ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ο μεγαλύτερος νικητής των Ελληνικών εκλογών ο... Ερντογάν! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο μεγαλύτερος νικητής των Ελληνικών εκλογών ο... Ερντογάν!

Και δυστυχώς σε αυτό το σχέδιο του βαθέως κράτους και από τις δύο όχθες του Αιγαίου, συμφωνεί η πλειοψηφία εδώ. Για μία ακόμα φορά το σύστημα χέρι χέρι με τους ΑΡΔ πούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η χώρα εισέρχεται πλέον στην πιό μαύρη περίοδο της....Καληνύχτα Ελλάδα. Ξεχάστε Αιγαίο, ξεχάστε Θράκη, ξεχάστε Μακεδονία,ξεχάστε Κρήτη...γενικά ξεχάστε την Ελλάδα. Το δίποδο κουνάβι που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων..μόλις αυτοκτόνησε.

Ας ισοπεδωθεί πλέον το σύμπαν.Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.Ίσως από τις στάχτες και τα ερείπια γεννηθεί κάτι καλύτερο. Ίσως να πρέπει να εξολοθρευτεί όλη αυτή η σαπίλα.Το ξέραμε ότι θα συμβεί...όταν σας λέγαμε ΕΔΩ ότι ΔΕΝ θα πάμε σε δεύτερες εκλογές. Και ότι έρχεται νοθεία ΕΔΩ. Είχαμε προειδοποιήσει τον ανόητο κάτοικο της χώρας ότι αυτό που έρχεται μετά της εκλογές είναι τόσο άσχημο και θα χρειαστούν τα 3/4 της Βουλής για το πετύχουν...ΕΔΩ.

Όλοι αυτοί που πήγαν σήμερα και ψήφισαν , πάνε και ψηφίζουνε αυτόματα από ζωική συνήθεια! Έτσι έχουν μάθει να αντιδρούν όλη τους την ζωή! Σαν πρόβατα. Από την δεκαετία του 1950 και 60, έτσι έχουν μάθει! Βεβαίως αυτός ο τρόπος αντίδρασης έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα.. από την ίδια την ζωή, από τις απαιτήσεις του ίδιου του συστήματος! Ένας 60+  ή και 50+  δεν έχει μάθει, δεν έχει εκπαιδευτεί, να ψηφίζει ανθρώπους να τον κυβερνάνε… αλλά ανθρώπους να τον γαμάνε… τον ενδιέφερε και τον ενδιαφέρει το παρόν και όχι το μέλλον.
 
Προσωπικά πλέον δικαιολογώ κάθε έναν που θέλει να φύγει από την νεότερη Ελλάδα, να κάτσει εδώ να κάνει τι;; Να θυσιαστεί αυτός και το παιδί του, για ποιους;; Για τους συνταξιούχους;; Για τους δημοτικούς η τους κρατικούς υπαλλήλους;; Για να μπορούν όλοι αυτοί να ζήσουν εις βάρος των νεκρών;; Γιατί αυτό γίνεται μέχρι τώρα!… τους πολιτικούς κάποιοι τους ψηφίζουν… οι πολιτικοί είναι ο πολιτικός καθρέπτης μιας σάπιας και ψυχικά άρρωστης κοινωνίας… αυτοί που τους ψηφίζουν δεν είναι καλύτεροι από τους πολιτικούς που όλοι βλέπουμε, μάλλον είναι χειρότεροι. Δεν γνωρίζω αν είμαι πεπαιδευμένος, η απαίδευτος, δεν με ενδιαφέρει κιόλας… αλλά σίγουρα δεν είμαι το μουνόπανο αυτό, όπου με την ισχύ της ψήφου του, η την όποια επιλογή του, θα καταγαμήσει την ζωή του διπλανού του, γνωρίζοντας βεβαίως ότι ο διπλανός μου με τις επιλογές του θα βρεθεί σε προσωπικά αδιέξοδα, αλλά αυτά είναι επιλογές!
 
