ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Η Ιστορία που διδάσκεται η πλέμπα είναι σκουπίδι. Την αληθινή Ιστορία γνωρίζουν οι ελίτ. Η αληθινή Ιστορία είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω στο διαδίκτυο και γελάω με τα ανυπόστατα που γράφουν μερικοί γραφικοί. Οι περισσότεροι εκεί έξω δεν γνωρίζουν καν τι συμβαίνει, είναι στην καρακοσμάρα τους.Είναι  η πρώτη φορά ιστορικά που οι υπερελίτ ελέγχουν τον Κόσμο (μην ξεχνάτε ότι η υγειονομική απάτη ξεκίνησε από την .. Κίνα και το ... Ιράν!). 

Σήμερα δεν υπάρχουν ανεξάρτητα κράτη ως κρατικές οντότητες, όπως στην Αρχαία Ελλάδα οι Πολιτειακές οντότητες της πόλης - κράτους που στέκονταν οργανωμένα απέναντι σε άλλες Πολιτειακές οντότητες· σήμερα υπάρχουν μεμονωμένοι πολίτες, ομάδες πολιτών, μικρές οργανώσεις, που ουδεμία τύχη έχουν απέναντι στον Κράτος και την Βία των οργανωμένων πολιτειακών οντοτήτων. 

Δεύτερον, δεν υπήρξε ανεξάρτητη ελληνική επανάσταση αλλά μια υποκινούμενη οργάνωση των αμαρτωλών και των κλεφτών που υπό τον επαναστατικό μανδύα έχοντας την άδεια ελευθέρωσε κάποια εδάφη. Η  Ελλάς απελευθερώθηκε από τις εγγυήτριες δυνάμεις Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία στη ναυμαχία του Ναυαρίνου. 
 
Από εκεί και μετά εγκληματικές οργανώσεις όπως των δολοφόνων του Καποδίστρια και των εφοπλιστών της Ύδρας που, υπό τον εφοπλιστή Μιαούλη, ΕΚΑΨΑΝ τον ελληνικό στόλο , και χρησιμοποιήθηκαν στην συνέχεια από τις εγγυήτριες δυνάμεις για την υπονόμευση του προτεκτοράτου (συνέχεια εκείνης εγκληματικής οργάνωσης είναι η εγκληματική οργάνωση της μεταπολίτευσης).
 
Η Ελλάδα των δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών ήταν το τίμημα που πλήρωσαν Βουλγαρία και Τουρκία για τα στρατόπεδα που επέλεξαν στο Β Π Π.  
 
Για Γερμανία και Χίτλερ δεν έχουμε ιδέα. Παρακολουθώντας τη μνημονιακή ιστορία ξέρουμε ότι η Ιστορία είναι συνολικά πλαστή (απάτη μνημονίων, απάτη σκληρής διαπραγμάτευσης Τσίπρα Καμένου, απάτη δημοψηφίσματος, υγειονομική απάτη, απάτη ενεργειακής κρίσης με μανδύα την ειρηνευτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία για την αποναζιστικοποίηση του Κιέβου, απάτη πληθωρισμού καθότι τα επιτόκια οι Κεντρικές τράπεζες ανεβάζουν μόνο στον δομικό πληθωρισμό - και ο πληθωρισμός που πλήττει τον δυτικό κόσμο δεν είναι δομικός). 
 
Άρα δεν ξέρουμε αν ο Χίτλερ πράγματι ηττήθηκε.. Αυτό που ξέρουμε είναι η παρωδία της δίκης της Νυρεμβέργης, ότι οι ΗΠΑ και η Ρωσία οφείλουν το πυρηνικό οπλοστάσιό τους στους γερμανούς (ναζί) επιστήμονες που εντάθηκαν στο ερευνητικό τους δυναμικό, ότι η Γαλλία που ιδέα ΔΕΝ είχε από αεροδιαστημική, την Airbus δημιούργησε από τις γερμανικές βιομηχανίες αεροδιαστημικής που ξηλώθηκαν από τη Γερμανία και μεταφέρθηκαν στην Γαλλία (ομοίως και η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι δημιούργημα της γερμανικής), ότι η Σουηδία που ιδέα δεν είχε από αεροδιαστημική και αυτοκινητοβιομηχανία ομοίως όπως και η Γαλλία έλαβαν γερμανική τεχνολογία, και πολλά άλλα που θα ήθελε σελίδες ολόκληρες για να παραθέσω. Ας μη ξεχνάμε ότι ολόκληρο το Παρίσι και ο Λούβρος έμειναν άθικτα, παρότι εντολή Χίτλερ ήταν, κατά το επίσημο ιστορικό αφήγημα, η ισοπέδωση.  
 
