ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Η φωτιά στο σημείο της επίθεσης με πυραύλους σε στρατιωτική αποθήκη στο Χμελνίτσκι σβήνει από ρομπότ, εξ αποστάσεως, λόγω της ραδιενεργούς και δηλητηριώδους σκόνης .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ουκρανία άρχισε να χρησιμοποιεί ΡΟΜΠΟΤ για να μεταφέρει πυροσβεστικούς εύκαμπτους σωλήνες στα υπολείμματα μιας αποθήκης πυρομαχικών, που ανατινάχτηκε από ρωσικούς πυραύλους την περασμένη εβδομάδα, επειδή η αποθήκη φιλοξενούσε οβίδες τάνκς απεμπλουτισμένου ουρανίου αξίας περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων που τους προμήθευσε η Βρετανία.Έτσι με την ανατίναξη της αποθήκης πυρομαχικών διασκορπίστηκε ραδιενεργό και δηλητηριώδες ουράνιο σε μορφή σκόνης σε όλη την περιοχή.

Η δηλητηριώδης σκόνη ουρανίου είναι τόσο διαδεδομένη, που οι πυροσβέστες δεν τολμούν να πλησιάσουν στο σημείο της έκρηξης.


Η φωτιά στο σημείο της επίθεσης με πυραύλους σε στρατιωτική αποθήκη στο Χμελνίτσκι σβήνει από ρομπότ, εξ αποστάσεως. 

Τις οβίδες των αρμάτων απεμπλουτισμένου ουρανίου (DU) προμήθευσαν οι Βρετανοί παρά τις ρητές προειδοποιήσεις από τη Ρωσία ότι τέτοια πυρομαχικά, εάν χρησιμοποιηθούν από την Ουκρανία, θα αντιμετωπίζονταν ως επίθεση «Βρώμικης βόμβας» στη Ρωσία, εξαπολύοντας μια ρωσική απάντηση με τα δικά της ραδιενεργά όπλα! Ωστόσο, οι Βρετανοί έστειλαν ούτως ή άλλως τις οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Τώρα, ορισμένοι παρατηρητές γελούν ότι, με τον ζήλο της να προμηθεύσει την Ουκρανία, η Βρετανία κατέληξε να είναι η οντότητα που μόλυνε ραδιενεργά την «σύμμαχό» τους την Ουκρανία! Αν η Βρετανία είχε λάβει υπόψη την προειδοποίηση της Ρωσίας, οι οβίδες δεν θα ήταν εκεί.

Ενώ τα επίπεδα ραδιενέργειας έχουν «εκτιναχθεί» προς τα πάνω από τότε που χτυπήθηκε η αποθήκη πυρομαχικών, δεν είναι επικίνδυνα υψηλά επίπεδα. Το απεμπλουτισμένο ουράνιο εκπέμπει πολύ λίγη ακτινοβολία. Ακολουθούν οι μετρήσεις ακτινοβολίας για αυτήν την πόλη:


 Όμως το
μεγάλο πρόβλημα με το απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι ότι η ουσία του είναι ΕΠΙΣΗΣ. . . . δηλητηριώδης. Η εισπνοή του εγγυάται σχεδόν σίγουρα τον καρκίνο του πνεύμονα και άλλες παθήσεις. Καθώς ο καιρός με τις βροχές ξεπλένει το DU στο έδαφος, μολύνει τα υπόγεια ύδατα, δηλητηριάζοντας έτσι την παροχή νερού της περιοχής για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Επιπλέον, οι έγκυες γυναίκες που εκτίθενται σε DU, υποφέρουν από αποβολές και φρικτές γενετικές ανωμαλίες των παιδιών που φέρνουν κατά την γέννηση. Οι άνεμοι που επικρατούν σε αυτήν την πόλη θα μεταφέρουν τη σκόνη ουρανίου σε άλλες πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά.

Δοσιμετρικές περιπολίες λειτουργούν στην πόλη. Οι μετρήσεις του υποβάθρου ακτινοβολίας πραγματοποιούνται «σε αχαρακτήριστα σημεία». Αν παλαιότερα γίνονταν μετρήσεις στην περιοχή όπου βρισκόταν η αποθήκη πυρομαχικών Khmelnytsky (Neteshyn και τα περίχωρά του), τώρα γίνονται στο περιφερειακό κέντρο, στα δυτικά της περιοχής και στο Ternopil . Μετά την καταστροφή στη στρατιωτική αποθήκη, ο άνεμος έπνεε με δυτική κατεύθυνση. Οι αρχές σιωπούν για το έργο των περιπολιών.

Άτομα από την Ουκρανία ανέφεραν ότι οι Δυτικοί πανικοβάλλονται. Μαζεύουν τα υπάρχοντα τους και φεύγουν μακριά από τον Χμελνίτσκι και από το Λβιβ και το Τερνοπίλ. Από παντού όπου υπάρχουν ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες, αποθήκες, συνεργεία. Οι ντόπιοι ψιθυρίζουν ότι η ανατιναγμένη  αποθήκη στο Χμελνίτσκι ήταν γεμάτη μέχρι το χείλος με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου. 

Μετά την έκρηξη καταγράφηκε αύξηση της ακτινοβολίας γάμμα στην πόλη. Η κυκλοφορία συνεχίζει να αυξάνεται. Δεδομένου ότι το απεμπλουτισμένο ουράνιο εκπέμπει μια σχετικά μικρή δόση ακτινοβολίας γάμμα, η τρέχουσα αύξηση υποδηλώνει την καταστροφή ενός πολύ μεγάλου αποθέματος πυρομαχικών, που έστειλε σκόνη ουρανίου στον αέρα.

Υ.Γ Ουράνιο εξαιρετικά τοξικό βαρύ μέταλλο, που είναι χημικά αντιδραστικό και απορροφάται στο σώμα, στη συνέχεια εναποτίθεται στα οστά, σε ορισμένα όργανα, συμπεριλαμβανομένων των όρχεων. Φανταστείτε τι μεταλλαγμένοι θα γεννηθούν.!!!Εκατοντάδες τόνοι υλικών έχουν εκτοξευθεί στο Ιράκ και στα Βαλκάνια. Και στα δύο μέρη, οι καρκίνοι όλων των τύπων και οι γενετικές ανωμαλίες έχουν εκτοξεύτοι - λόγω εξ ολοκλήρου του DU. Ο χρόνος ημιζωής του είναι περίπου 4 δισεκατομμύρια χρόνια. 

 Official footage from Ternopil, where they completed the extinguishing of a purely peaceful warehouse, through which they flew in last night pic.twitter.com/AsKocTq3vc

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα από τις -επιτέλους- ανοιξιάτικες Κυκλάδες.

Το σχόλιο είναι εκτός θέματος μεν, ενδιαφέρον δε.
Αν ενθυμούμαι καλώς, ο τερματικός στην Κύπρο είναι δίπλα στο στρατόπεδο "Φλωράκης", που έγινε ίσιωμα πριν 10-15 χρόνια - ίδια περίπτωση με τον Λίβανο πιό πρόσφατα- όταν έσκασαν κοντέηνερ με ΑΠΟ/ΑΦΟ (;; αυτό δεν το καλοθυμάμαι, πάντως ήταν η ίδια εκρηκτική ύλη με αυτή στο λιμάνι του Λιβάνου , και αυτή κατασχεμένη από λαθρέμπορες).
Συμπέρασμα επί του άρθρου, οι εδώ εφοπ-ληστές κρατούν τις μεταφορές υγροποιημένου αερίου μέχρι ο αγωγός να ενωθεί με το Τσε'ι'χάν όταν "ενωθεί" η Κύπρος.
Σκέφτομαι την Οικογένεια που εχει ακόμα τις μετοχές της ομάδας μου, ότι προτίμησαν από το να κάνουν ντάπα-ντούπα με τα τρυπάνια τους στην ΑΟΖ μας, προτίμησαν να κάνουν μεταφοραί, και να τρυπάει ο γκείτονα
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

https://i-epikaira.blogspot.com/2023/05/blog-post_218.html