ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Τι κρύβεται πίσω από την "Ελληνοποίηση" του Τουρκου εποικου στην Κύπρο Αγιαβεφε από τον Άδωνι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι κρύβεται πίσω από την "Ελληνοποίηση" του Τούρκου εποίκου στην Κύπρο Αγιαβεφε από τον Άδωνι.

Ο εν λόγω κυριούλης που απολαμβάνει πλέον και της προστασίας της Ελληνικής υπηκοότητας που του χορήγησε ο Άδωνις, είναι μία τυπική- καραμπινατη περίπτωση πλυντηριάκια-απατεώνα, όπως αποκάλυψε το Insider (ΕΔΩ).
 
Ξεκινώντας από την προσφορά υπηρεσιών on-line καζίνο, με έδρα τα Κατεχόμενα της Κύπρου, επεκτάθηκε γρήγορα προς δύο κατευθύνσεις:
 
🔸Στην προσφορά fintech υπηρεσιών τύπου mastercard χωρίς τράπεζες (αυτό που προσπαθεί τώρα να κάνει και η JPMorgan με την εξαγορά του e-wallet της Viva wallet.gr)
🔸Σε επενδύσεις εξαγοράς 5στερων ξενοδοχείων στην Μύκονο.
 
Μέχρι εδώ θα πεις "καλά που είναι το κακό, καλά κάνει".
 
Οι κατοικοεδρεύοντες όμως στην Ιερουσαλήμ της τεχνολογίας γνωρίζουν ότι αυτές οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες δεν είναι ανεξάρτητες από αντίστοιχες, πάλι με επίκεντρο την Μύκονο, και με εμπλεκόμενους πρωτοκλασάτα ονόματα της εκεί νύχτας, μέσα και ο εν λόγω "Έλληνας" (αλλά και γνωστών πολιτικών προσώπων του ευρύτερου "κεντροδεξιού" χώρου...) για ανάπτυξη νέου τύπου χρηματοπιστωτικών εργαλείων made in Mykonos, μέσω των οποίων θα επιχειρηθεί με την βοήθεια της "τεχνογνωσίας" Αγιαβεφε:
 
🔸Το πλυντήριο μαύρων, σήμερα παρκαρισμένων στο Dubai, κλοπιμαία των Μαρινοπουλων και του σκανδάλου folie folie κλπ .

🔸Το ξέπλυμα "πολιτικού χρήματος" που συνεχίζει να παράγεται συνεχώς με ντιλακια που σχετίζονται και με ευαίσθητα εθνικά μας θέματα περί της "συνεκμετάλλευσης" και στα οποία εμπλέκεται σχεδόν και όλη η "Σαμαρικη" ακροδεξιά .
 
Αν νομίζουν ότι κάτι τέτοια στην εποχή του ιντερνετ, ότι μπορούν να παραμείνουν κρυφά, ακόμα και από μη ερευνητικούς δημοσιογράφους, είναι πολύ γελασμένοι.
  
Ευλογήσουν δέσποτα τα μαύρα μπας και σωθούμε ΕΔΩ ...
Ο ελληνικός καπιταλισμός behind the scenes..ΕΔΩ... 
Folie Folie . Σαμαρική πτέρυξ και άλλα σχετικά ΕΔΩ...
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ. ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΑΚΟΥΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ .
ΑΡΕ ΓΙΑΧ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑ...ΚΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ο 1ος σύνδεσμος (Ευλογήσουν δέσποτα τα μαύρα μπας και σωθούμε ΕΔΩ...,) δεν ανοίγει κ.Λύκαστρε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για δοκίμασε τώρα τον σύνδεσμο...πρέπει να ανοίγει τώρα. Αν δεν ανοίγει διάβασε τον εδώ.

https://www.documentonews.gr/article/me-synergeia-georgiadi-eyp-kai-mitropolis-peiraia-ekanan-ton-toyrko-mafiozo-ellina/

kakos04 είπε...

Καλή Κυριακή σε όλους , τύφλα να έχει το hollywood σε σενάρια . Δεν είναι μόνο η Μύκονος συμμέτοχη σε ξέπλυμα χρήματος αλλά είναι πρώτη στον χρόνο του turn-over της επένδυσης με τα ποσά του καμικάζι τουρισμού των fabulous το καλοκαίρι ... + υποχρεωτικές επενδύσεις για να πάρεις visa . Και τα ποσά όπως λες που θέλουν να ξεπλύνουν είναι τεράστια το πολιτικό καρτέλ & friends , πολύ παραπάνω από 3-4 δις , παίρναμε 10 belhara και 100 rafale για αρχή . Όπως και το άρθρο που έχεις για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση θα καταστρέψουν την παιδεία με το ξέπλυμα και σκοίλ ελικίκου , ποιος θα σταματήσει το έγκλημα . Όσα λεφτά και να έχουν δεν παράγουν , μόνο απομυζούν σαν βδέλες που είναι και επενδύουν σε πάγια . Σε αυτό είναι μέσα στις παγκόσμιες εξελίξεις και στις fringe technologies που έχουμε άγνοια οι υπόλοιποι για τις λαμογιές . Συνέχισε να μας ενημερώνεις και ντροπή για τους αγνοούμενους της Κύπρου μας .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα. Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες. Για όλα αυτά και για άλλα τόσα που έχουν κάνει θα έπρεπε να τους είχαμε διώξει με τις κλωτσιές όλους τους.!!1

Όσο για το θέμα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της Κύπρου απο τα εδώ λαμόγια, ακόμα έχουν ΑΣΥΛΙΑ ενώ θα έπρεπε να είχαν εκτελεστεί με ατιμωτικό τρόπο. Για αυτό και από τους 30 τόμους με τα αρχεία της προδοσίας της Κύπρου έχουν δώσει στην δημοσιότητα μόνο τους 8 !!!!