Είναι σίγουρο ότι με αυτήν τους την τακτική  στο τέλος θα γαμήσουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και στην τελική τον ίδιο τους τον εαυτό! Σε αυτό στηρίζω τις ελπίδες μου...ότι μόνοι τους θα εξολοθρευτούν και δεν θα τους φταίει ουδείς άλλος.!! Μην ακούσω λοιπόν από κανέναν που πήγε και ψήφισε το παραμικρό , μην ακούσω παράπονο ή μην κλαφτεί κανείς...διότι θα τον ξεχέσω το λιγότερο. Καλό ψώφο το λοιπόν καρακόλια.
 
Υ.Γ Σας έχουμε γράψει πολλές φορές ...ότι αυτό που ακόμα λέγεται "Ελληνική Δημοκρατία" ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ...ΩΣΤΕ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΟΥΝΑΒΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

14 σχόλια:

kakos04 είπε...

Άστα ρε φίλε, απογοήτευση σήμερα, την νοθεία την ξέραμε, την βλακεία επισης, την μαλακία την νιώθουμε χρόνια τώρα. Αλλά έλεγα ότι τόσοι πολλοί κακοπερνάνε που θα βγει θυμός για όσα έχουμε υποστεί πολλοί, 10000 υγειονομικοί, ψεκασμένοι εμείς, πτωχευμένοι, νεκροί κτλ. Μάλλον ζω σε άλλο κόσμο. Πήγα σήμερα από το χωριό μου το ένα και απογοητεύτηκα να δω τι γίνετε. Στης μάνας μου είδα τα ξεφτιλίκια από το φατσοβιβλίο και τους συγγενείς . Μπλε το ένα πράσινο το άλλο. Είχα και βάφτιση και πετάχτηκα και με τους συνομίληκους και τους συγγενείς θα κάνω χαρακίρι δεν έχω πλέον κάτι να πω με αυτούς, καλύτερα στα αμπέλια κ τις ελιές. . Δεν μας αξίζει αυτό το παράλληλο σύμπαν. Είναι πλέον ζόμπι. Το θέμα είναι να διαλέξουμε βουνό πλέον και οδηγίες να σωσουμε τα παιδιά μας. Γαμώ τα σπίτια τους πλέον. Και όμως σε όλο το σόι έχουμε μόνο εμείς τις αιρετικές απόψεις.

kakos04 είπε...

Πάνε να δουν οι γαμωμαλάκες που έφευγαν από την βάφτιση πόσο κοντά είναι στο να βγει ο ρουσφετουποψήφιος τους, λες και θα τρώνε μαζί. Μάλλον θα τον τρώνε από εδώ και πέρα. Το τι καθυστερημένοι υποψήφιοι πέρασαν από την γειτονιά δεν λέγεται. Είναι μάστιγα. Που θα βρω στρατιωτική εκπαίδευση τύπου λεφεδ εδώ αν προκάνουμε?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα φίλε Κακέ σε ότι έγραψες. Φίλε μου έχουμε να κάνουμε με ζόμπι όπως είπες. Και τα ζόμπι πρέπει να εξολοθρευτούν. Εμείς πιάνουμε τα "ορεινά" και μακριά και αλάργα από δαύτους.

Σήμερα από το πρωί ΟΛΗ μέρα βρίζω, μαλώνω και ξεχέζω κόσμο.!! Ψήφισες τους λέω...καλό ψώφο το λοιπόν και μετά να μην μου κλαίγεσαι. Γάμησες το μέλλον το δικό σου των παιδιών σου και των εγγονιών σου. Μου απαντάνε ότι είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα να πάνε και να ψηφίσουν.

Και τους απαντώ ότι ΔΕΝ είναι δικαίωμα τους να μου ΓΑΜΑΝΕ όμως το δικό μου μέλλον.!!! Ούτε να ΓΑΜΑΜΕ το μέλλον των Ελλήνων. Γιατί στην τελική αυτός που σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Ελληνόφωνος εσμός είναι και ΟΧΙ Έλληνες...για αυτό ΜΗΝ τους λυπάσαι από εδώ και μπρος ακόμα και αν είναι συγγενείς. Έχουν προειδοποιηθεί πολλές φορές, αλλά μυαλό δεν βάζουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" λες και θα τρώνε μαζί. Μάλλον θα τον τρώνε από εδώ και πέρα"

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τρώνε και να χέζουν.! Σήμερα εδώ ΟΛΕΣ οι ταβέρνες και οι καφετέριες ήταν γεμάτες.!! Λες και γιορτάζαμε κάτι και δεν το κατάλαβα.!! Το μυαλό τους είναι μόνο στο φαί....να φάνε να ντερλικώσουν και να σκάσουν. Όλοι οι δρόμοι και οι γειτονιές κάπνα και τσίκνα από τα μαγγάλια η αλλιώς στην νεοελληνική Μπαρμπεκιού τρομάρα τους.