Η Ιστορία που διδάσκεται η πλέμπα είναι σκουπίδι. Την αληθινή Ιστορία γνωρίζουν οι ελίτ. Η αληθινή Ιστορία είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών.
 
Η σαπίλα που υπάρχει σε αυτόν τον τόπο δεν είναι σαπίλα δεκαετιών μόνο.  Είναι αιώνες τώρα, μετά την πτώση της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζάντιο) και, οπωσδήποτε, από τη γαλλική Επανάσταση και μετά, οπότε συντονισμένα διαλύθηκαν όλες οι Αυτοκρατορίες, η φεουδαρχία, και (σε κάποιες μητροπόλεις όπως το Παρίσι και η Μόσχα) η Μοναρχία, εισάγοντας καθολικά τον θεσμό του εθνικού κράτους - μαριονέτα και την παρωδία τής δημοκρατίας κατά την οποία (δημοκρατία) η πλέμπα έχει την ψευδαίσθηση ότι έχει λόγο για τη ζωή της και το μέλλον της . 
 
Το ότι η υπερελίτ δεν ήταν ορατή τα προηγούμενα χρόνια οφείλεται στο σχέδιο υπερχρέωσης (φούσκωμα καπιταλισμού) που τέθηκε σε εφαρμογή αμέσως μετά τον ΒΠΠ και συστηματικά από τη δεκαετία του 70. Τα χρόνια αυτά ήταν τα χρόνια τής αθωότητας που η πλέμπα διήγαγε βίον φαινομενικά ανθόσπαρτον. 
 
Τώρα η πλέμπα βιώνει την ωμή βία που της ασκεί μια πανίσχυρη υπερελίτ . Παραζαλισμένη η πλέμπα και έχοντας χάσει πλήρως το νήμα, περνάει από την μία όχθη τής Ιστορίας στην άλλη έχοντας ως αληθές ιστορικό αφήγημα αφομοιώσει πλήρως τα λύματα της Wikipedia "πανδημία κορωναϊού", "μεγάλη χρηματοπιστωτική κρίση έτους 2008" , "εισβολή Ρωσίας στην Ουκρανία", "ελληνικό δημοψήφισμα" κλπ. Καθίσταται από αυτά σαφές ότι το κριτήριο όλων ημών, της πλέμπας, υπερέχει ελαφρώς του αντιληπτικού κριτηρίου μιας μαϊμούς.
 
Η Ιστορία από τη σύνοδο της Νίκαιας και εντεύθεν είναι συνολικά πλαστογραφημένη. Μέχρι και Αυτόν ακόμη τον Θεό οι σάπιοι πλαστογράφησαν. Το ανθρώπινο γένος (ιδίως των τελευταίων 17 αιώνων) είναι βαριά βλάσφημο, είναι η επιτομή της ύβρεως. Σημασία έχει ότι το γένος μας είναι βαριά βλάσφημο. Έρχεται πυρ εξαγνιστικό.
 
Υ.Γ Η  Θεός*  Άνασσα Θεομήτωρ η Αρχηγός οξυδερκίᾳ  Αθηνά, στα πολύ δύσκολα του ανθρώπου, εμφανίζεται, αν ένθεος ο άνθρωπος είναι και την Θεό τιμά.
 
*   "Η Θεός" είναι Πλατωνική θεολογική έκφρασις. Και ο Πλάτων, ως Απολλώνιος Υιός, έχει το αλάθητο. Όπως η πρόεδρος (δικαστηρίου, δημοκρατίας) η εφέτης κλπ. Λέμε προβατίνα όχι προεδρίνα. Και χίπησα , όχι εφέτησα. Ο γλωσσικός φασισμός τής ορθοπολιτικής κορεκτίλας είναι για τα αμόρφωτα ταγάρια. Για εμάς που κοινωνούμε και με δέος ασπαζόμεθα την Αρχαία Ελληνική, στον Πλάτωνα θα ομνύουμε.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα όνειρα από την αρχαιότητα έως σήμερα – Ελένη-Ωρείθυια Κουλιζάκη

https://www.youtube.com/watch?v=8rJp986heX8&t=3s

....................................................................

