ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Μένοντας αλώβητοι από την εκλογική απάτη, επιτρέπουμε στο σύστημα τη ταχύτερη διάλυσή του αφήνοντάς το να φάει τις σάρκες του.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επειδή με ρωτάνε πολλοί τι να κάνουνε στις επερχόμενες εκλογές. Θα πω την γνώμη μου και ο καθένας ας πράξει σύμφωνα με την συνείδηση του.

Στις επικείμενες εκλογές οι Έλληνες που αγαπάμε την πατρίδα μας (ανεξαρτήτως διαφοροποιήσεων και επιμερισμών) όσοι τιμούμε το Ελληνικό Έθνος και διαθέτουμε στοιχειώδη αυτοσεβασμό, πρωτίστως, θα πρέπει να αποφύγουμε να μετατραπούμε για μία ακόμη φορά "πιόνια" στα χέρια των κομματαρχών που τρυγάνε το ιδρώτα του Έθνους μας για όφελος των προσωπικών τους συμμοριών! 

Θα πρέπει να έχουμε κατά νου αυτό που μας άφησε παρακαταθήκη ο Πλάτων ο οποίος θεωρούσε ως αντεθνικό οτιδήποτε διαιρεί μια κοινωνία (κόμματα) και να αποφύγουμε κάθε εμπλοκή μας στη νέα εκλογική μονοδρομημένη απάτη. Και μένοντας αλώβητοι από την εκλογική απάτη, επιτρέπουμε στο σύστημα τη ταχύτερη διάλυσή του αφήνοντάς το να φάει τις σάρκες του.

Το να δίνεις  φρούδες ελπίδες σε έναν λαό έτοιμο να εξεγερθεί, για να ΜΗΝ εξεγερθεί..είναι ΑΠΑΤΗ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξαίρετον μήνυμα: Αφού "οι Μήδοι θα διαβούν", τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας πιάσει ο κώλος μου. Ο διαιτητής είναι πιασμένος οπότε χάνουμε άνευ αγώνος.