ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Γειά σου Κίσσι με τις αδελφάρες σου. Έρχεσαι δεύτερος και καταιδρωμένος σε αυτά που λές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έλα σοβαρά τώρα;; Τι μας λέει ο Κίσσι που δεν σας το έχουμε πει ΠΡΙΝ εμείς. Τι έχουμε πει ΕΔΩ αλλά και πολλές φορές ότι οι Δυτικοί ηγέτες είναι ξεδοντιασμένες αδελφάρες. Το ερώτημα όμως είναι γίνεται τυχαία όλο αυτό;; Γιατί συμβαίνει αυτό με τους ηγέτες στην Δύση;; 

Και αυτός ο καθορισμένος και ψεύτικος πόλεμος στην Ουκρανία δηλαδή ενός πολέμου που είναι προκαθορισμένος ως προς την έκβασή του, είναι ότι είναι σαφές ποιος θα νίκησει στο τέλος..δεν σας βάζει σε περίεργες σκέψεις;; Μέχρι στιγμής, η Δύση έχει αφήσει όλα τα στρατιωτικά της αποθέματα στην Ουκρανία να πάνε χαμένα (κυρίως άσκοπα). Παρέδωσε ακόμη και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, ένα μεγάλο μέρος των οποίων καταλήγει στη μαύρη αγορά και πηγαίνει πίσω σε μαύρα έργα όπως το ISIS.

Και κάποια από αυτά θα καταλήξουν σίγουρα στην Κίνα ή στη Ρωσία για αναπαραγωγή. Ταυτόχρονα, η Δύση αποδυναμώνει τους δικούς της στρατούς με έναν ηλίθιο, επιβλαβή εμβολιασμό για τον C19 και με την εισαγωγή όλης αυτής της τρανσέξουαλ προπαγάνδας. Έτσι, στη Δύση οι άνθρωποι κάνουν ήδη ότι μπορούν για να χάσουν τον επερχόμενο πόλεμο, γιατί ότι προσφέρουν στην Ουκρανία έχει φύγει και χάρη στην αυτοδημιούργητη κρίση έλλειψης chip, δεν μπορεί πλέον να αναπαραχθεί. Αυτό μιλά επίσης για ένα ψεύτικο - και για ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα με τη Ρωσία ως νικητή.

Και ερωτώ γιατί οι Δυτικοί ηγέτες πυροβολούν μόνοι τα πόδια τους;;; Αυτό γιατί δεν το αναφέρει ο Κίσσι που είναι και μέντορας του Πούτιν;;

Πολύ παράξενος πόλεμος αυτός στην Ουκρανία (ψευδής πόλεμος) στον οποίο, σύμφωνα με τον Λαβρόφ, οι Ρώσοι επεκτείνουν τώρα την περιοχή Επιχειρήσεων/Προσάρτησης σε ολόκληρη τη νότια και ανατολική Ουκρανία, αφήνοντας ανέγγιχτο τον κύριο οικονομικό πυλώνα του ευρωπαϊκού ΝΑΤΟ - τη γερμανική οικονομία. Σύμφωνα με τον Bärböckchen, εάν οι Ρώσοι απλώς σταματούσαν να παραδίδουν (και υπήρχαν πολλοί λόγοι), η Γερμανία θα κατέρρεε και σίγουρα θα έσυρε ολόκληρη την οικονομία του ΝΑΤΟ σε αφερεγγυότητα.


Αυτή θα ήταν μια απλή, σχεδόν μη βίαιη μέθοδος για να κερδίσουν οι Ρώσοι αυτόν τον πόλεμο ενάντια στο ΝΑΤΟ(;) - Λοιπόν, γιατί στο διάολο δεν το κάνουν τότε;;;

Θα είναι μια μεγάλη μάχη ούτως ή άλλως, γιατί όπως εξηγεί ο Λαβρόφ, η παράδοση ολοένα και ισχυρότερων όπλων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία απαιτεί την επέκταση της περιοχής επιχειρήσεων του ρωσικού στρατού όλο και πιο δυτικά, μέχρι να βρεθούν στην Πολωνία και μετά - σε γρήγορη διαδοχή - στο Βερολίνο. Γιατί λοιπόν οι Ρώσοι παραδίδουν αέριο στους εχθρούς τους, η Ουκρανία εξακολουθεί να τροφοδοτείται με φυσικό αέριο απευθείας από τους Ρώσους και οι Πολωνοί τροφοδοτούνται έμμεσα μέσω των Γερμανών.

Τι σόι πόλεμος είναι αυτός στην Ουκρανία στον οποίο το διαδίκτυο και η ηλεκτρική ενέργεια παραμένουν ανέγγιχτα από τον εχθρό !!!. Όλες οι πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες λειτουργούν στην Ουκρανία και όλες οι διαδικασίες πληρωμής είναι εντελώς χωρίς μετρητά ακόμη και κάτω από τα πυρά ρωσικών πυραύλων κρουζ.

Και έχεις και τους σλαβομογγόλους (Ρώσους) να μας λένε ότι σε μία κρίση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας στο Αιγαίο θα πάρουν το μέρος των Ταταρομογγόλων. Λες και δεν το ξέραμε.!! Τι μας λέτε κι είχαμε μια σκασίλα. Ρε μπέκρες σας ξέρουμε τι ρεμάλια είστε και τι συμφωνίες έχετε κάνει με τον εχθρό....και τι είδους «τακτοποίηση» (εγώ σκοτώνω τον δικό σου - εσύ σκοτώνεις τον δικό μου)..Σύμμαχοι με τον Ατατούρκ ήταν. Όταν χρηματοδοτούσε και εξόπλιζε τον Κεμάλ για να καθαρίσει τον Μικρασιάτικο Ελληνισμό, τότε είμασταν δηλαδή φιλική χώρα;

Υ.Γ Για να τελειώνει το καλαμπούρι...στην πανστρατιά που θα δημιουργηθεί για να αντιμετωπίσει τους νεώτερους Τρώες/Ασιάτες αρχηγός θα είναι μόνο ο "ΑΡΙΣΤΟΣ" και αυτός που μπορεί να τους νικήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: