ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ

Επειδή οι Δεκανοί του Σύμπαντος είναι με τους Ελεύθερους Έλληνες, και πάντα ακούνε τις επικλήσεις τους, έφτασε ο καιρός που πάλι θα πρέπει να βάλουν το χέρι τους να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους βόθρους και τα πληρωμένα όρθια σκατά που καταληστεύουν και ξεπουλάνε εδώ και αιώνες την πατρίδα μας.

Μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας και το ξεπούλημα του ονόματος, για να μπορούν στην συνέχεια να απαιτήσουν και το ιερό της έδαφος, με σκοπό την δημιουργία ενός κράτους μορφώματος για να ικανοποιήσουν το Βαβυλωνειακό τους Ιερατείο. Ετοιμάζονται να παραδώσουν και το μισό Αιγαίο στους μογγόλους του Αφγανού Ερντογάν. Πως τολμάνε να σκεφτούν και μόνο να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα;;

Όχι ρε λαμόγια δεν θα προδώσουμε το Ελληνικό αίμα που χύθηκε τόσους αιώνες, δεν θα φτύσουμε πάνω στους τάφους των ηρωικών στρατιωτών μας που πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους για να ελευθερωθεί η πατρίδα μας, για να έρχεστε τώρα εσείς δίχως ντροπή να θέλετε να τα παραδώσετε αμαχητί στον εχθρό.

Τον Αχιλλέα για αυτό τον δολοφόνησαν διότι και τότε στον τότε Τρωικό πόλεμο , ακριβώς τα ίδια έλεγε, και φώναζε  στο στρατόπεδο του επείσακτου (=ξενόφερτος σαν τα λαμόγια που μας κυβερνούν) καθάρματος του Αγαμέμνονα. Δεν θα μας ξανα προδώσετε με τον χειρότερο τρόπο ΤΕΛΟΣ λαμόγια.Από εδώ και στο έξεις, πιάνουν δουλειά οι Ερινύες, και αυτές οι κοπελιές είναι λιγάκι "άγριες". Οι Ερινύες παίρνουν "εντολές" από αυτό το Αιθερικό Κέντρο, το κευρανογόνο πεδίο του Σύμπαντος. Είναι η "ΆΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ" της Συμπαντικής Αστυνομίας....που "τσιμπάει" τους παραβάτες.

Κλῦτε, θεαὶ πάντιμοι, ἐρίβρομοι, εὐάστειραι, Τισιφόνη τε καὶ Ἀλληκτὼ καὶ δῖα Μέγαιρα· νυκτέριαι, μυχίοις ὑπὸ κεύθεσιν οἰκί᾽ ἔχουσαι ἄντρωι ἐν ἠερόεντι παρὰ Στυγὸς ἱερὸν ὕδωρ, οὐχ ὁσίαις βουλαῖσι βροτῶν κεκοτημέναι αἰεί, λυσσήρεις, ἀγέρωχοι, ἐπευάζουσαι ἀνάγκαις, θηρόπεπλοι, τιμωροί, ἐρισθενέες, βαρυαλγεῖς, Ἀίδεω χθόνιαι, φοβεραὶ κόραι, αἰολόμορφοι, ἠέριαι, ἀφανεῖς, ὠκυδρόμοι ὥστε νόημα· οὔτε γὰρ ἠελίου ταχιναὶ φλόγες οὔτε σελήνης καὶ σοφίης ἀρετῆς τε καὶ ἐργασίμου θρασύτητος  εὔχαρι οὔτε βίου λιπαρᾶς περικαλλέος ἥβης ὑμῶν χωρὶς ἐγείρει ἐυφροσύνας βιότοιο· ἀλλ᾽ αἰεὶ θνητῶν πάντων ἐπ᾽ ἀπείρονα φῦλα ὄμμα Δίκης ἐφορᾶτε, δικασπόλοι αἰὲν ἐοῦσαι. ἀλλά, θεαὶ Μοῖραι, ὀφιοπλόκαμοι, πολύμορφοι, πραΰνοον μετάθεσθε βίου μαλακόφρονα δόξαν.(Ορφικός Ύμνος Ερινύων)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γένοιτο, γένοιτο, γένοιτο

ΚΙΜΩΝ

ΑΡΡ είπε...





























ΑΝ-ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.

Αυτός που δεν ξέρει τί θεό πιστεύει και προσκυνά δεν ξέρει και τί κάθε φορά ψηφίζει. Επόμενο είναι να κυβερνάται αποκλειστικά και από επείσακτους (περιούσιους) ξένους και ξενόδουλους (ανθελληνες) πολιτικούς.