Το Υποβρύχιο ΓΛΑΥΚΟΣ (S-110) ,και το Υ/Β ΝΗΡΕΥΣ (S-111) έπλεαν κατά του Τουρκικού Αποβατικού στόλου και διετάχθησαν από τους προδότες του ΑΕΔ,να κάνουν στροφή και να περιπολούν στην περιοχή της Ρόδου.Νεότευκτα και με επιχειρησιακές δυνατότητες,που θα τους επέτρεπαν να καταβυθίσουν μεγάλο μέρος της αποβατικής δύναμης των τουρκων και να μην γίνουν καν αντιληπτά.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.!!!

Αν τα άφηναν με τις τότε επιχειρησιακές ικανότητες των Τούρκων στον ΑΥ πόλεμο απόβαση και αποβατική δύναμη δεν θα υφίστατο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ (Μπονάνος, Παπανικολάου, Αραπάκης, Γαλατσάνος)που αντί να εκτελεστούν, παρέμειναν στις θέσεις τους και έφτασαν να γράφουν και βιβλία για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. Όλοι έπρεπε να στηθούν στο απόσπασμα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

"Συνέχισε να μας ενημερώνεις και ντροπή για τους αγνοούμενους της Κύπρου μας ."

Αγαπητέ φίλε Κακος04

Συμφωνώ και επαυξάνω για το πρώτο μισό της πρότασης σου.Νιωθω τυχερός σε αυτό.

Για το λοιπό επέτρεψε μου να σου υπενθυμίσω ότι ο μισός λαος κάτω ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ του "ψηφισε"έναν ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΑ για πρόεδρο ΔΥΟ φορές μάλιστα.

Οπότε τι στο καλό περιμένεις απο πολίτες δημοκρατικής κοπής και ευρωπαϊκης επικάλυψης όταν χαριεντιζονται καθώς ο στρατός χαιρετάει παρελαυνοντασ κάποιον ο οποίος προσπάθησε να τον υποβιβασει μέσω του ΑυΝΑΝ σε χωροφυλακη για ακόμη μια φορά.

Ο Νασσερ εκτελέστηκε για πολύ λιγότερα.

Είναι τυχοδιωκτικες μονάδες που αρέσκονται στην αυτοπροβολή και τους αρέσει να κρύβονται πίσω από τους αγνοούμενους οι εκ των οποίων περισσότεροι ηταν ΘΥΜΑΤΑ και με λεφτά συνεκμεταλλευσης Αιγαίου βαφτίζονται ΗΡΩΕΣ ενω δεν είναι.

Κάτι περίεργο το νιώθω αυτό σαν να πάει κάποιος νησιώτης κάτω (λέμε τώρα, ) για καφέ στην οικία των προγόνων του (που πιθανόν να εζησε μεσα) την οποία έφτιαξαν οι ίδιοι με τον ιδρώτα ΤΟΥΣ τότε.
Αλλα τώρα υπάρχει Ανατολίτης κατακτητής και επιτρέπει στα δουλικα του να συναντηθούν με τους πρώην ιδιοκτήτες, για έναν καφέ γνωριμίας με την έναρξη του νέου επιχειρηματικό μοντέλου.

Α! Ξέχασα. Στον πιο πάνω νησιωτη παίζει και η πιθανότητα τους προγόνους του να τους έχουν κηδεψει Τούρκικα όπλα. Οπότε με λίγη ζάχαρη στο καφεδάκι πάει και αυτό.

Αναγνωρίζω τον πόνο των θυμάτων και τη θυσία των μαχητών.

Αν αντέχει το στομάχι σου αναζήτησε τα βιντεακια τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε επίσημα ιστολογια περι αγνοουμένων. Θα αηδιάσει κάνεις με την μαξιμαλιστική παράσταση εκμετάλλευσης του θύματος. Μόνο στο ΚΚΕ αυτά ήταν νόμιζα λανθασμένα.Η Δύση θέλει την ψυχή εμπόρευμα.

Δεν έχουμε κατανοησει το ιστορικό μάθημα μάς αρκετά.

Φιλικά

Υγ-Οσο για προδότες τώρα υπάρχουν πιο πολλοί από τα όπλα.
Την στιγμή που θαναι λιγότεροι τότε ίσως έχουμε μια ελπίδα αν με αυτά που έχουμε αποφασίσουμε να ΣΤΑΘΟΥΜΕ.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Γιαχβέ Γιαχβέ Αδωνα"ι Ελλοχιμ

Αχαχαχαχαααααα!

Βάλε κ αυτό για cv .


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/proedria-dimokratias/eygnomonoun-kai-parasimoforoun-os-ethniko-eyergeti-tourko-apo-ta-katexomena-syllamvanoun-tous-ygeionomikous/