ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Άλα πολιτευτάκια...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άλα πολιτευτάκια...

Δεν πρέπει να ξενίζει καθόλου η προτίμηση του πάλαι ποτέ Νόνιου στον Κούλη, το αντίθετο θα ήταν έκπληξη. Ούτε φυσικά και η αντίστοιχη του άλλοτε "τρομερού μωρού" των Ελληνικών περιοδικών εκδόσεων, του "πρασινου" Πέτρου Κωστοπουλου, του εθνικού μας ξεβλαχευτή, που συμφωνεί τώρα και αυτός με τον κ. Συννεφούλα.
 
Ο λόγος: Ένα τεράστιο Κουμπαρηστάν!
 
Το βρήκα όταν άνοιξε το στόμα του ο Πετράν ο Κωστόπουλος ο μαρτυριάρης, για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι του, όταν πήγε, λέει, στο Dubai για δουλειές ο παίκτης. Της ΝAMOS Dubai για real estate είπε πριν 2 χρόνια. 
 
Αυτή όμως η εταιρία του Dubai λειτουργεί ένα hot bar εκεί που κάνει κυρίως promotion μοντέλων-ξεκωλάκιων του Instagram που θέλουν, έναντι αμοιβής βίζιτας να γίνουν κάποτε celebrities.Ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι κάποιος Γ. Παπαλέκας, εκ του Ζευγoλατίου ορμώμενος, πρώην table dancer περιοχής Λουτρακίου, και από την δεκαετία του 90 επενδυτική βιτρίνα τρίτων (κυρίως Ελλήνων εφοπλιστών) για επενδύσεις real estate κυρίως στην Ρουμανία και το Μαυροβούνιο μέσω μιας εταιρίας με το βαρύ όνομα Globalworth (ιδιοκτήτης και του ομώνυμου ΝΑΜΟΣ στην Ψαρού στην Μύκονο καλέ...).
Και εδώ αρχίζουν τα ωραία.
 
Στην Ρουμανία, η Globalworth κάνει δουλίτσες κυρίως με την ΚυπριοΚινέζικη Zeus Capitatal Management.Σε αυτή φιγουράρει η μεγαλομέτοχος και της folie foilie κινεζικη FOSUN International όπως και άλλα γνωστά ονόματα από την ελληνική πασαρέλα επιχειρηματικότητας (Αδελφός Ζαβού, ο Αλεβιζάτος, ο Δοξιαδης με τους 32 μήνες θητεία, η ξαδέλφη Λυμπεράκη, ο άλλος Δοξιάδης με τα ασυνόδευτα κλπ) συντονιζόμενοι μέσω μιας ΜΚΟ, της S4A.
 
"Επενδύουν" αυτά που τράβηξε η Fosun βάζοντας το στα πόδια από την επένδυση του Ελληνικού για αγοροπωλησίες με τον mr Namos, τον επιχειρηματία που θέλει τώρα και τις υπηρεσίες του Πέτρου για να πάει εμπρός επενδύοντας από τις κερδοφόρες δραστηριότητες επί των Instagram models. Αλλά και όσα "καινούργια" προκύπτουν από νέες δουλειές μέσω Μυκόνου, αυτές που συντονίζει το εδώ πλυντήριο που έχει στήσει ένας Ελληνοποιημένος από τον Αδωνι Τούρκος άποικος. 
 
Και στο βάθος κάτι ντιλάκια με συνεκμεταλλεύσεις με τον γείτονα μας στην Ανατολή. Ξέρετε, εκείνον τον φουκαρά τον Κοτς, που του δώσαμε και 200εκ από το Ελληνικό κορονοϊοπακετο για να ρεφάρει ο άνθρωπος. (Δες και κάτωθεν στο Early warning λεπτομέρειες σχετικά)
 
Τι ξέρει να κάνει ο Πετράν καλά;;
 
Μα να ξεπλένει πολιτικό χρήμα μέσα από εκδόσεις life style! (O άλλος expert της παρέας των τέτοιων life style εκδόσεων του πάλε ποτέ ΠΑΣΟΚιστάν, ο πολύς Λιμπέρης δεν ξεμπέρδεψε ακόμα τελείως και μπαινοβγαίνει στην φυλακή). 
 
Ποια λεφτά;;
 
Μάλλον και αυτά που δεν πρόλαβαν να φάνε οι Κολιοτσουτσοι-οι πως τους λένε, της follie folie κλέβοντας μέσω της κινεζικής Fosun φόρους και τους επενδυτές του Ελληνικού Χρηματιστήριου και που πρέπει τώρα να ξεπλυθούν στα νερά της Ερυθράς Θάλασσας. Είναι πολλά λεφτά το 1δισ ευρώ που υπεξαιρέθηκε για να δικαιολογούνται οι δαπάνες σε πάρτι σε ελληνικά νησιά ή για φιλοδώρημα στον Νιόνιο τον Σαββόπουλο, που ως γνωστόν έχει συγγένεια με το σόι των Folie Foliδων, από την μεριά της συζυγατας του. Μπατζανάκηδες...
 
Αυτά, και αρκετά πιπεράτα ακόμα, τα ανακαλύπτεις πλέον με μια σειρά από google seaarch στο internet ακολουθώντας τα ίχνη του χρήματος, δεν χρειάζεται κάποιος "δημοσιογράφος" να φιλοτιμηθεί για να τα ψάξει. (Άμα βαριέσαι, ρώτα και τον GPTιδη τον 3ο, και αυτός τα ξέρει ο μπαγάσας).
 
Early warning ΕΔΩ .

Η λοιπή χαρτογράφηση των επαγγελματιών συμπεθέρων και κουμπάρων,ΕΔΩ .

Επειδή βαριέμαι,να τα ξαναγράφω ( οξεία τενοντίτιδα από το πολύ γραψίδι έπαθα), πλήρης τεκμηρίωση των πιο πάνω σχέσεων ΕΔΩ  από το ένδοξο 21.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του δόθηκαν ευκαιρίες να πάψει να λειτουργεί ως ψευτοδιανοούμενος αλλα μυαλό δεν έβαλε.Κρίμα για αυτόν.
https://3pointmagazine.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%88%CE%B5/

Ιωάννης είπε...

Μιά ζωή σιχαμερός και αποκρουστικός ο Οβριός της Σαλονίκης!!! Οι πολιτικές απόψεις τον μάραναν!!!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Προσφερεις πολυ γελιο στην ανακαλυψη μοντελακιων στην αραπια.
Καλη ειναι η διανοηση αλλα πρεπει να φαμε κιολας.
Φτωχος αυτος καραπλουσιαρα αυτη?
Και καπως ετσι εισαι και ενταξη με τα μεσα σου δεν προδιδεις εσυ αλλα αυτη η ατιμη η γυνη.
Γουσταρει και το εμβολιο ο μαλαξ κοντεψε να πεθανει απο τα πολλα εμβολια.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν θυμούνται- περνάνε τα χρόνια,και έχουμε και σοβαρότερα ν'ασχοληθούμε - ο Νιόνιος είχε τραγοδήσει το "βρόμικο '89" στο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ ως επίσημος προσκεκλημένος.
Ως αντίδωρο, πήρε μια εργολαβία "αφιλοκερδούς περιοδείας" από τον Υπ.Εθ.Αμ. Μπάρμπι,στην διάρκεια της οποίας ήθελε τους φαντάρους ντυμένους με τη στολή εξόδου και στοιχισμένους "γιατί δεν τραγοδάω μπροστά σ ρεμπέτ ασκέρ", και έληξε άδοξα όταν κάποιοι από τους μουσικούς έμαθαν ότι "αφιλοκερδώς" ήταν μόνο για τους ίδιους, αφού ο Νιόνιος και ο Μπάρμπι μοιράστηκαν το κονδύλι του στρατού για την περιοδεία.
Αργότερα -στον 1ο πόλεμο του Κόλπου- όταν είδε μανάδες να κλαίνε όταν έφευγαν τα πολεμικά πλοία - τις χαρακτήρισε "κυράτσες που δεν θέλουν οι κανακάρηδες τους να τιμήσουν τα συμφωνηθέντα με τους Συμμάχους", παρ
'ολο που ο ίδιος είχε πάρει αναβολή Ι5, και δεν υπηρέτησε ποτέ.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Πάντα αδυναμία είχε ο Νιόνιος στις συναυλίες σε στρατόπεδα από την εποχή της Χούντας ως άξιος εμπιστοσύνης του Λαδά,βραβευμένος μαζί με τον "ακατανόμαστο" για τις επιτυχίες τους. Τα χούγια δεν αλλάζουν.Την εκπομπή με το τζουκμποξ στην ΥΕΝΕΔ την ξέχασε;

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://www.olympia.gr/1543265/viral/sygkinise-to-panellinio-o-dionysis-savvopoylos-me-tin-afosiosi-toy-stin-oikogeneia-mitsotaki-enas-pathos-poy-archise-apo-to-1989-kai-krataei-akomi/

Μαζί σας συνσχολιαστες!

Συγκινημένος και εγώ επί τ(οι)ουτου θέματος/θεάματος....


Κλάψ, λυγμ, σνιφ, ωιμε κτλ σχετικα κλάματα και μυξες....

Μητσοπαραδακηδες ΑΕ.