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

asfaloskykloforo είπε...

Λύκαστρε. Σωστός τίτλος. Σε κάποια σημεία τα θαλασσώνεις. Ψάξε να δεις πως έγινε η ναυμαχία του Ναυαρίνου. Καλό διάβασμα εύχομαι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σε κάποια σημεία τα θαλασσώνεις. Ψάξε να δεις πως έγινε η ναυμαχία του Ναυαρίνου. Καλό διάβασμα εύχομαι. "

Για πες τα σημεία;; Μήπως εσύ δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία που πρέπει;;

asfaloskykloforo είπε...

Λύκαστρε από την ίδια πλευρά είμαστε. Διάβασε τα βιβλία του Παναγόπουλου για το 1821. Σύγχρονα και εύκολα. Μερικά υπάρχουν και σε pdf. Να σε δώσω και ένα link:
https://epdfx.com/queue/-_5a301594e2b6f5b9598c4590_pdf?queue_id=5a30159ce2b6f5c8408c3a6c
Νομίζω έχει και άλλα, εγώ διάβασα 2. Ψάξου περισσότερο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναυαρίνο δεν είναι η σωστή ονομασία...οι Έλληνες το αποκαλούμε το Κορυφάσιον της Αθηνάς.! Οι μετέπειτα κάτοικοι το ονόμασαν Πύλο.

" καὶ ἔστιν ἐν τῇ Μεσσηνίᾳ ποτὲ οὔσῃ γῇ, καλοῦσι δὲ αὐτὴν οἱ Λακεδαιμόνιοι Κορυφάσιον." (η ονομασία προϋπήρχε δεν την έδωσαν οι Λακυ Νταίμον)

Καθόλου ΤΥΧΑΙΑ δεν έγινε εκεί η ναυμαχία και καθόλου ΤΥΧΑΙΑ δεν γίνεται εκεί το πείραμα ΝΕΣΤΟΡ με τα νετρίνο. Ούτε ΤΥΧΑΙΑ ο Νέστορας θυσίαζε στο θεό της θάλασσας 81 μαύρους ταύρους.

Στο Κορυφάσιον της Αθηνάς πριν πολλές πολλές χιλιάδες χρονιά υπήρχε συγκεκριμένη κατασκεύη/ναός μέσα στο οποίο υπήρχε ένας Ηλιακός Κρύσταλλος...που επικοινωνούσε με...!!!

Τα δικά μου τα βιβλία δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά σου. Ολόκληρη Αργοναυτική Εκστρατεία κάναμε...στην Ναυμαχία στο Κορυφάσιον έπαιξαν τους στόλους τους κορώνα γράμματα οι Μεγάλες Δυνάμεις γιατί δεν είχαν πως να περάσουν την ώρα τους, η μήπως γιατί μας συμπάθησαν;; χα χα χα

Και δεν σου φαίνεται περίεργο πως Ρωσία, Αγγλία και Γαλλία ενώ τρώγονται αναμεταξύ τους αιώνες...εκεί βρε παιδάκι μου στο συγκεκριμένο σημείο...τα βρήκαν και φίλιωσαν μεταξύ τους.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Διάβασε τα βιβλία του Παναγόπουλου για το 1821."

Τον έχω διαβάσει ενώ συμφωνώ μαζί του ότι οι Κοτζαμπάσηδες και οι Προεστοί δεν ήθελαν την Ελληνική επανάσταση διότι καλοπερνούσαν με τους Τούρκους, ΔΕΝ συμφωνώ μαζί του ότι την δεδομένη ιστορική στιγμή οι Μεγάλες Δυνάμεις μας ήθελαν υποτελείς στους Τούρκους επειδή δεν ήθελαν την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο.!!

