ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Μαΐου 2023

FUREAI KIPPU...Αν γνωρίζουν παραπάνω από 5 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου το FUREAI KIPPU βγαίνω με φουρό στο Σύνταγμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το FUREAI KIPPU είναι ένα “κοινωνικό νόμισμα” που κυκλοφορεί στην Ιαπωνία από το 1995.
Απευθύνεται κυρίως σε ηλικιωμένους ή σε ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα.Το concept είναι εξαιρετικό.Κάποιος/α που συμμετέχει, “δαπανά χρόνο” στην φροντίδα ηλικιωμένων ή γενικά ανήμπορων ανθρώπων.
 
Έτσι γεμίζει ένα “πορτοφόλι” που θα το ανοίξει όταν φτάσει στην θέση να χρειάζεται εκείνος/η φροντίδα.(διαβάστε πλήρη περιγραφή στη wikipedia ΕΔΩ).

Το FUREAI KIPPU κυκλοφορεί παράλληλα με το γιεν ως “συμπληρωματική νομισματική αξία”, όπως άλλωστε και εκατοντάδες τέτοιου είδους νομίσματα σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ευρώπη.Αν γνωρίζουν παραπάνω από 5 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου το FUREAI KIPPU βγαίνω με φουρό στο Σύνταγμα. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η κατηγορία νομισμάτων που τόσο πολύ και τόσο ΑΣΧΕΤΑ απασχόλησε την προεκλογική μας περίοδο...
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανως και αστειευεσαι οταν προβαλεις σε ενα ξεφτυλισμενο λαο της αρπαχτης ως προτυπο τους Ιαπωνες.
Οταν η ακαπνη πρασινοφρουριλα συνδικαληστων του 80 επαιρνε τεραστια εφαπαξ και συνταξη τρια με τεσσσερα χιλιαρικα πριν απο δεκα πεντε χρονια ρημαζοντας τα μεια τα αυτο το προτυπο ειχε κατα νου.Τωρα που ο γουρλοματης ξαναβαλε χερι στα ταμεια αυτο σκεφτοταν;.Και βαζεις σημερα προτυπο αυτους που απεργουν δουλευοντας.Δωστε μου κοφτερη γωνιά να χτυπησω το κεφαλι μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και βαζεις σημερα προτυπο αυτους που απεργουν δουλευοντας.Δωστε μου κοφτερη γωνιά να χτυπησω το κεφαλι μου."

Ώς φαίνεται το χτύπημα στο κεφάλι στην κοφτερή γωνία σε έχει καταστήσει ανίκανο προς σκέψη.!! ΠΟΥ και σε ποιο ΣΗΜΕΙΟ γράφω ότι έχω ως πρότυπο τους Ιάπωνες;; Το ότι γράφω για το ένα “κοινωνικό νόμισμα” που κυκλοφορεί στην Ιαπωνία από το 1995...δεν πάει να πει ότι τους γουστάρω κιόλας.!! Ούτε ότι τους έχω σαν πρότυπο.

Ακόμα και η η "ακαπνη πρασινοφρουριλα συνδικαληστων" του 80 που έχει κατακλέψει το σύμπαν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΣΤΟΝ Β..Π.Π.

Όταν οι Ιάπωνες κατέλαβαν την κινεζική πρωτεύουσα Νανκίν. 300.000 άμαχοι, μεταξύ αυτών γυναίκες και βρέφη, βρίσκουν φριχτό θάνατο με αποκεφαλισμό ή θάβονται ζωντανοί. Μετά την κατάληψη της Σιγκαπούρης από τον ιαπωνικό στρατό στις 15 Φεβρουαρίου 1942 εκτελούνται 90.000 κάτοικοι. Οι εκτελέσεις είναι μαζικές, μέχρι και 300 την ημέρα.

Στο διάστημα 1932-1945, 200.000 γυναίκες, κυρίως έφηβες μέχρι και 11 ετών, στρατολογούνται ως πόρνες για την «αναψυχή» των Ιαπώνων στρατιωτών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ανθρώπων του 20ού αιώνα. Οι νεαρές γυναίκες με καταγωγή από την Κορέα, την Κίνα, τη Φορμόζα (Ταϊβάν), την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, απάγονται από τα σπίτια τους και οδηγούνται στα «στρατόπεδα αναψυχής», όπου υφίστανται βιασμούς, ξυλοδαρμούς και παντός είδους βασανιστήρια, υποσιτίζονται και δολοφονούνται. Υπολογίζεται ότι καθημερινά μια γυναίκα «αναψυχής» βιαζόταν από δέκα έως εκατό άνδρες. Μόνο το 20-25% από αυτές κατάφεραν να επιζήσουν.

Για να μην αναφερθώ στην Μονάδα 731...όπου εκεί Ιάπωνες επιστήμονες πραγματοποίησαν θανατηφόρα πειράματα σε αιχμαλώτους πολέμου, κυρίως σε Κινέζους αλλά και σε Ρώσους, σε κατοίκους της ΝΑ Ασίας και των νησιών του Ειρηνικού (αποικιών της Ιαπωνίας τότε) καθώς και σε ένα μικρό αριθμό Συμμάχων που είχαν συλληφθεί ως αιχμάλωτοι πολέμου.

Έκαναν ζωοτομία χωρίς αναισθησία σε αιχμαλώτους ( άντρες, γυναίκες, παιδιά, ακόμα και βρέφη) που είχαν μολυνθεί με διάφορες ασθένειες,αφαιρώντας όργανα για να μελετήσουν τις επιπτώσεις της ασθένειας. Ακρωτηρίαζαν τα άκρα τους για να μελετήσουν την απώλεια αίματος και μερικές φορές τα συγκολλούσαν στην αντίθετη πλευρά του σώματός τους. Κάποια άκρα τα κατέψυχαν και μετά τα ακρωτηρίαζαν για να μελετήσουν τις επιπτώσεις της γάγγραινας και της σήψης. Αφαιρούσαν το στομάχι και συνέδεαν τον οισοφάγο με τα έντερα. Αφαιρούσαν τμήματα του εγκεφάλου, πνεύμονες και συκώτι.

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ παίζει να είσαι...που νομίζεις ότι το αναφέρομαι σε ένα οικονομικό σύστημα αυτομάτως τους έχω σαν πρότυπο;;.!!!!!!! Εξηγείται όμως πανεύκολα διότι και εσύ ανήκεις στον κάτοικο αυτής της χώρας.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για να γίνει αυτό που γράφω άνωθεν θα έπρεπε πρώτα να εξαλείψουμε τους Απάτσι.!Εννοώ τους ΓΥΦΤΟΥΣ, διότι όλο αυτό θα ήταν η χαρά των Απάτσι που αναγκάζονται τα παλικάρια να το παίζουν υπάλληλοι τής ΔΕΗ για να μπουκάρουν στα σπίτια των ηλικιωμένων....βλέπεις στην Ιαπωνία ΔΕΝ έχουν Απάτσι/Γύφτους.!!!