ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΌ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:33':50"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΈΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΌ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:33':50"

Πάνω στο άτυχο ΑΣΤΈΡΙ ZUBEN ELGENUBI...Στις 14°58'Σκορπιου..
Προκαλεί Βια ψέματα εγκλήματα.. κίνδυνος δηλητηρίαση.. 
 
Ο Αστέρας αυτός συνδέεται με το νύχι του σκορπιού κάνει έρωτα για να σκοτώσει. Η Έκλειψη ανάμεσα και στο μεσοδιάστημα Άρη Κρόνου θα φέρει θανάτους ατυχήματα εμπόδια και χωρισμούς. Εδώ βοηθάει και ο Ουρανός διάλυση απέναντι από τη Σελήνη δίπλα στον Ήλιο...Ανάμεσα και στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης Ποσειδώνα Προδοσίες σύγχυση ψευδαισθήσεις μυστικούς έρωτες διαστροφές.. 
 
Ελλείψεις ξηρασίες θέματα με τη γη απέναντι ο ουρανός θέματα και οικονομικά που θα τονίσουν με το τετράγωνο Δία Πλούτωνα που αρχίζει να ενεργεί από τις 10 Μαΐου..Ίσως και για πυρηνικά τοξικά ακούσουμε πάλι....Ίδια είχαμε το 1987.Αυτή η έκλειψη δεν είναι για αδύναμους ανθρώπους.. 
 
Είναι ώρα να αφαιρέσεις το φθαρμένο να διώξεις το κακό μία διαδικασία που θέλει χρόνο.. και θα ενεργοποιηθεί πολλές φορές στη συνέχεια. Και από Ερμή και από Δία και από Άρη και από Αφροδίτη..
Χρειάζεται αρκετή εμπειρία για να την αντιμετωπίσεις είναι το κάρμα για κάποιους που πρέπει να κλείσουν. 
 
Η Σελήνη στον Σκορπιό θεωρείται σε πτώση είναι όμως τόσο δυνατή όσο δεν νομίζετε..Τα θέλει Όλα ή τίποτα δεν παζαρεύει τις ανάγκες της.. Είναι αυτό καταστροφική..Θα βγάλει το κεντρί της θα σε πονέσει μετά θα αποχωρήσει.. δεν θα εκδικηθεί.. θα περιμένει εκεί στη γωνία την εκδίκησή. Θα την πάρει το σύμπαν... Όταν εσύ θα καταλάβεις τι έχασες θα είναι αργά να την διεκδικήσεις..Ο πόνος για αυτήν θα γίνει δύναμη. Κυβερνήτης Ο Άρης στον Καρκίνο.. όχι και πολύ βοηθητικό.. αποκοπή από το παρελθόν από την οικογένεια θέλει. 
 
Στο τετράγωνο και με τη Λιλιθ όσο και θετικός χαρούμενος να είσαι θα ζητάς απελευθέρωση από παλιές σχέσεις και θα γίνει μέσα από επίπονες διαδικασίες και ίσως προέρχονται συναισθήματα από προηγούμενες ζωές προηγούμενες εμπειρίες τις οποίες λογικά δεν μπορείς να ελέγξεις..Επηρεάζονται Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι Β δεκαήμερου και όσοι έχετε εκεί πλανήτες 13°έως 19°
 
Κλείνετε κύκλους.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: