ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Μαζευτείτε μερικοί/ες γιατί θα πέσουν μετεκλογικά φάπες. Με 12ποντα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αντιπολίτευση-στην-λογική ειδικού σκοπού.
 
Δεν είμαι ακόμα μάντης για να πω αν θα μας προκύψει εδώ "κυβέρνηση ειδικού σκοπού" μετεκλογικά, αφού τα γεωπολιτικά και γεωοικονομικά στην περιοχή μας είναι πλέον τόσο πολύπλοκα λόγω του (πάλι) "εξ Ανατολών Ασθενή" γείτονά μας, που φαίνεται ότι οδεύει γι αλλού. Μετατοπιζοντας έτσι στο Αιγαίο την γραμμή-σύνορο αντιπαράθεσης Ανατολής- Δύσης μετα-παγκοσμιοποιητικά και ότι αυτό θα σημαίνει.
 
Εκείνο όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ποιοί θα είναι η "αντιπολίτευση ειδικού σκοπού" στην λογική των λύσεων στα ανοιχτά θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής.  
 
Όλοι αυτοί που "έβγαλαν σπυράκια " στην πρόσφατη επισήμανση του ότι το "η Κύπρος κείται μακράν" ως αποτελεσμά των ειδικών επιλογών τους σε μια σειρά άλλα θέματα, όπως τα της ΑΟΖ, το ενεργειακό και οι υδρογονανθρακες, τα επόμενα μνημόνια, που τα έχουν βάλει στο μάτι , άρα και όσα σχετίζονται με την ανάπτυξη κλπ, οδηγεί σε καταστροφικες επιλογές τέτοιες που το 4αρι που δώσαμε στην Εurovision θα μοιάζει και πολύ! 
 
Η ομηρία της Κύπρου από λανθασμένες εξωτερικές πολιτικές "made in καπου αλλού " οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, σε έκρηξη των ποσοστών της δεξιάς στις επόμενες ευρωεκλογές και τον τόπο σε τεράστιες περιπέτειες,. Αυτό δηλαδή που γίνεται πάντα όταν εκχωρείται ο πατριωτισμός σε αυτούς που έχουν μαζί του τόσο σχέση όση και τα άλογα στις παρελάσεις και ο πολιτισμός όση σχέση έχει με αυτόν η Eurovision.
 
Μαζευτείτε μερικοί/ες γιατί θα πέσουν μετεκλογικά φάπες. Με 12ποντα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με μιά πρόχειρη ματιά, από τη μία είναι τα κόμματα που μας φέσωσαν και παίρνουν εντολές και οι βολεμένοι ψηφοφόροι τους, και από την άλλη αυτοί "που βγάζουν σπυριά με αυτά που γίνονται", δηλ. εμείς που έχουμε -'εστω -το στοιχειώδες ένστικτο επιβίωσης που προ'υ'ποθέτει μια ακμάζουζα πατρίδα, όχι αυτήν την αποικία "συμμάχων", και άντρο ανομίας των εδώ κοτζαμπάσηδων, και εσχάτος κέντρο διαλογής παράνομων μεταναστών.
Δυστυχώς, την Κυριακή δεν υπάρχει κάποιο κόμμα το οποίο να πείθει για το αγνό των προθέσεων του.Αντιθέτως, και μόνο η συμμετοχή τους-πόσω μάλλον η εκλογή τους, αν αυτή επιτευχθεί- μάλλον τα καθιστούν ύποπτα.
Τα μνημόνια, το δημοψήφισμα του 15, και πιό πρόσφατα η ιστορία με τον κορονο'ι'ό, και η επικείμενη -όπως φημολογείται- "συμφωνία" για ΝΑΤΟ'ι'κό Αιγαίο-Ν.Α.Μεσόγειο, δυστυχώς εκφράζεται κομματικώς είτε μέσω απομειναριών των παρακρατικών της Χρ.Αυγής, είτε μέσω "πατριωτικών" που βρίζουν ο ένας τον άλλο, είτε ακροαριστερών που όμως ο τρόπος που θέλουν να επιτευχθούν οι στόχοι είναι από ουτοπικός, έως αυτοκαταστροφικός.
Με την υποσημείωση βέβαια, ότι τα 2 άκρα είναι οι κύριοι στόχοι των Υπερεσιώνε, και τα μισά είναι στρατοί επιχειρηματιών ή κρατών.
Τι να κάνουμε κ.Λύκαστρε, ας τους γ@μήσουμε ακομμάτιστα.....
Ξενοδόχωφ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Ξενοδοχεφ μαζι σου στο γαμησι.
Τα ειπες ολα με την μια,κομματα προδοτες εσαει,πατριωτες γιαλαντζι,αριστεροι αυτοκαταστροφικοι.
Υπαρχει ενας λογικος που να παταει στα ποδια του και να αγαπαει αυτην την ερμη την πατριδα?
Η καποτα λοιπον γραφει ακομματιστα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τι να κάνουμε κ.Λύκαστρε, ας τους γ@μήσουμε ακομμάτιστα....."

Καλησπέρα κ.Ξενοδόχε...ακριβώς όπως τα λες...μαζί σου.!! Γαμήσι ατελείωτο θέλουν μεταφορικό βεβαίως βεβαίως. Διότι στην κυριολεξία υπάρχουν και οι ακίδες.!!!

Δικό σου !

https://www.youtube.com/watch?v=fASCq0QjTiE