Πες μου είμαι σατανικός που θέλω να ψοφήσουν όλοι τους;;; Για εκπαίδευση τύπου ΛΕΦΕΔ μην σκάς θα σε πάρουμε εδώ πάνω...εδώ έχουμε περισσότερα και ποιο άγρια βουνά.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Χαιρετω την παρεα
Εχετε συφιλιαστει βλεπω,καλο ειναι αυτο γιατι αποτελει καυσιμο για αλλαγες.
Κρατηστε την ψυχραιμια σας,ακονιστε τις ικανοτητες σας βρειτε ιδιους με εσας.
Θα επιταχυνθουν οι εξελιξεις,και να ειστε σιγουροι ο Μητσοτακης θα ειναι ο πιο καταλληλος,οχι βεβαια γιατι θα κανει κατι καλο αλλα γιατι θα ειναι ο χειροτερος απο ολους οποτε η γευση απο σκατα στο στομα οσων των εχουν ψηφησει θα ειναι αληθινη.
Ηδη ακουω και για δευτερη τραπεζα.
Ολα γινονται για καλο παρθενογενεση δεν υπαρχει παντα με πονους ερχεται το καινουριο
Παροτι καταδρομεας λεω "ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ, ΤΑΧ' ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΤ' ΑΜΕΙΝΟΝ"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" αλλα γιατι θα ειναι ο χειροτερος απο ολους οποτε η γευση απο σκατα στο στομα οσων των εχουν ψηφησει θα ειναι αληθινη."

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...μπα μην το λές αυτοί είναι χειρότεροι σκατάδες από τον Μητσοτάκη.Για αυτό και τους αρέσουν τα σκατά. Διότι ενώ γνωρίζουν τι σκατάς είναι αυτός, πάνε και τον ψηφίζουν! Άρα συμπέρασμα...ακόμα και ο Γκοντζίλας να πάει και να τους χέσει πατόκορφα αυτοί δεν θα χαμπαριάζουν τίποτα. Είναι ΖΟΜΠΙ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για να μπούμε στο IQ των ψηφοφόρων....47+% η ΝΔ στις Σέρρες...κι ο φονιάς Καραμανλής πρώτος σε σταυρούς.!!

Καταλάβατε με τι έχουμε μπλέξει η ακόμα;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κι επειδή μάλλον δεν έχετε καταλάβει τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα... είναι ότι το ΚΑΘΑΡΜΑ ίσως να μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα και να ξεπουλήσει οριστικά υγεία, παιδεία, ενέργεια και βέβαια την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Και αυτό δεν θα μαζευτεί ποτέ.Η Ελλάδα οδεύει ολοταχώς σε διάλυση.Ο ραγιαδισμός νίκησε.

Ανώνυμος είπε...

το αποτέλεσμα με εξέπληξε σφόδρα λόγω της διαφοράς των 2 πρώτων. Από την άλλη ότι και να γινόταν, έγραψα και προχτές: ο λογικά σκεπτόμενος λαός δεν έχει κανένα κοινό σημείο με τα 5 κόμματα που μπήκαν στη Βουλή.Το μόνο που μπορώ να κάνω, μιάς και άλλαξα ηλικία σήμερα και είμαι πιό σοφός κατά ένα χρόνο, να δω πως θα περάσω τα γεράματα μου στην Ν.Α.Ασία.
Δικομματισμός στην Ελλάδα με ΑΥΤΑ τα 2 κόμματα ως εναλλακτικές, μόνο καταστροφές μπορεί να φέρει
Θέλετε τώρα να μας εξηγήσετε τους 2 χρησμούς με τη τριχοτόμιση του 2ου;
Από τις βαθιά μπλέ (λόγω απότελέσματος) Κυκλάδες,
Ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα κ.Ξενοδόχε..εμένα πάλι δεν με εξέπληξε το αποτέλεσμα. Το περίμενα. Και αυτό γιατί οι αποικίες όπως εμείς δεν έχουν ελεύθερες εκλογές.

