ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Η ακτινοβολία από την Ουκρανία έφτασε στο Λούμπλιν της Πολωνίας!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ακτινοβολία και η δηλητηριώδης σκόνη  έφτασε στο Λούμπλιν της Πολωνίας, από τη αποθήκη πυρομαχικών στην Ουκρανία που ανατινάχτηκε την περασμένη Παρασκευή. Σε αυτή την αποθήκη πυρομαχικών υπήρχαν περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια οβίδες τάνκς απεμπλουτισμένου ουρανίου που προμήθευσε η Βρετανία στην Ουκρανία. Τώρα, η ακτινοβολία και η δηλητηριώδης σκόνη, έφτασε στο Λούμπλιν στην Πολωνία.

Τα επίπεδα ραδιενέργειας που φαίνονται στο παραπάνω γράφημα, μετρήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Maria Curie Skłodowska στο Λούμπλιν (Πολωνία). Αυτό δείχνει ότι η σκόνη από τα πυρομαχικά ουρανίου εκτοξεύτηκε από τον άνεμο από το Χμελνίτσκι στο Λούμπλιν.

Σε 2 ημέρες, 400 χλμ. . .


 

Όσοι ήταν σε εξωτερικούς χώρους και αναπνέουν τη δηλητηριώδη, ραδιενεργό, σκόνη, είναι πολύ πιθανό να υποφέρουν από σοβαρή αναπνευστική ασθένεια και αργότερα από καρκίνο του πνεύμονα. Τώρα που έφτασε η σκόνη, και μερική από αυτήν πιθανώς κατακάθισε στο έδαφος, η βροχή θα τη μεταφέρει στα υπόγεια νερά, όπου θα ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ αθόρυβα το νερό για δεκαετίες.

Οι γυναίκες που πίνουν το νερό, ειδικά όταν είναι έγκυες, πιθανότατα θα αποβάλουν (χάσουν) το μωρό ή θα το δουν να γεννιέται με φρικτές γενετικές ανωμαλίες. Αυτός ο πόλεμος δεν σκοτώνει μόνο στρατιωτικούς, αλλά θα σκοτώσει πολλούς πολίτες τα επόμενα χρόνια με φρικτές ασθένειες και παραμορφώσεις κατά τη γέννηση....Τώρα θα έχουν αυτοκινητόδρομους που θα λάμπουν στο σκοτάδι..

Υ.Γ Να θυμίσω ΕΔΩ ότι από το 2018 είχαμε προειδοποιήσει και για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και την Πολωνία για ότι παθαίνει ...τους έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το μίσος είναι κακός σύμβουλος.

"   ."ΟΥΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΙΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΠΗΚΩΝ"... με την φράση αυτή σηματοδοτείται η δράση των Πολωνών και των Ουκρανών εναντίων της Ρωσίας σε "άγνωστο" χρονικό περιθώριο. Αναφέρω αυτές τις δύο χώρες πρώτον γιατί συνορεύουν με την Ρωσία και δεύτερον γιατί μπορούν να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο εναντίων της μέσω του...Ν.Α.Τ.Ο.
Η λέξη "ΟΡΠΗΚΩΝ" σημαίνει τους φυλετικούς απογόνους η τους φυλετικούς κλώνους. Στους Σλάβους οι δύο κυρίαρχες φυλές ( πλην βεβαίως των Ρώσων) είναι οι Πολωνοί και οι Ουκρανοί.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CE%B9

Η Ρωσία θα πρέπει να προσέξει τους Πολωνούς και τους Ουκρανούς......το μίσος θα τους τυφλώσει."

2 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα λέγαμε.....

Η Πολωνία και η Ουκρανία είναι οι δύο* δυτικές πόρτες της Ευρωπαϊκής Ρωσίας....αν κάποιος δει τα σχέδια της εισβολής του Γ' Ράιχ στην τότε Σοβιετική Ένωση, με την " Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα", τότε έχει δει τα "μελλοντικά" σχέδια του Ν.Α.Τ.Ο εναντίων της σημερινής Ρωσίας. Το δόγμα Τσώρτσιλ είναι σε εφαρμογή....το σημαντικό είναι ότι τα τωρινά γεγονότα τρέχουν με την ίδια χρονική σειρά....έχουμε ένα διαχρονικό deja vu.....1941 πρώτα έπεσε η Σερβία....μετά η Ελλάδα....και μετά κηρύχθηκε ο πόλεμος στην Σοβιετική Ένωση....τόσο απλά.

Στην Ελλάδα η αποσύνθεση μέχρι στιγμής έχει γίνει με πολιτικό τρόπο (Οδυσσέας) είναι γνωστό ότι τα εργαλεία της πολιτικής είναι ο δόλος και η απάτη....αλλά σίγουρα θα έρθει και με τον οπλιτικό τρόπο (Αχιλλέας) .....άλλος τρόπος ο ένας άλλος ο άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Φυλαγόμασταν από τις μπολιασμένες να μην κολλήσουμε καμμιά ακίδα,τώρα θα ζητάμε πασαπόρτια και βίζες μη βγάλουμε καμμιά ουρά..
Ρε τι τραβάμε και μεις οι γκρηκηλάβερζ...

(Μην νομίζετε,τα μόνα θηλυκά που αγκαλιάζω και χα'ι'δεύω είναι οι γάτες που τα'ί'ζω και η μπατανόβπυρτσα που βάφω τούς τοίχους)
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