ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ 25 ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ  25 ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ... 

Με ατυχίες και απροσεξίες εγωιστικές τάσεις νεύρα ατυχήματα απότομες αλλαγές ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.
 
Ήδη ο Ουρανός και ο Άρης έχουν πλησιάσει πολύ. Αρκετά κοντά μαζί με το Βόρειο Δεσμό ένας νέος κύκλος ξεκινά.... Κάρμα για πολλούς μαζί...θέματα που θα τα δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς ξαφνικά γεγονότα απρόοπτα από αυτά που δεν περιμένεις αυτά που σε βγάζουν από τη βολή σου και όλα αυτά εμπειρίες που θα σε εξελίξουν . Ο Άρης είναι οι φωτιές ο Ουρανός είναι το απρόβλεπτο. 
 
Ήδη πήραμε κάποια απρόβλεπτα γεγονότα με τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα την πτώση του Αντόνωφ, αλλά έρχονται και άλλα.!!! Με Πλούτωνα στον Αιγόκερο έπεσε ο Μπόρις αλλά και ο Ντράγκι στην Ιταλία...τον Ιάπωνα που τον δολοφόνησαν. Ο Πλούτωνας όταν είναι στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου ξεριζώνει πράγματα, δίνει ακόμα ποιο έντονα τα γεγονότα...και μάλιστα με νέα Σελήνη αυτήν εβδομάδα στον Λέοντα που θα μας δώσει νέα γεγονότα.!!
 
Έκτακτες καταστάσεις διενέξεις προκλήσεις ο κύκλος αυτός να ξέρετε. Θα το νιώσουμε και μέσα στο 2023... τώρα απλά ξεκινάει Ιούνιο 2023 ξανά και η κορύφωσή του είναι 2023 Νοεμβρίου ...2024 Ιούνιο θα πάρουμε τις ανάσες μας .
 
Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι στο μάτι του κυκλώνα ...έχετε και δύο Εκλείψεις να αντιμετωπίσετε που από τώρα θα δώσουν γεγονότα μία και ο Ερμής κάνει τετράγωνο με Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό που σημαίνει τα καμπανάκια χτυπούν .Πλησιάζουν συγχρόνως Κρόνος Ουρανός σε τετράγωνο αναγκαστικοί περιορισμοί θα έρθουν..
 
Δευτέρα η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία και αυτό τονίζει σπατάλες λάθη οικονομικά και χωρισμούς. Ο Δίας ανάδρομος μας πάει πίσω στα πρώτα δεκαήμερα βράζει το αίμα βέβαια θέλει κότσια για να πας μπροστά και να μη φοβάσαι τώρα... στο Κριό σε φτάνει στα άκρα αλλά είναι κάτι σαν το παιχνίδι του καλαμαριού ή μάλλον εκεί που τραβούσαν το σχοινί από ποιά πλευρά Θα πέσεις είναι το θέμα...γιατί κάποιοι θα πέσουν δυστυχώς.
 
Νομικές υποθέσεις θα αναθεωρηθούν...Κάποιοι θα ξανασυναντηθούν... σπουδές ταξίδια αλλαγές πολλές. Ο Ερμής απέναντι από τον Κρόνο Σαββατοκύριακο και αυτός τονίζει τη φτώχεια στα αισθήματα και τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια γενικώς αδιέξοδα οικονομικά .
 
Και όλα αυτά υπό το φως της Νέας Σελήνης που γίνεται στο Λέοντα για κάποιους ευνοεί νέα ξεκινήματα αλλά η κατάληξη της θα είναι η Πανσέληνος μετά το Δεκαπενταύγουστο στον Υδροχόο εκεί λοιπόν βάλετε και η Ελλάδα μας (θα έχει θέματα ο Κούλης ναι μεν μπορεί να μην τον ρίξουνε αλλά τώρα θα αρχίσει για αυτόν η αντίστροφη μέτρηση)  εκεί συμμετέχει ο Κρόνος εκεί θα δούμε τους νέους καινούργιους περιορισμούς .Ψυχραιμία και κρατήστε δυνάμεις... 
 