Αν ίσχυε αυτό ο Ρωσικός στόλος δεν θα ήταν ΠΑΡΕΑ με τον Αγγλικό και τον Γαλλικό στο Ναβαρίνο.!!!! Οι Μεγάλες Δυνάμεις ήθελαν τότε μια Ελλάδα μικρή και ελεύθερη τόσο όσο να μην είναι αυτοδύναμη αλλά να εξαρτάται από αυτούς.Ακριβώς το ίδιο και σήμερα...ναι μεν να υπάρχουμε αλλά ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ...ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Ας μας γράψει κανένα βιβλίο για την Μασονία μέσα στα Δικαστικά Κυκλώματα ο Παναγόπουλος καθότι τέως δικαστής και δικηγόρος.

asfaloskykloforo είπε...

Λύκαστρε εδώ δεν γίνετε κουβέντα. Να μην λες κάτι ενάντια για Έλληνες και Ελλάδα μήπως έιναι αποτέλεσμα προπαγάνδας που έχεις δεχθεί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Να μην λες κάτι ενάντια για Έλληνες και Ελλάδα μήπως έιναι αποτέλεσμα προπαγάνδας που έχεις δεχθεί. "

Να μου δείξεις ΠΟΥ και σε ΠΟΙΟ σημείο έγραψα κάτι ενάντια για Έλληνες και Ελλάδα.!! Πρόσεξε όχι για τον κάτοικο της χώρας...αλλά για Έλληνες. Διότι άλλο είναι ο κάτοικος της χώρας και άλλο οι Έλληνες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Περιμένω όμως να μου αποδείξετε με στοιχεία τόσο εσύ όσο και ο Παναγόπουλος ότι αφού οι Αγγλία και Γαλλία δεν ήθελαν την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο τότε ΠΩΣ άφησαν τον Ρώσικο στόλο να καταπλεύσει στην Πελοπόννησο και όχι μόνο αυτό , αλλά τον άφησαν τον Ρώσικο στόλο να πολεμήσει μαζί τους.!!!

Μην μου μιλήσεις ξανά για προπαγάνδα ....η ότι μπορεί να έχω φάει προπαγάνδα αν ΠΡΩΤΑ δεν μου απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Άλλοι την καταπίνουν αμάσητη όχι εγώ.

asfaloskykloforo είπε...

Λύκαστρε η Ναυμαχία του Ναυαρίνου έγεινε από λάθος. Τον Κόρδιγκτον   παραλίγο να τον δικάσουν στην Αγγλία για αυτό. Η Άγγλοι ήθελαν τη  Ελλάδα φόρου υποτελείς στους Τούρκους αλλά δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με τους Τούρκους.  Τυχερό για εμάς ήταν ο Ρωσσοτουρκικός πόλεμος. Εν συντομία. Καλό υπόλοιπο Κυριακής.      

asfaloskykloforo είπε...

2 βιβλία ακόμη.  Wall Street and the Rise of Hitler, The best enemy money can buy για τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και το παραμύθι του ψυχρού πολέμου από τον Antony Sutton θα τα βρεις σε pdf ελεύθερα. Εύχομαι καλό διάβασμα.

Ανώνυμος είπε...

Μάαστα, μάαστα... Σα να λέμε ότι η παράγκα που σ' άφησε με 7 παίκτες, σου 'δωσε το ματς επειδή σου σφύριξε πέναλτυ στο 90. Ότι τα θεριά τα ανήμερα που κατάπιαν τους Οθωμανούς, ήταν κάτι σαν τους χλεμπονιάρηδες ρωσοεβραίους που κάνανε επανάσταση με χαβιάρι στο βαγόνι της Α' θέσης. Ξέρανε τα μασώνια ότι ο Γώγος με 80 ξυπόλυτους θα έκανε ρόιδο του "καυκί", και τη Ρούμελη ο Ανδρούτσος με άλλους 200. Σαν να λέμε ότι τους Αμερικάνους τους λευτέρωσαν οι Γάλλοι που εδέησαν να βομβαρδίσουν τον αγγλικό στόλο στα χασομέρια. Αχάριστα τα Αμερικανάκια, όταν οι Γάλλοι ζήτησαν το γραμμάτιο, πήραν το τρίτο το μακρύτερο.
Να' ναι καλά οι προστάτιδες που έσωσαν τον Ιμπραήμ στο Ναυαρίνο, που μας έστειλαν τους Κόχραν και τους Μαυροκορδάτους για να μας κάνουν μπουρδ... κράτος ήθελα να πω, για το Πέτα, για τους εμφυλίους. Ο θεός να τους τα δώσει πίσω δεκαπλάσια!
Για να σοβαρευτούμε. Προφανώς και είχαν από κοντά τον Κολοκοτρώνη, τους κοτζαμπάσηδες και τους εφοπλιστές στους οποίους έταξαν ιδιόκτητο κράτος. Άνευ τον παρά των κοτζαμπάσηδων και τα πλοία των Υδραίων δεν μπορούσε να υπάρξει επανάσταση. Οι τσιφούτηδες ποτέ δεν ρισκάρουν δικά τους λεφτά. Με τα λεφτά των άλλων παίζουν μπάλα. Αλλά όλοι αυτοί ήταν δικοί μας, όχι δικοί τους, παρ' ότι κάποιοι απ' αυτούς ήτανε σώγαμπροι και προσήλυτοι στα "δημοκρατικά ιδεώδη". Τα περί διαφωτιζμού, κοραήδες, ρηγάδες και λοιπά άκαπνα καλαμαράκια, τα χλευάζω...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μάαστα, μάαστα... Σα να λέμε ότι η παράγκα που σ' άφησε με 7 παίκτες, σου 'δωσε το ματς επειδή σου σφύριξε πέναλτυ στο 90."

Για αυτό έγραψα μας άφησαν τόσο όσο να νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι....μην πάρουν και τα μυαλά μας αέρα .Όσο για τα θεριά τα ανήμερα που κατάπιαν τους Οθωμανούς, και ήταν κάτι σαν τους χλεμπονιάρηδες ρωσοεβραίους που κάνανε επανάσταση...είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς τους χλεμπονιάρηδες Ουκρανούς που χτυπιούνται με τους εξίσου χλεμπονιάρηδες Ρώσους.....ΑΚΡΙΒΩΣ της ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ με τον Ξέρξη η αλλιώς... Ξέρξης ήταν Άτλαντας Τελχίνας, το όνομά του ήταν Κάρχας ή Χάρχας ή Κάλχας προφέρεται με πολλούς τρόπους από Sharkash και harhash μέχρι Kerkesh" .

Τέτοιο καλόπαιδο ήταν ο Ξέρξης Άτλαντας Τελχίνας...και μπορεί η Ατλαντίδα η ΔΕΥΤΕΡΗ να καταβυθίστηκε τα μπάσταρδα τους όμως ακόμα ΕΔΩ είναι και μας κυβερνάνε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 28 Μαΐου 2023 στις 1:31 μ.μ.

Να μας συμπαθά η "διάνοια" σου αλλά αυτό το κατά λάθος να πας να το πεις σε άλλα ιστόλογια. Εδώ δεν έχει κατά λάθος 3 υπερδυνάμεις τις τότε εποχής να έμπλεξαν τους στόλους τους για τα ζαρωμένα αρχίδια του Κόρδιγκτον . Αλλιώς αν ο Κόρδιγκτον έκανε κάτι λάθος η του κεφαλιού του ακόμα στην φυλάκα θα ήτανε και αυτός και τα ζαρωμένα αρχίδια του.

Για την ναυμαχία την ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ χρειάστηκαν 2 πράγματα. Το ένα ήταν η Συνθήκη του Λονδίνου το 1827. Δεν μου απάντησες όμως σε αυτό που σε ρώτησα. Άλλα σε ρωτάω και άλλα μου απαντάς.! Καλημέρα Γιάννη...κουκιά σπέρνω....αποφεύγεις να απαντήσεις και μου πετάς για την σχέση Wall Streat και Χιτλερ.!! Λες και εγώ δεν γνωρίζω για το πρεζόνι τον Χίτλερ από ποιους χρηματοδοτήθηκε.

Αν δεν μου απαντήσεις στο ερώτημα μου ...αφού οι Αγγλία και Γαλλία δεν ήθελαν την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο τότε ΠΩΣ άφησαν τον Ρώσικο στόλο να καταπλεύσει στην Πελοπόννησο και όχι μόνο αυτό , αλλά τον άφησαν τον Ρώσικο στόλο να πολεμήσει μαζί τους.!!!

Μην ξανασχολιάσεις...δεν έχω χρόνο για να τον τρώω σε παιδικές και χαζές κουβέντες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Να' ναι καλά οι προστάτιδες που έσωσαν τον Ιμπραήμ στο Ναυαρίνο, που μας έστειλαν τους Κόχραν και τους Μαυροκορδάτους για να μας κάνουν μπουρδ... κράτος ήθελα να πω, για το Πέτα, για τους εμφυλίους. Ο θεός να τους τα δώσει πίσω δεκαπλάσια!"

Είναι ακριβώς οι ίδιοι "προστάτηδες" που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ τον Ελληνικό Εμφύλιο.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/01/blog-post_70.html

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αλλά όλοι αυτοί ήταν δικοί μας, όχι δικοί τους, παρ' ότι κάποιοι απ' αυτούς ήτανε σώγαμπροι και προσήλυτοι στα "δημοκρατικά ιδεώδη". "


Ο Α. Γεωργιάδης τι καταγωγής είναι;... Ο Κ. Μητσοτάκης τι καταγωγής είναι; Ο Ι. Στουρνάρας τι καταγωγής είναι;

Η εμπεριστατωμένη μελέτη της ιστορίας, βοηθάει διαχρονικά τον άνθρωπο να κατανοήσει βασικά θέματα της ανθρώπινης φύσεως.... αλλά και παραφύσεως. Ειδικά της παραφύσεως!... κατά Αριστοτέλη Μετά τα Φυσικά".

Ταριριρίμ τυρόπιτες ταριριρίμ ζεστές!!!

Τον Γώγο ποιοί τον πυροβόλησαν πισώπλατα;;Τον Ντόντο ποιοι τον έχωσαν στην φυλάκα;;Τον Οδυσσέα Ανδρούτσο ποιοί τον δολοφόνησαν, τι καταγωγής ήταν οι δολοφόνοι του; Τον Νικήτα Σταματελόπουλο πως και ποιοί τον ξεπάστρεψαν, τι καταγωγής ήταν αυτοί που τον ξεπάστρεψαν;

Ιστορικά να πάω μπροστά... η να πάω ποιο πίσω;... Μάλλον δεν έχει σημασία.Όταν κάποιος μελετήσει την ιστορία της χώρας των Ελλήνων... σίγουρα διαβάζει για μερικές στιγμές ανύποτης δόξας... σε μια χρονικά ΣΥΝΕΧΗ. αχρειότητα!

Το έργο είναι κουραστικό και χιλιοπαιγμένο!!!!...

Μμ είπε...


Να προσθέσει και η ταπεινότης μου κάτι: Αρκετοί ιστοροφωστήρες έχουν προσφάτως ενσκήψει εις τα ημέτερα γραφικά εδάφια. Ο δίος όμως ημίοχος του ιστολογίου φαίνεται ότι διαθέτει και ξέρει να χειρίζεται τα ενδεδειγμένα ελληνικά ηνία. Και εις τους ανωτέρω οποίους οφείλομεν χάριτας διότι αθέλητα ίσως ξετυλίγεται έτσι, διαλεκτικώς αμφοτέρωθεν, το κουβάρι της μυητικής γνώσεως.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Μμ...εδώ στην χώρα των Ελλήνων τζάμπα καίει η λάμπα. Άκου εκεί η ναυμαχία έγινε κατά ΛΑΘΟΣ.!! Γελάνε και τα πλακάκια.!! Ενώ υπάρχει η Συνθήκη του Λονδίνου το 1827 που με την υπογραφή Ρωσίας, Αγγλίας και Γαλλίας βάζει τα θεμέλεια για αυτόνομο Ελληνικό κράτος στα πολύ στενά όρια Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας...υπάρχουν ιστοροφωστήρες που μας λένε ότι η ναυμαχία έγινε κατά λάθος.!! Μάλλον δεν έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για την πολιτική των κανονιών.

Οι στόλοι 3 δυνάμεων δεν μπλέκουν κατά λάθος σε ναυμαχίες απλά με την πολιτική των κανονιών επέβαλαν την συμφωνία και την διάθεση των τριών να δημιουργηθεί Ελληνικό κράτος και παράλληλα να ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Οι τουρκοαιγύπτιοι ΔΕΝ δέχονταν τον ΝΕΟ αυτό χάρτη και για αυτό έγινε η ναυμαχία.

Όταν ΠΡΙΝ την ναυμαχία ο Κόδριγκτον συναντήθηκε με τον Ιμπραήμ στο Νεόκαστρο και τού γνωστοποίησε τις διαταγές τής κυβέρνησής του, οι οποίες απαιτούσαν την άμεση κατάπαυση πυρός και την διακοπή μετακινήσεων στρατευμάτων και εφοδίων....πως μπορεί κάποιοι να μιλάνε ότι κατά λάθος έγινε η ναυμαχία;;;

Όταν έφθασαν οι τρείς συμμαχικοί στόλοι ΜΑΖΙ στην Πύλο, επιχείρησαν να ξανασυναντήσουν τον Ιμπραήμ για να διαμαρτυρηθούν για τη στάση του και να τού υπενθυμίσουν τίς αποφάσεις τού Λονδίνου. Πάλι οι προσπάθειες τους έπεσαν στο κενό. Αυτό το ΜΑΖΙ με την Ρωσία όμως δεν βλέπω να ενοχλεί τα παπαγαλάκια για μου εξηγήσουν ΠΩΣ είναι δυνατόν ενώ δεν ήθελαν την Ρωσία στην Μεσόγεια να έχουν ΜΑΖΙ τους τον Ρωσικό στόλο για να χτυπήσουν τον Ιμπραήμ.!!;;;

ΟΜΟΦΩΝΑ πάρθηκε η απόφαση για την ναυμαχία και έκαναν ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ. Και έχεις μετά να σου λένε...όχι κατά λάθος έγινε η ναυμαχία...έλεος.!!

Ανώνυμος είπε...

"είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς τους χλεμπονιάρηδες Ουκρανούς που χτυπιούνται με τους εξίσου χλεμπονιάρηδες Ρώσους."
Δεν βλέπω κάποια σχέση. Οι μεν, άνθρωποι-λύκοι των σπηλαίων και των απάτητων κορυφών και απόσταγμα των γενεών που πολέμησαν ως τέτοιοι στους αιώνες της μαύρης τουρκοκρατίας. Οι δε σαμπρελωμένα μπουλντόγκ, ταϊσμένα με εμβατήρια, κρεατίνη και κάπταγκον. Εκπαιδευμένοι για να γίνουν τροφή για τα κανόνια.
"Τον Γώγο ποιοί τον πυροβόλησαν πισώπλατα;;Τον Ντόντο ποιοι τον έχωσαν στην φυλάκα;;Τον Οδυσσέα Ανδρούτσο ποιοί τον δολοφόνησαν, τι καταγωγής ήταν οι δολοφόνοι του; Τον Νικήτα Σταματελόπουλο πως και ποιοί τον ξεπάστρεψαν, τι καταγωγής ήταν αυτοί που τον ξεπάστρεψαν;"
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Το Ναυαρινό ήταν ο επίλογος του ξεπαστρέματος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι φυσικά η "ανεξαρτησία" της. Γιατί για 2 χρόνια, η Ελλάς ήταν λεύτερη και την ελευθέρωσαν Έλληνες, όχι άτλαντες (κατά κανόνα έρποντες στις ποντικότρυπες). Μετά ήρθαν οι μεταπράτες των λύκων και μαριονετίστες των χλεμπονιάρηδων.
Δεν ξέρω αν ισχύει ότι ο Ανδρούτσος έψηνε τον Κολοκοτρώνη να ξεπαστρέψουν την Επίδαυρο και να προσκυνήσουν τον σουλτάνο, παζαρεύοντας αυτονομία. Και αν το σκέφτηκε ο Μέγας Δυσέας, καλώς το σκέφτηκε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δεν βλέπω κάποια σχέση. "

Και όμως...Τα ναζιστικά τάγματα Azov ιδρύθηκαν από έναν ραβίνο. Ο Ζελένσκι έχει προωθηθεί για αυτή τη δουλειά από το 2010 από τον Ουκρανό αρχιραβίνο Λούμπαβιτς. Ο κολλητός του Πούτιν Μπερέλ Λαζάρ είναι ο Ρώσος αρχιραβίνος Λούμπαβιτς. Υπάρχει μια κεντρική παγκόσμια σφιχτή ηγεσία κάτω από συγκεκριμένη θρησκευτική αίρεση.

Βοηθάνε ο ένας τον άλλον με λόγους και αιτίες πολέμου για να μπορέσουν να απαντήσουν για αυτόν τον πόλεμο μπροστά στους αντίστοιχους λαούς τους . Χωρίς τους Ναζί των ταγμάτων Lubavicher Azov, οι Ρώσοι δεν θα είχαν ακολουθήσει ποτέ τον Πούτιν στον πόλεμο. Και συνεχίζεται συνεχώς η βοήθεια , από την ηγεσία της Ουκρανίας ή του ΝΑΤΟ που βοηθούν συνεχώς τον παλιό τους φίλο Πούτιν με λόγους/αιτίες πολέμου, προκειμένου να μπορέσει να διατηρήσει την αφήγηση του ο Πούτιν* για «αναζωπύρωση του μεγάλου πατρικού πολέμου εναντίον των Γερμανών Ναζί».

Ο Kolomoisky και ο ραβίνος Natan Khazin έχουν ήδη συμβάλει καθοριστικά στην ίδρυση του ναζιστικού τάγματος Azov. Χωρίς αυτόν τον στρατό, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο για τον Πούτιν να πείσει τους Ρώσους του να πραγματοποιήσουν μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση». Συμμετέχουν όλοι και όλοι είναι απλά πιόνια σκακιού προγραμματισμένα πολύ εκ των προτέρων.

Πάντα έλεγα ότι ο Πούτιν εργάζεται για «αυτούς» (ο Putin είναι Chabad ελέγχεται από αυτούς , ο Zelenskyy είναι Chabad, αλλά υπάρχει μόνο ένα Chabad που ελέγχεται κεντρικά από το 770 Eastern Parkway).

ΠΑΝΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ...."ΜΕΣΣΙΑ" ΤΟΥΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το Ναυαρινό ήταν ο επίλογος του ξεπαστρέματος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Η υποδούλωση και το ξεπάστρεμα της Ελλάδας άρχισε με την κατάκτηση μας από τους Ρωμαίους. Από εκεί και μετά σταμάτησε αυτό που λέμε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Nick είπε...

Λύκαστρε υποψιάζεσαι!! Αλλά αγνοείς πάρα πολλά πράγματα!! Το χειρότερο δεν ακούς αυτά που σου δείχνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Nick....από την στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι υποψιάζομαι και τι δεν γνωρίζω. Και το χειρότερο δεν ακούς αυτά που λέω στους άλλους.!! Οι περισσότεροι όπως και εσύ έχετε μαύρα και αξημέρωτα μεσάνυχτα, αλλά παρά όλα αυτά αυτά προσπαθείτε να συμβουλέψετε κάποιον άλλο.!!!

Για μια φορά μόνο γαμώτο...ακούτε τι σας λέει κάποιος άλλος...ο οποίος μπορεί να γνωρίζει πολλά περισσότερα από ότι γράφει δημόσια.!! Δεν είναι τυχαίο που βρισκόμαστε σε αυτά τα χάλια ως χώρα.

Τελευταία φορά που ανεβάζω σχόλιο με νουθεσίες και υποδείξεις προς εμένα. Σας δείχνω το φεγγάρι και εσείς μου λέτε ότι το νύχι μου είναι βρώμικο.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νick....Όταν κάποιος έχει γίνει ζόμπι και δεν καταλαβαίνει το τι του συμβαίνει στον πρακτικό τομέα, πως θα καταλάβει αν του το πεις στην θεωρεία; Χάνεις χρόνο...Δεν συνομιλείς με ζόμπι...βασική αρχή.

Τα ζόμπι δεν είναι σε θέση να σου πούνε τι κάνεις και τι όχι.Άλλη μεγάλη βασική αρχή.....στα ζόμπι ΔΕΝ χωράνε δημοκρατικότητες ευγένειες και άλλα τέτοια κουλά.

Στα ζόμπι ΔΕΝ δίνεις γνώση που δεν την αξίζουν...άλλη μεγάλη βασική αρχή με την οποία μεγάλωσα...