ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ένα ταξίδι αστραπή άνευ αρμοδιότητας! Η επίσκεψη του Β' Υποδιοικητή της ΕΥΠ Διονύση Μελιτσιώτη (κατά κόσμο Σάκη) στα Σκόπια και η εξαγγελία για μείωση του προσωπικού των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτοί που αγόρασαν και χρησιμοποιούν το ίδιο κατασκοπευτικό Ισραηλινό λογισμικό, για την παρακολούθηση πολιτικών και όχι μόνο ..αυτό το διοχέτευαν από μια σκιώδη εταιρία στα Σκόπια μέσω κάποιας Ιταλικής μαφίας, επίσημου προμηθευτή της Αυλής του Μεγάρου Μαξίμου απ' ότι φαίνεται. Τυχαία άραγε η επίσκεψη του Β' υποδιοικητή εκεί;;;;

Του Άρη Σπίνου

Λίγοι τον ξέρουν και άλλοι λίγοι τον βλέπουν αφού έχει φροντίσει να "εξαφανιστούν" όλες οι φωτογραφίες του από την Google. Άρα λοιπόν εμείς ας του κάνουμε το χατήρι και να μην βάλουμε φωτογραφία που έχουμε από το αρχείο μας. Πρόκειται για τον κύριο "καθηγητή" όπως του αρέσει να τον αποκαλούν στο κτήριο της Κατεχάκη, λόγο του γεγονότος ότι είναι λέκτορας εδώ και πολλά χρόνια στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής  που έχει αναλάβει καθήκοντα Β Υποδιοικητή. Ο Διονύσης Μελιτσιώτης ήταν διευθυντής στο γραφείο του Μητσοτάκη όταν αυτός ήταν υπουργός και διευθυντής στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Σήμερα οι αρμοδιότητες που έχει είναι περί των οικονομικών της υπηρεσίας και η προεδρία του υπηρεσιακού συμβουλίου. Ένα πουλάκι μας είπε ότι πριν λίγες μέρες ταξίδεψε μέχρι τα Σκόπια για να συναντήσει "συναδέλφους" του. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση με την επιχειρησιακή δομή της ΕΥΠ το ταξίδι το έκανε. Εκεί μεταξύ άλλων όπως τον άκουσαν να λέει ήταν και ότι θα μειωθεί περεταίρω το προσωπικό της υπηρεσίας! Ήδη έχουν αποχωρήσει περισσότερα από 100 άτομα... με ΦΕΚ. Αυτό που δημιουργεί εντύπωση είναι με ποια δικαιολογία θα γίνει νέα μείωση! Ακούγονται πολλά που έχουν δημιουργήσει αίσθηση ανασφάλειας σε όσους υπηρετούν στο πολυόροφο κτήριο της Κατεχάκη.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: