ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Στρατηγός του Βρετανικού Στρατού: Η Βρετανία έχει πυρομαχικά μόνο για 22 ώρες πολέμου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Βρετανός στρατηγός Ρούπερτ Τζόουνς δήλωσε δημόσια σήμερα «Έχουμε πυρομαχικά μόνο για 22 ώρες ενός μεγάλου πολέμου. Προειδοποίησε ότι η Μεγάλη Βρετανία και οι σύμμαχοί της είναι εξαιρετικά απροετοίμαστοι για έναν σοβαρό πόλεμο.

Μπορεί κανείς να έχει ήδη σταχυολογήσει ότι από το γεγονός ότι ολόκληρος ο βρετανικός στρατός έχει μόνο 77.000 στρατιώτες. δεν φτάνει καν για να γεμίσει το Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο! Όπως σας είχαμε πει ΕΔΩ. Σήμερα ο Βρετανός στρατηγός λέει αυτά που φωνάζουμε εμείς εδώ και καιρό.

Εφόσον συμβαίνει αυτό, γιατί η Βρετανία σπρώχνει τόσο επιθετικά τη Ρωσική Αρκούδα στην Ουκρανία;; Είναι σαφές ότι η Βρετανία δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Φαίνεται στους περισσότερους μορφωμένους παρατηρητές ότι οι Βρετανοί φαίνεται να προσπαθούν να αυτοκτονήσουν σε εθνικό επίπεδο με αυτό που κάνουν στην Ουκρανία.

Φυσικά η Ρωσία πιθανότατα γνωρίζει την πραγματική έλλειψη βρετανικής δύναμης και μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στρατιωτικά σε αυτό που έκαναν οι Βρετανοί με την Ουκρανία. Στην πραγματικότητα, ακόμη και στον ποιο ηλίθιο του χωριού φαίνεται ότι το μόνο που έχει να κάνει η Ρωσία είναι να αγνοήσει τη Βρετανία και να δει αυτό το έθνος να αυτοκτονεί από μόνο του!

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για ΟΛΑ τα έθνη του ΝΑΤΟ. Με εξαίρεση τις ΗΠΑ, μεγάλο μέρος του ΝΑΤΟ δεν είναι παρά μια στρατιωτική χάρτινη τίγρη. Οι ΗΠΑ, ωστόσο, δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Έχει στείλει εκατοντάδες τόνους πυρομαχικών, αμέτρητους πυραύλους και πυραύλους και κυριολεκτικά φορτία στρατιωτικού εξοπλισμού. τα περισσότερα από τα οποία η Ρωσία έχει ήδη καταστρέψει στα πεδία μάχης της Ουκρανίας.

Η πολύκροτη «αντεπίθεση» της Ουκρανίας δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί με κανένα ουσιαστικό τρόπο. Τα ουκρανικά στρατεύματα παραδίδονται μαζικά σε μέρη όπως το Μπαχμούτ. Η Ουκρανία έχει ήδη ΧΑΣΕΙ αυτή τη σύγκρουση. Θα πρέπει να παραδοθεί. Σήμερα.

3 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλησπέρα

Δύο μουσικές επιλογές.

Ελπίζω να αρέσουν.

https://youtu.be/OrnkwSGGcOE

https://youtu.be/wXK3znYbXgU

Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

ΥΓ- BTW...Наличные деньги или Чарльз для короля;; 🤴 👑


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ДОБРЫЙ ВЕЧЕР, МОЕ СОЛНЦЕ.

Я ПРЕДПОЧИТАЮ ВТОРУЮ ПЕСНЮ

Blondie ναιιιιιιι μου αρέσει πολύ.

Είμαστε σε οριακό σημείο. Θα χρειαστεί ένα κυριολεκτικό θαύμα για να επιβιώσει ο δυτικός πολιτισμός. Όλο αυτό έχει σχεδιαστεί εδώ και δεκαετίες.

- Εξαγωγές από τις ΗΠΑ ουσιαστικά όλων των μεταποιητικών προϊόντων τις τελευταίες 2 δεκαετίες.
-Ανάληψη στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου- που χρειάζονται κατά τη διάρκεια ενός πολέμου.
-Εξαέρωση των αμερικανικών πυρομαχικών, επί Ομπάμα, και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια.
-Δημοσιονομική ανευθυνότητα τις τελευταίες 2 δεκαετίες - που οδήγησε στην κατάρρευση του δολαρίου και της οικονομίας των ΗΠΑ.
- ΟιΜαρξιστικές κομμουνιστικές αρχές κατακλύζουν παιδιά, σχολεία, κοινωνία, στρατό των ΗΠΑ.
-Εντελώς διεφθαρμένη κυβέρνηση των ΗΠΑ και 3 υπηρεσίες επιστολών, συμπεριλαμβανομένης της οπλοποίησης και της προσθήκης δυνατοτήτων SWAT σε τέτοιες υπηρεσίες: CIA, FBI, DHS, CDC, FDA, DOE, IRS, HHS.
-Ο αφοπλισμός της Αμερικής, επιθέσεις στη 2η τροποποίηση, πολλαπλές απόπειρες συνθήκης φορητών όπλων του ΟΗΕ, διεφθαρμένοι αντισυνταγματικοί κυβερνήτες και νομοθέτες.
-Διεφθαρμένοι Υπουργοί Εξωτερικών, DA και δόλιες εκλογικές πολιτικές.
-Διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης πρετοριανής φρουράς που κρατούν το κοινό βουβό και ανενημέρωτο.
-Κυριολεκτική επίθεση βιο-όπλων στον δυτικό πολιτισμό μέσω του COVID και των θρόμβων mRNA των τρυπημάτων θανάτου
-Ανοιχτά σύνορα και ξένη εισβολή.

Ξέχασα τίποτα; Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα όλα φαίνονται πολύ ζοφερά. Πρέπει λοιπόν να αναρωτηθεί κανείς, γιατί η παρατεταμένη ύπουλη υπονόμευση της δυτικής κοινωνίας;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαι αυτό από μένα φίλε Ηλίου Αλκή

https://www.youtube.com/watch?v=jV-fLJhL3gw

Εύχομαι και εσύ να είσαι καλά.