ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ.ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ "ΕΞΩΤΙΚΑ" ΟΠΛΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άλλο ένα "συμβάν" έγινε στην Αλάσκα. Στις 12:22 ανατολική ώρα ΗΠΑ χθές, Σάββατο, 13 Μαΐου 2023, στον χάρτη που φαίνεται παραπάνω. Συνέβη κάτι τεράστιο. ΔΕΝ ήταν σεισμός, αλλά καταγράφηκε ως σεισμός μεγέθους 3,9 Ρίχτερ. . .

Η επιβεβαίωση ΕΔΩ

Έχω την εντύπωση ότι αυτά είναι τα "εξωτικά" όπλα που θα βγουν όταν τα πράγματα θα ξεπεράσουν ένα ορισμένο επίπεδο. Τα πυρηνικά όπλα είναι κατά κύριο λόγο μια δημόσια ψυχολογική προσπάθεια εκφοβισμού για τις μάζες. Είναι ξεπερασμένα και δεν είναι χρήσιμα μακροπρόθεσμα αν θέλετε να κερδίσετε γρήγορα έναν πόλεμο. Ωστόσο, αυτά τα όπλα οδήγησης διαμήκους κύματος δέσμης ενέργειας είναι γρήγορα και θανατηφόρα. Δεν υπάρχει καμία θωράκιση για να τα σταματήσει.



Αυτό είναι που κρατάει ξύπνιους τους πολιτικούς τη νύχτα. Όταν αυτά τα είδη όπλων κάνουν την εμφάνισή τους, τότε τα φώτα θα σβήσουν. Εκτός αυτού πόσο τυχαίο θεωρείται ότι στην ίδια περιοχή πετούσαν έξη ρωσικά αεροσκάφη κοντά στον εναέριο χώρο της Αλάσκας κατά τη διάρκεια ασκήσεων στρατιωτικής εκπαίδευσης των ΗΠΑ.

Οι ενέργειες του ΝΑΤΟ μπορεί να οδηγήσουν σε κλιμάκωση στην Αρκτική  είχε πει Ρώσος διπλωμάτης. Ταυτόχρονα, οι δυτικές χώρες ενισχύουν την πορεία τους προς τις αντίπαλες σχέσεις, την αντιπαράθεση και την προώθηση των συμφερόντων τους στην Αρκτική, εις βάρος των συμφερόντων άλλων χωρών, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών Ο γενικός πρέσβης Nikolay Korchunov είπε στη ΜΟΣΧΑ, στις 14 Μαΐου. /TASS/. Οι ενέργειες του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) ενδέχεται να οδηγήσουν σε κλιμάκωση στην περιοχή της Αρκτικής, δήλωσε ο γενικός πρεσβευτής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Νικολάι Κορτσούνοφ σε συνέντευξή του στο TASS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: