να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και δεν κοιτάμε γύρω μας είναι η όψη του Δον Ζουαν ...κάτι πολύ συντηρητικό , κάτι που έχει σχέση με την πατρίδα θα βγεί , κάτι πολύ περίεργο. Αυτή η όψη είναι ακριβώς όπως βρισκόμαστε στην στιγμή του Μύθου ...όπου ο Ήφαιστος ο κερατάς πιάνει με το χρυσό του δίχτυ τον Άρη και την Αφροδίτη στο κρεβάτι . Είναι η στιγμή που ο κερατάς συλλαμβάνει το παράνομο ζευγάρι...και γίνεται το τουρλουμπούκι στον Όλυμπο και το έλα να δεις.!!

Ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό από τον Ταύρο...αυτό είναι κάτι καλό και δηλώνει ότι μέσα από κάτι κακό, καρμικά θα βγεί κάτι καλό , κάτι που θα φέρει μια αναγέννηση και μια νέα πνευματική κατάσταση . Ο Ουρανός είναι και αυτός στον Ταύρο κάνει ένα πολύ μακρινό τρίγωνο με τον Πλούτωνα , αλλά κάνει όμως ένα τετράγωνο ο Ουρανός με τον Άρη και με την Αφροδίτη ...ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθείς στις 27 μοίρες και προσέξτε τώρα εδώ πάμε στο μεγάλον παλούκιον...ο Ποσειδώνας είναι στις 27 των Ιχθύων...η Σελήνη στις 27 της Παρθένου...και ο Ερμής στις 27 των Διδύμων ΠΛΗΡΕΣ ΤΑΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον Ήλιο να συμμετέχει ...άρα λοιπόν έχουμε ένα γερό ΤΑΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον Ποσειδώνα να είναι ο κύριος πλανήτης των προβλημάτων.

Δηλαδή ο πλανήτης που κάνει το μεγάλο πρόβλημα...γιατί το τετράγωνο Σελήνης/Ερμή είναι άσχημο αλλά πάντα όταν μιλάμε για μικρούς πλανήτες τα πράγματα είναι ποιο γρήγορα, εξελίσσονται ποιο γρήγορα. Όταν όμως συμμετέχει και ένας μεγάλος πλανήτης και μάλιστα ο Ποσειδώνας που είναι ο πλανήτης της αυταπάτης και της ψευδαίσθησης σημαίνει...άντε γειά.!!

Πάμε να δούμε τις όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους, διότι εδώ είναι το ζουμί.!

Η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο, τετράγωνο με Ερμή , αντίθεση με τον Ποσειδώνα ,αλλά κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ουρανό και ένα ωραίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα.Αυτό είναι καλό...δηλαδή το ψιλοσώζουμε το θέμα...διότι μην ξεχνάμε η Σελήνη εδώ είναι και ο λαός. Ο οποίος λαός θα τις κάνει τις μαλακίες του , αλλά υπάρχει και θεός από πάνω (Πλούτωνας/Ουρανός) που θα το σώσει λίγο το πράγμα.

Και πάμε στο σημείο που μας ενδιαφέρει πολύ , και είναι ο Ήλιος που είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ στην Ελλάδα...κάνει τετράγωνο με την Σελήνη, σύνοδο με τον Ερμή,αντίθεση με τον Ποσειδώνα, και αντίθεση με τον ωροσκόπο Αιγόκερο (αν έχω πέσει μέσα σωστά για αυτόν)...

Ο Ερμής τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τετράγωνο με τον Ποσειδώνα , σύνοδο με τον Ήλιο..ο Ερμής πολύ δύσκολος και όπου Ερμής μιλάμε για νεολαία και μάθηση οπότε τα πράγματα είναι ζόρικα ..Η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό δεν είναι και πολύ καλές οι όψεις της ...όπου Αφροδίτη τα οικονομικά της πατρίδας μας, τα ερωτικά, αλλά και η ειρήνη και οι σχέσεις με τους άλλους λαούς .

Ο Άρης τώρα κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό δύσκολη όψη , αυτή η όψη πολλές φορές προμηνύει αεροπορικά δυστυχήματα , εδώ όμως σε αυτήν την περίπτωση θα έλεγα ότι μάλλον έχει να κάνει με εξτρεμιστικές ενέργειες η εξεγέρσεις (λέτε να φάνε κανά πολιτικό;;το θέμα είναι ποιον θα φάνε)  ..

Δίας εξάγωνο με Κρόνο , σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό , τρίγωνο με ωροσκόπο (αν έχω πέσει μέσα)..ουφ καλός ο Δίας ..ο Κρόνος τρίγωνο με τον Ήλιο, εξάγωνο με τον Δία, εξάγωνο με τον ωροσκόπο...ο Ουρανός είναι λόγο τσαχπινογαργαλιάρης εδώ, κάνει ένα τρίγωνο με την Σελήνη αλλά κάνει ένα τετράγωνο με την Αφρόδω και τετράγωνο με τον Άρη ...και ο Ποσειδώνας (η εξαπάτηση) που κάνει την μεγάλη ζημιά , αντίθεση με την Σελήνη, τετράγωνο με τον Ερμή, τετράγωνο με τον Ήλιο , κάνει βέβαια ένα εξαγωνάκι με τον Πλούτωνα ...και ο Πλούτωνας που μας ενδιαφέρει κάνει τρίγωνο με Σελήνη, εξάγωνο με Ποσειδώνα και ένα τετράγωνο με Βόρειο Δεσμό.

Το τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό μας δείχνει μια δυσκολία , ένα ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΡΜΑ , το οποίο θα κληθούμε να πληρώσουμε για τις επιλογές μας.!!!Ας προσέχαμε.

Πάντως συνολικά βλέποντας το θέμα , αν το δούμε συνολικά..θεωρώ ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση γίνεται σε πολύ καλύτερη στιγμή από την προηγούμενη. Πάμε να δούμε πρακτικά τι σημαίνει όλο αυτό παραπάνω που σας έγραψα...ξεκινάμε από το γεγονός ότι ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο με την Σελήνη στην Παρθένο ...δηλαδή ο λαός θα πάει να ψηφίσει σαν μαστουρωμένος.!!! Θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάποιος μας κάνει μάγια.!!! Και ο λαός πηγαίνει στις κάλπες σαν ...ζόμπι...αποτέλεσμα ΜΑΓΕΙΑΣ είναι όλο αυτό και μην γελάτε καθόλου.

Έχουμε έναν λαό που πάει και ψηφίζει χωρίς να βλέπει ξεκάθαρα με κριτήρια όχι λογικά αλλά με κριτήρια φόβου , που δεν τολμά να κάνει κάτι άλλο . Και πάει στις κάλπες να ψηφίσει ενώ ξέρει ότι δεν είναι όπως τις άλλες φορές , αλλά πάλι ψηφίζει με την λογική του μη χείρον βέλτιστον. Θα πάνε να ψηφίσουνε σαν ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ κυριολεκτικά...και η λογική θα πάει περίπατο.!!!

Οπότε ο κερατάς που θα βγεί αντέχει...αντέχει ο κερατάς ...και όλο αυτό μου θυμίζει μια κατάσταση  Γούντστοκ , και εκεί που θα περιμένεις να βγεί για να τραγουδήσει η Τζάνις Τσόπλιν να βγει και να τραγουδήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου. Και επειδή ο λαός θα είναι στην μαστούρα του να λέει...τέλεια.

Θα βγούνε σκάνδαλα στην φορά, είναι δεδομένο , και θα πέσει και ένα ξεβράκωμα μετά τις εκλογές που θα αφορά τόσο τα οικονομικά, όσο και ερωτικά σκάνδαλα, σκάνδαλα με την ΝΟΘΕΙΑ...αλλά αυτά θα βγούνε ΜΕΤΑ τις εκλογές, οπότε θα είναι λίγο αργά για δάκρυα .Πάντως θα πιαστούνε κάποια λαμόγια απ΄το δίχτυ του Ηφαίστου εδώ.

Η εξουσία που θα βγει θα ΑΝΤΕΞΕΙ , άρα η θα εξαντλήσει την τετραετία, η θα κρατήσει την εξουσία πολύ περισσότερο από ότι θα μπορούσε να την κρατήσει , αυτό το λέω διότι θα είναι λίγο φεικ η κατάσταση , αλλά παρόλα αυτά θα κρατήσει με διάφορα ψέμματα η κάλπικες υποσχέσεις .

Όμως όπως φαίνεται έφτασε πλέον η στιγμή για να αποφασίσουμε για ΖΩΤΙΚΑ ζητήματα της διαβίωσης μας. Και αυτό ΙΣΩΣ μας προστατεύσει από την αλλαγή Συντάγματος που θέλουνε , γιατί με το Σύνταγμα έχει να κάνει και ο Κρόνος . Ίσως το Σύμπαν να προστατεύσει την ΓΗ μας , να μας βάλει σε μια διαδικασία να προστατεύσουμε την τροφή μας...τα εισοδήματα μας. Και ίσως..ίσως να μας βάλει να αντισταθούμε σε όλο αυτό.

