ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Πίσω απο όλα αυτά βρίσκεται το Ιερατείο του Τυφώνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το λέει τώρα το Bloomberg ενώ εμείς σας το λέγαμε ΕΔΩ από τον Νοέμβριο του 2019.

Η Σαουδική Αραβία εισάγει πετρέλαιο και το πουλάει στους Δυτικούς. Από που το εισάγει;; Από την Ρωσία !!!... “Saudi Arabia has indeed been ramping up imports of Russian fuel oils as there are no sanctions preventing this from happening,”.
 
Να σημειωθεί πως επιβάρυνση στην τιμή βάζει και η Αίγυπτος ως ενδιάμεση χώρα.  Αλλά η κύρια πηγή τροφοδοσίας της Σαουδικής Αραβίας είναι η Ρωσσία.

Όταν εμείς γράφαμε ότι οι πηγές στην Σαουδική Αραβία στερεύουν κάποιοι νόμιζαν ότι λέγαμε ανοησίες. Ότι κάτι "περίεργο" γίνεται με αυτήν την χώρα σας το είχαμε γράψει ΕΔΩ : ...." Τι ακριβώς παίζεται με αυτήν την χώρα, η οποία πλέον δεν θα έχει ούτε πετρελαϊκά αποθέματα, διότι και τα αποθέματα πετρελαίου της στερεύουν σύντομα, αλλά βρίσκεται και σε πτώχευση.!!" .
 
Ρωσσία και Σ.Αραβία συνεργάζονται μυστικά και υπόγεια....έχουν στρατηγική σχέση μεταξύ τους...μπορούμε να πούμε "αδελφική".! Άρα αφού στερεύει το δικό τους  πετρέλαιο...τα κοιτάσματα της Α.Μεσογείου.....για αυτούς θα είναι "κόκκινο πανί". Πίσω από την Τουρκία βρίσκεται η Σ.Αραβία...σε συνεργασία με τους Ρώσσους. (αυτά τα γράφαμε τότε το 2019).

Υ.Γ Τα έχουμε πει σχεδόν όλα εδώ και καιρό....και αυτά που λέμε επιβεβαιώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ισραήλ με κελεμπία.