Κριοί..
θέματα σπιτιού οικονομικά ερωτικά πολλά σας απασχολούν ..ξαφνικά έξοδα. Η Νέα Σελήνη θεωρείται ερωτική για εσάς νέες γνωριμίες θα φέρει...χόμπι επιχειρηματικά τολμήματα ίσως και μωρά..Προσοχή Σαββατοκύριακο τσακωμοί με φίλους .
Ταύροι ...
Ανασφάλειες φόβοι θέματα υγείας προσοχή και μέσα στο σπίτι ...ξαφνικά γεγονότα σας παραπέμπουν αλλού.Η Νέα Σελήνη κι αυτή αφορά το σπίτι ..πολύ πίεση κάτι σας φοβίζει ...ίσως χρειαστεί να τρέξετε και σε γιατρούς για άτομο της οικογένειας .Αυστηρότητα θα συναντήσετε το Σαββατοκύριακο από άτομο μέσα στη δουλειά .
Δίδυμοι ..
Φιλικά μαχαιρώματα για θέματα οικονομικών με το γάντι...Εμπλέκονται ομάδες ...από την άλλη οι συμφωνίες κρυφές παρασκηνιακές αναστατώνουν τον ψυχισμό σας.Η Νέα Σελήνη σας οδηγεί σε μικρές αποδράσεις με φίλους από τα παλιά ...ενώ το Σαββατοκύριακο εμπόδια σε ένα ταξίδι.
Καρκίνοι...
Επαγγελματικές συζητήσεις αλλά δεν τα βρίσκετε στα λεφτά ...νομίζω με φίλους τσακωμούς για οικονομικούς και πάλι λόγους..όπως και σε μία ομάδα στην οποία συμμετέχετε και προφανώς στην τελική ξαφνικά αποχωρήσετε.Η Νέα Σελήνη αφορά τα οικονομικά σας... όπως και συζητήσεις του Σαββατοκύριακου στα ερωτικά ...άλλου είδους επιθυμίες έχετε εσείς.. άλλες το ταίρι σας.
Λέοντες..
Κρυφοί εχθροί βάζουν τρικλοποδιές...Αλλαγές στη ζωή σας είτε επαγγελματικές ...είτε της εικόνας σας προς τα έξω.. κάποιοι αδιέξοδα σε συζητήσεις θα σας πιέσουν .Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θέλετε να αποδράσετε αλλά μάλλον αναβάλλονται τα ταξίδια που οργανώσατε ενώ το Σαββατοκύριακο πίεση με το ταίρι σας με κάποιον συνεργάτη...λόγια σκληρά. 
Παρθένοι..
Οικονομικά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν ..Ίσως πιέσεις ..χάνετε ρυθμίσεις. Κάτι σας στεναχωρεί.. κάτι σας λείπει...ενώ ένα ταξίδι μακρινό και οι επαφές με άτομα από μακριά μπλοκάρονται .Απρόοπτα ταξίδια πιεστικά .Η Νέα Σελήνη αφορά κρυφούς εχθρούς ...κρυφούς έρωτες παρασκηνιακά θέματα οικονομικά .Το Σαββατοκύριακο πολύ μεγάλη πίεση στη δουλειά προσοχή στην υγειά σας. Ζυγοί..
Σχέσεις συνεργασίες ίσως διακοπούν ξαφνικά για οικονομικούς λόγους.Με φίλους κάποιοι τσακωμοί αυτό τονίζει και νέα σε Νέα Σελήνη... αποχωρείτε από μία ομάδα. Το ταίρι γκρινιάζει ενώ σας στήνει στον τοίχο για λάθη σας... Το επόμενο Σαββατοκύριακο κάτι στεριώνει.
Σκορπιοί...
Στον εργασιακό τομέα ταλαιπωρίες... προσοχή και στην υγεία σας θα έλεγα και φυσικά στο ταίρι σας ή κάποιος στενός συνεργάτης που σας επιτίθεται με άγριο τρόπο .θα λυθούν σχέσεις συνεργασίες κινδυνεύει ο γάμος σας.. κινδυνεύει και η εικόνα σας που δίνεται προς τα έξω .Σαββατοκύριακο θα γίνουν κάποιες συζητήσεις μεσολαβούν άτομα της οικογένειάς .
Τοξότες ..
Έρωτας και χρήμα στο ίδιο ταμπλό τραμπάλα προς τα πού να πάτε...Στην καθημερινότητα ξαφνικά γεγονότα προσοχή και ατυχήματα στη δουλειά θέματα υγείας ακόμη με συναδέλφους τσακωμοί.
Η Νέα Σελήνη φέρνει νέες επαφές με το εξωτερικό.. σπουδές ..ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Σαββατοκύριακο της πίεσης. 
Αιγόκεροι ..
Τα του σπιτιού είναι αυτά τα οποία σας απασχολούν και μία συνεργασία ή μία σχέση ... ο γάμος σας. Μεσολαβούν άτομα οικογένειας να βρείτε λύσεις .Οικονομικά θέματα τονίζονται μη κάνετε παρανομίες .Πολλά είναι αυτά τα οποία η Νέα Σελήνη τονίζει και ίσως το Σαββατοκύριακο χτυπά ο έρωτας τη πόρτα σας.. 
Υδροχόοι ...
Εργασιακά τα θέματα σας... τσακωμοί με συνεργάτες στενούς ..με το ταίρι σας στο σπίτι .Υπάρχει μία αυστηρότητα ένα πολεμικό κλίμα εκρηκτικές συμπεριφορές.Η Νέα Σελήνη απέναντι και προσπαθούν να μεσολαβήσουν άτομα να τα βρείτε με όσους τσακωθήκατε..αλλά προχωρώντας στο Σαββατοκύριακο νομίζω θα συνεχίσετε με ψυχρότητα και αυστηρότητα να στήνετε στον τοίχο τους δικούς σας. 
Ιχθείς ..
Ο έρωτας κολλάει στα χρήματα ...στα συναισθήματα τσακωμοί.. η καθημερινότητα πιεστική. Συνάδελφοι σε επιθετική στάση.. προσοχή στην υγειά σας.. σε ατυχήματα μέσα στο χώρο της δουλειάς. Πάνω στη Νέα Σελήνη οικονομικά μπερδέματα και στο τέλος της εβδομάδος κάτι σας πιέζει ιδιαίτερα κάτι που δεν σας αρέσει καθόλου ..άγχος ανασφάλειες αβεβαιότητα για το αύριο.Ίσως επισκεφθείτε και γιατρό για κάποιους λόγους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
Φιλε λυκαστρε και με το ενα εκατομ ευρω ανα μητροπολη τι θα εκαναν;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θα φτιάχναμε την ΑΜΥΝΑ της χώρας. Βάλε με το μυαλό σου τι θα αγοράζαμε.