Δεν υπάρχει σωτηρία. Οι λόγοι είναι απλοί και συνάμα βαθιά σύνθετοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια, με ορόσημο την υγειονομική απάτη, οι διαβιούσες στον (αποκαλούμενο) Δυτικό Κόσμο μάζες, τελούν υπό καθεστώς (λεπτοφυούς) ωμής βίας, δίχως καμία απολύτως συναίσθηση της βίας που υφίστανται. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία τού πολιτισμού μας που συμβαίνει κάτι τόσο λεπτομερώς σχεδιασμένο.

Εμένα με βλέπω για Ουρουγουάη μεριά.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Χρονια πολλα Ξενοδοχωφ
Ασε τις Ασιες και κατσε εδω
Πουλησες τελικα η θα εισαι και φετος Ξενοδοχωφ?

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές.
@ΝΙΚΑΝΔΡΙΚΕίμαι σε διαπραγματεύσεις ακόμα,προς το παρόν είμαι εγώ ο ιδιοκτήτης.
@ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ Δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά,ούτε ΄'οτι οι ζαίοι θα 'ναι λιγότεροι σε ψήφους απ'ότι το 19.Μόνη λογική αυτό που είπε ο σύμβουλος του Μιζοτάκη πριν 1 μήνα:"Εμείς ξέρουμε να κλέβουμε,οι ζαίοι είναι άτσαλοι και θα σας σκοτώσουν με τους φόρους.Ας πρόσεχαν όμως, το 15 είχαν ευκαιρία να γίνουν ισόβιοι κυβερνώντες,προτίμησαν τα.....γλυψίματα στον καβάλο της Αγγέλας, και τα σουσέλ στον Σόιμπλε,πριν προδώσουν την Μακεδονία.
Ως αμερικανοΑγγλοΓαλλοΙταλοΓερμανοΤουρκοΙσραηλινή αποικία,ο πάνσοφος λαός διάλεξε το ψυχοπαίδι της Μίζενς έναντι του γοόναμπή ΑντρεοΠαπαντρέαΝιούΜιλένια ΒαλκανοΤσεκεβάρα ο οποίος ωσάν ανανήψας αριστερός κάνει σαν ΛΟΑΤΚΙ που τον τρώει 1η φορά και του αρέσει :΄Θέλει να εξερευνήσει τα όρια της τρυπίδος του και του νέου τρόπου ικανοποίησης,και προσπαθεί να μας κάνει και κατήχηση αν δεν συμφωνούμε......Μόνο παρήγορο ότι οι25Μερήτες την πούλεψαν,κρίμα που δεν μπήκε η Ζωή,ένα στραπόν πάντα είναι χρήσιμο εκειμέσα

Πάντως έτσι κι αλλιώς, θέατρο σκιών είναι ο κυνοβουλευτισμός στη Δύση ολάκερη-πόσο μάλλον στην εδώ αποικία που μάλιστα βρίσκεται σε περιοχή που εξελίσσεται ανακατανομή εδαφών σε μια παγκόσμια κοινότητα που αλλάζει ριζικά, οι εκλογές είναι σαν να βλέπεις κάποιο "Ραμπο": Ξέρεις πως θα νικήσει,και περιμένεις να δείς τι μ@λ@κία θα σκεφτούν οι σεναριογράφοι:Θα καταλύσει ωσάν νέος Μεγαλέξαντρος την Περσία με μόνο όπλο ένα νυχοκόπτη;;Θα αφανίσει τη Β.Κορέα με ένα φακό Μαγκλάητ;;(τον μεγάλο που έχουν οι μπάτσοι των ΗΠΑ -και εγώ-και σαν γκλόπ;;) Η θα διεισδήσει μυστικά στην Κίνα,και με αχαλίνωτο σεξ σε 2 χρόνια θα έχει το 60% του Πολιτίκμπουρό του ΚΚΚ με ξώγαμα;;
Κανά χάρτη θα μας κάνετε δώρο (αστρολογικό,όχι του Μπάηντεν, αυτόν τον ανέλαβε άλλος προς υλοποίησιν)