Θα αυτομαστιγωθούνε αρκετά κάποιοι μετά τα αποτελέσματα ,είναι αυτό που λένε μετανοείς κατόπιν εορτής...διότι το κάρμα αυτών των εκλογών έχει να κάνει με πρόωρους θανάτους, δαγκώματα η δηλητηριάσεις.!! Και έχει να κάνει με το κάρμα ενός από αυτούς που θα κυβερνήσουνε.!!! Είμαι περίεργος ποιος θα είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

Μην περιμένετε καθαρότητα ούτε σε αυτές τις εκλογές, πάλι θα έχουμε μαγειρέματα αποτελεσμάτων , αλλά δεν θα είναι τόσο ΜΕΓΑΛΗ η ΝΟΘΕΙΑ όσο την προηγούμενη φορά που ψήφισαν και τα δέντρα.! Ίσως γιατί τους πήραμε είδηση , ίσως γιατί φοβούνται αν τους πάρουμε πάλι είδηση , ίσως γιατί δεν θα βγούνε πάλι τα κουκιά;; Θεωρώ ότι πολύς κόσμος θα πάει να ψηφίσει ψυχαναγκαστικά κόμματα που δεν θέλει να τα ψηφίσει...όμως θα τα ψηφίσει.!!!

Το σίγουρο είναι ότι ο λαός θα πιαστεί για άλλη μια φορά ΚΟΡΟΙΔΟ , αλλά αφού θα πάει και θα κάνει την μαλακία...όταν ΜΕΤΑ θα αρχίσουν να βγαίνουνε οι διάφοροι περίεργοι νόμοι θα γίνει το έλα να δεις.!!!Επίσης πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα αλλάξει, ΔΕΝ θα έχουμε αυτήν την μεγάλη διαφορά μεταξύ του πρώτου και των άλλων . Θα παίξει ρόλο κάποιο πρόσωπο κλειδί ...και θα αλλάξει το σκηνικό. Και το ξεβρώκωμα μπορεί να γίνει λίγες μέρες ΠΡΙΝ τις εκλογές (τι λέγαμε η στιγμή που ο κερατάς συλλαμβάνει το παράνομο ζευγάρι.) ...ίσως αλλάξει λίγο το εκλογικό αποτέλεσμα προς το καλύτερο.

Η κυβέρνηση πάντως που θα βγει θα μακροημερεύσει. Και ναι μεν μπορεί στην πορεία να αλλάξει υπουργούς και ανθρώπους αλλά θα βγάλει την τετραετία. Όμως ΔΕΝ θα τα βρει πολύ εύκολα ...και μας βλέπω να γινόμαστε λίγο Γαλλία εδώ.

2 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Ο Covid εκτός των άλλων ήταν μια παγκόσμια μαύρη τελετή. Πολλές οδηγίες όπως πλύσιμο χεριών, μάσκα αποστασιοποίηση, μένουμε σπίτι κλπ διευκόλυναν τα τεκτονομενα. Η φύση έχει την τάση να εξιγυαινει και αυτό γίνεται μέσα απ την επαφή. Όταν δυο ανθρώπινα σώματα προσεγγίζονται ξεκινά ο μηχανισμός της αέναης επιστροφής στο φυσικό, που είναι υγιές. Ακόμα και το άγγιγμα έχει θεραπευτική ισχύ. Σε εξέλιξη αυτού του τελετουργικού παρατηρούνται ασθένειες και ψυχικές νόσοι. Διάσπαση προσοχής, κατάθλιψη και έκρηξη βίας. Η τελευταία από ατομικό επίπεδο θα περάσει σε μαζικό σε μια φυσική εντροπία επαναταξης του φυσιολογικού. Για την προστασία του υγιούς κομματιού αυτό μπορεί να γίνει με εσωτερική εξέγερση και πολέμους πόλεων, κάτι σαν επανάσταση των μαγεμένων και αδικημένων. Όσο αυξάνει ο βαθμός περιδυνισης και πόνου αυξάνονται οι ευκαιρίες. Έχουν κατέβει όλα τα Πετρωτά και αυτά με τα νύχια κι αυτά με τα φτερά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" . Ακόμα και το άγγιγμα έχει θεραπευτική ισχύ. "

Συμφωνώ απόλυτα σε ότι έγραψες...και ειδικότερα στο παραπάνω.