ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

HAVASI — The Wolf

 
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:
Πολλοί μιλάνε για τους "Μοναχικούς Λύκους" .... Βεβαίως είναι εκπαιδευμένοι λύκοι που ανήκουν σε αγέλη… όπου με εντολές του αρχηγού της αγέλης απομακρύνονται από την κεντρική αγέλη, ώστε να χτυπήσουν κάτω από εντολές, διαταγές και σχέδιο τα θύματα τους, πάντα υπέρ της αγέλης!!!Σε κάθε χτύπημα τους, η αγέλη πανηγυρίζει για το αίμα που χύνεται. Οπότε δεν πρόκειται για μοναχικούς λύκους… διότι έχουν μεγάλη παρέα!
 
Ο πραγματικά μοναχικός λύκος, είναι εκπαιδευμένος… άνηκε σε αγέλη… δεν γούσταρε τον τρόπο δράσεως αυτής… εκδιώχθηκε,η έφυγε από αυτήν αυτοβούλως… και όταν έφυγε, η εκδιώχθηκε ΔΕΝ κράτησε καμία επαφή με την αγέλη. Δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα πούστη…. έχει μάθει να έχει κόντρα τον άνεμο… και να ακούει μόνο την φωνή του.

5 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Και τί λέει αυτή η φωνή; (Η μόνη, ειλικρινά και τίμια, εγωιστική και γι αυτό αληθινή;)
¨Έκαστος για την πάρτη του κι ο θεός για κανένα.¨ αυτό λέει. Και όπερ εστί μεθερμηνευόμενον: ¨Ουαί υμίν, προβατάκια, μαμμόθρεφτα των θεών και των θρησκειών...¨

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ωραίοι και οι δυο !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΑΡΡ...καλησπέρα φίλε Ρόκκο.

Πολύ σωστά όσα γράφεις αγαπητέ ΑΡΡ...Οι λαοί της δύσης έχουν απονευρωθεί και έχουν πάθει κατάθλιψη με απώλεια σθένους, ενοχικότητα, παθητικότητα κτλ. Οι αφροασιατες έχουν φονικά ένστικτα. Τους έχουν καταντήσει πρόβατα. Αυτός ήταν και ο στόχος από την αρχή.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Λυκ.

Οι Αφρασιάτες έχουν φονικά ένστικτα.
................................

Φοίνικες < φονικοί, αιμο-βόροι κυριολεκτικώς.
(πρβ. βροτοί= φαγώσιμοι και φ-οίνος ήτοι κόκκινος οίνος του αίματος αλλά και της θυσίας-ανθρωποθυσίας του αίματος.)

Λεξιθήρ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε ΑΡΡ...Φοίνικες τους ονόμαζαν οι Έλληνες , είχαν ένα άλλο ονοματάκι.Μετανάστες ήταν στα παράλια της Ανατολικής Μεσογείου. Απο αλλού μας ήρθαν αυτά τα ρεμάλια. Πρόσφυγες δηλαδή απο την Ερυθρά θάλασσα . Άτλαντες δηλαδή. Κάτι που μας το λέει και ο Ηρόδοτος στο βιβλίο του Κλειώ.

Στο σημερινό Μπαχρέιν βρέθηκε και ο Στράβων, και αναφέρει ότι βρήκαν εκεί, αγάλματα θεών όμοια με τα φοινικικά και οι κάτοικοι του είπαν πως οι Φοίνικες της Μεσογείου είναι άποικοι από τα μέρη τους.