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα και στις μεθεπόμενες εκλογές, να κάνουμε ως λαός το απόλυτο ξεβράκωμα: Ας δώσουμε στο ΚΚΕ ένα ποσοστό 80% :Θα έχουμε τουλάχιστον την ικανοποίηση να δούμε την αμηχανία τους αφ'ενός για το ότι πρέπει να κάνουν κυβέρμηση, και αφ'εταίρου ότι θα είναι η 1η ανθελληνική κυβέρνηση, που δεν θα έχει να χαρίσει κάτι από Ελλάδα, αφού θα'χουν προλάβει οι προηγούμενοι.Να κάνουμε κολεγιά με την Κούβα,να ανοίξουμε φραπεδούπολη στην Αβάνα, να περάσουμε ήσυχα γεράματα

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ξενοδοχωφ και γω σκεφτηκα το κολπο με το ΚΚΕ.
Ε ρε γελια που θα κανουμε αμα βγουν.
Αφου θελουνε να πουλησουνε τα παντα ας τα κανουμε και μεις μπουρδελο.
Αν και πιστευω οτι ειναι τοσο χεστηδες που το μονο που θα κανουν ειναι να συμφιλιοθουμε με τους γειτονες οποτε Αιγαιο στην Τουρκια ,Μακεδονια στα Σκοπια,κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

@ΝΙΚΑΝΔΡΗΚ
Εννοείται πως αν έβγαινε το ΚΚΕ σε 3 χρόνια η χώρα θα ήταν μισή σε 'εκταση,και με 4 εκ. αλλοδαπούς για μόνιμους κατοίκους.
Η όλη ιστορία είναι πως και οι υπόλοιποι εκεί το πάνε, δεν είοναι ότι θα πάθουμε κάτι παραπάνω.Αν και ποτέ δεν αποκλείω κάποια κυβέρνηση να με εκπλήξει δυσάρεστα,όσο προετοιμασμένος και αν είμαι.
Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια οι εταιρίες οι στοές και τα κλάμπ έχουν μεγαλύτερη δύναμη από τα κράτη,και οι πολιτικοί είναι οι φιγούρες πίσω από τον μπερτέ του Καραγκιόζη.Αφού εδώ και 15 χρόνια ότι και να ψηφίσεις βγαίνει μνημόνιο και ντιρεκτίβες από την €υρωπε'ι'κή €νεση, θα ήταν συμβολικό να υπέγραφε τις συμφωνίες η Τζούλια και οι 2 μαύροι (ανοίξαμε και σας περιμένουμε/διαφυλετική συνεργασία),παρά η Κατίγκω με τα πατομπούκαλα.Ας κοιτάξουμε μήπως και κάνουμε πρωθυπουργό τον σύμβουλο του Μπάηντεν που ντυνόταν σκύλος και έκλεβε βαλίτσες στ'αεροδρόμια, να τιμήσουμε τα 75 χρόνια επικυριαρχίας ΗΠΑ, να κάνουμε και ένα ΛΟΑΤΚΙ άνοιγμα με τον φουστανοφόρο στρατηγό του ΝΑΤΟ, να βλέπουν και λίγο μπούτι οι επενδυτές όταν τους μοιράζει κρουασάν, όχι τώρα που πάει ο Φλώρος με αυτά τα ντεμοντέ καφφετιά χοντροπαντέλονα.Και ένα ράσσο ξώπλατο μέχρι την κωλοχαράδρα να ράψουμε, όταν θα ξαναπάει ο Τζερόνυμο χωρίς σταυρό, να μοιράσει χαλάλ φαγάκι.Ίσως αυτοί που μας πηδάνε, αν δουν ότι μας αρέσει και περνάμε καλά, να προβληματιστούν , γιατί κύριος στόχος τους είναι η ψυχή και το μυαλό μας, και η κακομοιριά μας η διασκέδαση τους.
Κατεβαίνω στις εκλογές Ιουνίου με σύνθημα "Όλη η Ελλάδα Μύκονος-Λέηζερ μπικίνι για άντρες με ΦΠΑ 3%-Δωρεάν μαθήματα τουέρκιν γιά όλους"
Θα μας φάνε το γκρόβερ, να μην έχουν και την ικανοποίηση ότι θα'ναι οι πρώτοι μας