ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΠΩΣ "ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΩΣ "ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (Reliaded μετά τις 16/2/23)
 
Μην φανταστείς τίποτα κακούς μουλωχτούς hackers να μπουκάρουν στους Υπολογιστές του ΥπΕσωτερικών για να αλλάξουν τα νούμερα των καταμετρήσεων στην κάλπη.
 
Δεν γίνεται η "δουλειά" έτσι το 2023 και όποιος/α αυτό το πιστεύει, είναι βαθύτατα νυχτωμένος/η!
Χρησιμοποιούν και δεν αποκλείεται να ξαναχρησιμοποιησουν μια πιο δοκιμασμένη συνταγή. Με αυτήν που εκλέχτηκε ο Τραμπ το 16, η ο Μπάιντεν, η ίδια που χρησιμοποιήθηκε για να κυριαρχήσουν οι μισότρελοι ταγοί του Brexit, ο Μπολσοναρο στην Βραζιλία κλπ.
 
Πως δουλεύει:
 
♦️Πάνω στους τόνους των data που έχουμε αφήσει όλοι πίσω μας από οτιδήποτε κάνουμε στο ιντερνετ ή σε άλλες ηλεκτρονικές μας συναλλαγές, κατασκευάζονται "προφίλ" . Καταναλωτικά, πολιτικά και σεξουαλικών προτιμήσεών. Ο συνδυασμός τους, δημιουργεί γνώση στον επικοινωνιολόγο καλύτερη και από την μάνα σου.
 
, ♦️Απομονώνουν μόνο όσων θεωρούν κρίσιμη μάζα για να επηρεαστεί. Στην συγκεκριμένη συγκυρία στην Ελλαδα, όπου "βράζει" ο θυμός και η αγανάκτηση από τις εφαρμογές των πολιτικών της τελευταίας 4ετιας, δύο είναι οι κρίσιμες ομάδες για το πως θα εκφραστούν:
 
✔️Η ηλικιακή ομάδα 17-34.
Γι αυτήν ο στόχος είναι να ενταθεί η πολιτική απάθεια. Η διατήρηση της αποχής των νέων στα επίπεδα του 2019 (γύρω στο 47%), περιμένουν ότι θα αμβλύνει την συντριβή των εκφραστών των σήμερα εφαρμοζόμενων πολιτικών σε ποσοστά όχι μικρότερα του 10%, δηλαδή σε ποσοστά όχι κάτω από το 25% στο σύνολο. Αλλά στόχος είναι και η ψηφοφόροι αυτής της ομάδας να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν κυριολεκτικά πάνω στην κάλπη. Εκεί δύσκολα κυριαρχεί η ελπίδα πάνω στον φόβο και τα σύνδρομα τύπου Στοκχόλμης.
 
✔️Η ηλικιακή ομάδα των baby boomers, όσοι δηλαδή γεννήθηκαν από το 1950 έως το 65. Είναι η πιο φοβισμένη και εκτεθειμένη ομάδα, όπως και σε κάθε άλλη αντίστοιχη αντιεπιστημονική προπαγάνδα. Αυτές που βρήκαν περιθώριο να αναπτυχθούν πάνω στις αλλοπρόσαλλες πολιτικές υγείας της ΝΔ, που τα έριξε όλα στην ατομική ευθύνη ελπίζοντας μόνο στον εμβολιασμό που εμφανίστηκε κάτι σαν το απόλυτο φάρμακο. 
 
Ο στόχος των εκλογικών "χακερς" είναι αυτά να ξεχαστούν και να στραφεί αυτό το κομμάτι του εκλογικού σώματος σε κόμματα που προβάλουν την ασφάλεια μέσα από το γνωστό τρίπτυχο Πατρις-Θρησκεία-Οικογένεια. Η έστω σε κόμματα  που εκφράζουν κυρίως ακροδεξιες θέσεις ψαρεύοντας θυμωμένος (και φοβισμένους) αυτής της ηλικιακής ομάδας . Εύκολα αυτά τα κόμματα χειραγωγούνται μετεκλογικά για να στηρίξουν μετά την συνέχιση των νεοφιλελε Τραμπικων πολιτικών αλά Γκρεκ, όπως αυτές που εκφράζονται σήμερα από την ΝΔ. Γι αυτό λειτούργησαν τα predators, η Greek Mafia και λοιποί "θεσμοί".
 
Ελπίζουν ότι μέσα στον όγκο αυτών των ψηφοφόρων θα βρεθούν και αρκετοί υπερασπιστές του στείρου δικαιωματισμού τους, και που είχαν ψηφίσει δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα το 19.
 
♦️Για κάθε ένα με αυτά τα profiles, τα λογισμικά τύπου Aims (που αποκαλύφτηκε πρόσφατα από τον Gardian) θα βομβαρδίζουν με προσωποιημένα μηνύματα και fake news από όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα! Δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά σαν οργανωμένη καμπάνια, μιας και είναι... προσωποιημένα!
 
♦️Σε αυτή την διαδικασία, επιστρατεύονται και χιλιάδες ψεύτικα profiles και bots, που αναλαμβάνουν μέρος του επηρεασμού. Αλλά και πιο κλασσικές μέθοδοι δημιουργίας fake news, όπως συνεχίζει να αποκαλύπτει ο Gardian, μιας και το σκάνδαλο της Oxford Analytical δεν έχει λάβει τέλος. Επαναλαμβάνεται από δεκάδες άλλες εταιρίες, κυρίως με ισραηλινή τεχνογνωσία. 
 
Τι μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το πολιτικό hacking:
 
✔️H ενημέρωση μέσα από όσα μέσα δεν ελέγχονται από το Μαξίμου και η συμμετοχή. Όχι μόνο στην κάλπη αλλά και πριν από αυτή, με την συμμετοχή στην συν-διαμόρφωση προτάσεων-θέσεων διακυβέρνησης της επόμενης ημέρας. Αλλά και της μεθεπόμενης. Όποιος δεν έχει πειστικές τέτοιες ή δεν διαθέτει ικανά πρόσωπα να τις επικοινωνήσουν στέλνοντας να κάνουν αυτή την "δουλειά" ανεπαρκείς τύπου Κατρουγκαλος Φωτίου η Βίτσας (organized by Svingou), είναι χαμένος από χέρι.
 
Η δημοκρατία η ίδια διακυβεύεται όντας στόχος αυτών των μεθόδων χειραγώγησης. Αυτή λοιπόν πρέπει να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο. Διαφορετικά το άθροισμα της αποχής και όσων αποφασίζουν χωρίς πολύ σκέψη πάνω στην κάλπη θα συνεχίζει να είναι δείκτης δύο πραγμάτων: 
 
✔️της οργανωτικής ανεπάρκειας των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και
✔️της αντίστοιχης ιδεολογικής δουλειάς ή εκπαίδευσης που κάνουν, δια των μελών τους, στην κοινωνία καθημερινά και συνεχώς.

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως από το ίδιο στις 16/2 ΕΔΩ...καλύτερα να πάω να παίξω τζόκερ.


Ποιός άλλος τα λέει αυτά;; Ο Gardian, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: