ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΤΟ ΜΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ (Ή ΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉΣ)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΟ ΜΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ  (Ή ΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉΣ)

Δεν έχω σχέδιο ή πρόθεση να γράψω πάλι κανένα "σεντόνι" με αντιδημοφιλή θέματα του τύπου "ξυπνάτε ζώα μου αργά, πήρε φωτιά η φάρμα ". Τόσο λόγω των επικείμενων, προδιαγεγραμμένων, εδώ και χρόνια, καταστρεπτικών συνεπειών από έξωθεν ορισμένες πολιτικές στην εξωτερική πολιτική (ΑΟΖ, Κυπριακό, Αιγαίο κλπ), όσο και στα νέα μνημόνια που πάνε σετάκι με τα προηγούμενα αλλά και από νέες κρίσεις μπροστά, χωρίς προηγούμενο. Συνέπεια αυτές μιας κατάρρευσης της προηγούμενης παγκοσμιοποίησης εν μέσω ενός πρωτοφανούς νομισματικού πολέμου, που βρίσκεται σε εξέλιξη. . 
 
Αυτά είναι μάλλον "ψιλά" γράμματα που δεν μας αφορούν για να συζητηθούν εδώ ως σχέδια και plans B και C τους, για να επιβιώσουμε ως κράτος και κοινωνία σε ότι έρχεται. 
 
Άλλα δεν είναι καθόλου ψιλά γράμματα η έλλειψη στρατηγικής για την εφαρμογή της απλής αναλογικής. Αυτή, βλέπεις, αυτοαναιρείται αν δεν υπάρχει οργανωμένος και ειλικρινής διάλογος, πολύ πριν την προεκλογική περίοδο, για την εύρεση συνθετικών προωθητικών λύσεων για κάθε μεγάλο ή μικρό πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία. Επιτυχής είναι τότε εκείνος που θα βρει τις περισσότερες κοινές προτάσεις. .
 
Αν εκτιμάς ότι δεν θα θελήσουν τον διάλογο όλοι οι άλλοι αυτοαναφορικοί στούς πολιτικά όμορους χώρους, τότε δεν το σχεδιάζεις ποτέ έτσι! Το αποτέλεσμά θα είναι να πρέπει να αλλάξεις πέντε φορές "αφήγημα" κυβερνησιμότητας μέσα σε ένα μήνα, τρέχοντας πίσω από τις μετρήσεις, με τακτικισμούς που εφαρμόζονται καλά μόνο όμως για τις εσωτερικές ισορροπίες. Ξέρεις από, αυτές που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Και να φαντάζει έτσι ως πιο "αξιόπιστη" η πολιτική πρόταση περί αυτοδυναμίας του κύριου σου αντιπάλου. 
 
Κατά τα άλλα, η στρατηγική του κουτσού είναι πάρα πολύ απλή. Αρκεί να μην πρέπει να εφαρμοστεί ανήμερα του Τυφλού.
 
Υ.Γ  Στις 25 Ιουνίου όμως είναι του Έρωτα !!! Θα σας γαμήσουν και κυριολεκτικώς και μεταφορικός.

2 σχόλια:

No N@me είπε...

Καλησπέρα,

Θα συμφωνήσω αγαπητέ πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια και πρέπει επιτέλους όσο και με όποιο τρόπο μπορούμε να συνεννοηθούμε ώστε να πάρει τους αδέσποτους ψήφους που φυλλοροούν προς κάτι κόμματα αποκόμματα ένα άντε δύο κόμματα ώστε να μην καταφέρει να πάρει την αυτοδυναμία ο κουπεπές Αντουανέτος και να αναγκαστεί να ξεβρακωθεί τελείως το πολιτικό προσωπικό της χώρας διότι και περιθώρια δεν υπάρχουν και το παιχνίδι είναι στημένο από τους ίδιους τους πολιτικάντηδες. Δες στο βίντεο που βάζω τι ρωτάει αυτό το ρετάλι ο Πορδοσάλτε που μέσα στο στούντιο φόραγε μ@σκ@ ο μασκαράς αλλά έξω κυκλοφορούσα σα να μην τρέχει τίποτα και τι του απαντάει αυτό το απολειφάδι που θέλει να κάνει τον πολιτικό και ακούει στο όνομα Νάσος Ηλιόπουλος. Όλα τα ξέρανε και για τα εμβόλια και για την υποτιθέμενη πανδημία και μια χαρά συνεννοημένοι είναι για να ολοκληρώσουν τον διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ. Από κοντά και η κατ’ ευφημισμό κουμουνίστρια Λιάνα Καρβέλη σαν άλλο ΠΑΜΕ που φυλάει την βουλή για να μην την ισοπεδώσει ο κόσμος να τρέχει να επαναφέρει στην τάξη τον Ηλιόπουλο.

https://www.youtube.com/watch?v=6N-nyzZTjlY&ab_channel=ProtoThema

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα No Name ...ακριβώς όπως το είπες δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Λέμε τα αυτονόητα, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω ότι λέμε. Δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι ο κάτοικος της χώρας θα καταλάβει ότι του λέμε.