ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Να ξέρουμε δηλαδή σε ποιόν θα δώσουμε τα συγχαρητήρια.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να ποιος εκπαίδευε τους Αλβανούς ώστε αυτή μετά να συλλαμβάνει Έλληνες υποψηφίους των Αλβανικών εκλογών. Στην φυλακή των Τιράνων έχωσαν οι Αλβανοί των Φρέντη Μπελέρη.

Να ξέρουμε δηλαδή σε ποιόν θα δώσουμε τα συγχαρητήρια. 

Αν κάποιος Εβραίος έποικος στο Ισραήλ είχε συλληφθεί παράνομα στα παλαιστινιακά εδάφη, η δυτική όχθη θα είχε γίνει οικόπεδο. Αν κάποιος Αμερικάνος πολίτης είχε σκοτωθεί στο Χούαρες, τα σύνορα με το Μεξικό θα είχαν γίνει χωράφι. Εμείς κοιτάμε τους Αλβανούς εδώ και αιώνες να βιάζουν τον Ελληνισμό της Βόρειας Ηπείρου και δεν κάνουμε τίποτε.

Δεν υπάρχουν λέξεις, για το πόσο χαμηλά έχουμε φτάσει. Οι Αλβανοί μόλις γκρέμισαν τον πυλώνα σταθερότητας, το energy hub της Αν. Μεσογείου, τον pillar της οικουμένης. Η απόλυτη ξεφτίλα. Και να φανταστεί κανείς ότι εμείς ως ΜΑΛΑΚΕΣ που είμαστε τους προστατεύουμε και τον εναέριο χώρο. Φαντάσου δηλαδή τι θα άλλο θα έκαναν αν δεν τους προστατεύαμε κιόλας.


1 σχόλιο:

Μμ είπε...


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Η περιούσια (ελληνική, λέμε τώρα) πολιτική μαλάκυνσι δεν έχει σύνορα λέμε. Πώς μαζεύτηκε όλο αυτός αυτό το αμιγές προδοτοτσούρμο στην ελληνική βουλή, αναρωτήθηκες ευρωδυτικόδουλε Ρωμηέ την ώρα που ψηφίζεις; Αφού στο λένε ξεκάθαρα: Είμαστε με όλους τους εχθρούς της Ελλάδος και μισούμε αυτούς που μας ψηφίζουν.
Τέτοια εκατέρωθεν διαστροφή, αμοραλισμός και καταστροφολαγνεία, θα ζήλευε ακόμα και ο Ηρώστρατος και ο Κόμμοδος της ρωμαϊκής παρακμής.
Βλέπεις προεκλογικό κλίμα στην Τουρκία, γεμάτο τουρκικές σημαίες, Ελλάδα καμιά. Φρίκη! Πώς να μας πιστέψει το μέλλον, και το ¨Άξιον εστί¨ με τέτοια καμμένα μυαλά; Είναι να μη ξεθαρρεύουν, εντός και εκτός, οι κάθε τηγανοκέφαλοί και γυφτοσκοπιανοί; Δεν έχουν κυβερνήτες, σού λένε, αυτοί. Εφιάλτες χρυσοπληρωμένους έχουν. Ορμάτε, δεν ξυπνάνε με τίποτα.