ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑΪ́ΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;

ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;

ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΑΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ;;

ΡΕ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΡΕ ΚΟΜΟΔΙΝΑ … 😝😝😝😝

ΓΙΟ ΓΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΓΟΡΙΤΕΣ  ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ….
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑΪ́ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;

ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ;;


ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Α.Μ.Ε.Α ;;

 ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ  ;;

Περιμένω τον πρώτο υποψήφιο πολιτικό που θα πει σε προεκλογική ομιλία του δημόσια την ερώτηση που θέλουμε όλοι να ακούσουμε.  "ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;" 


Ειλικρινά, θα τον σταυρώσω και με τα 2 χέρια μαζί 😂😂😂
 

9 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Η δημοκρατ-ορ-ία είναι το άριστον πολίτευμα.
Σού επιτρέπει το αυτομαστιγώνεσθαι δια της ελευθέρας ψήφου σου.
Αμαρτίαι, ενοχαί, τύψεις, συγχωρήσεις όλα δικά σου.

(Κι ενώ το έθνος φθίνει οσημέραι,
αι κόκκιναι γραμμαί του
κόκκιναι πασιφιστικαί ζαρτιέραι.)

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Τα ταγάρια, ψηφίζουν ταγάρια...
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.Δηλαδή, για να καταλάβω... αν ένα από τα εξωκοινοβουλευτικά ταγάρια πουν αυτό που θέλεις, θα το ψηφίσεις;;;
Πάω να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο... απελπίστηκα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Σουφλή....όταν γράφω.."Ειλικρινά, θα τον σταυρώσω και με τα 2 χέρια μαζί" τι ακριβώς αντιλαμβάνεστε;; Ότι έχω σκοπό να τον ψηφίσω;;..η μήπως κοινώς να τον σταυρώσω και με τα δύο χέρια όπως γράφω. Για δοκιμάστε να το κάνετε με τις δύο σας παλάμες ανοικτές και να πείτε " ΝΑ ΡΕ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε όχι για τα πολιτικά ταγάρια που τα γνωρίζουμε, αλλά για τον ΨΗΦΟΦΟΡΟ κάτοικο της χώρας. Όπως έχω γράψει εδώ πολλές φορές η ψήφος είναι ένα όπλο χωρίς σφαίρα που σκοτώνει διαχρονικά και σε βάθος.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ κ.Σουφλή (προσέξτε την διαφορά λέω οι Έλληνες και όχι ο κάτοικος της χώρας) ξέρουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει ..ούτε ΤΙ να ψηφίσουμε...ούτε ΑΝ πρέπει να ψηφίσουμε...ούτε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ξέρουμε τι να κάνουμε διότι όπως είπα γνωρίζουμε ΤΙ είμαστε και ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και κάτι τελευταίο κ.Σουφλή δεν είμαι δημοκρατικός τύπος και ΔΕΝ πιστεύω ότι εδώ που έχουμε φτάσει με τις εκλογές θα αλλάξει κάτι. Όπως έχω ξαναπεί η Ελλάς το μόνο που χρειάζεται είναι μια χούφτα ατόμων...αλλά που να είναι από ΑΤΣΑΛΙ.

Ο σωστός ηγέτης νοιάζεται περισσότερο για τούς υπηκόους του παρά για εαυτόν, αυτό σημαίνει ότι έχει ολιγότερα από όλους - Πλάτων.

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Χαίρομαι για όλες τις απαντήσεις σου...
Λυπάμαι που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...

Διαπιστώνω καθημερινά, πως ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, κι άλλο ο χαρακτήρας του... κι εκεί σκοντάφτουμε... στον χαρακτήρα... στο "ΕΓΩ"...
Αυτό να μπορούσαμε να διορθώσουμε, θα είχαμε φέρει τα πάνω κάτω...

Αυτό το ΑΤΣΑΛΙ ψάχνω κι εγώ...

Έχω πάψει από δεκαετίες να θεωρώ την δημοκρατία ως το καλλίτερο πολίτευμα.. Είμαι θα τολμούσα να πω, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ... αλλά πως να εφαρμόσεις την ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ σε μια τελείως σάπια κοινωνία;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Αυτό το ΑΤΣΑΛΙ ψάχνω κι εγώ..."

Αυτό το ΑΤΣΑΛΙ κ.Σουφλή θα εμφανιστεί μόνο την ώρα της μάχης. Ούτε στα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε στα ΜΜΕ και στα σόσιαλ μίντια.Ούτε φυσικά σε ψηφοδέλτια και καταστατικά κομμάτων.

Ο Έλληνας και ο χαρακτήρας του καλύτερα να παραμείνουν άγνωστα στους πολλούς. Γνωρίζουμε τι σημαίνει Honeypot. Γνωρίζουμε ότι το σύστημα θέλει να βλέπει τους Έλληνες να δραστηριοποιούνται και να οργανώνονται σε ομάδες-οργανώσεις ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, διότι αυτό που το Σύστημα φοβάται και τρέμει είναι η Α Ν Ω Ν Υ Μ Ι Α. Το Σύστημα φοβάται και τρέμει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, που δεν μπορεί να ελέγξει και που δεν μπορεί να προβλέψει.

Μια φιλική συμβουλή προς τους αναγνώστες μας . Μην ψάχνετε για γνωριμίες στο διαδίκτυο με άτομα για τα οποία δεν γνωρίζετε τίποτα, και ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. Το σάπιο σύστημα το μόνο που ΦΟΒΑΤΑΙ είναι η ΑΝΩΝΥΜΙΑ...αυτό που δεν γνωρίζει. Η ανωνυμία (διαδικτυακή, κοινωνική κλπ.) και η ζωή του μοναχικού λύκου, σου εξασφαλίζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ασφαλείας.

Την ημέρα της μεγάλης σύγκρουσης θα γνωρίσετε τους πραγματικούς ηγέτες που θα σταθούν στο πλευρό σας, η οποία ημέρα πλησιάζει για όλους εμάς όλο και περισσότερο. Οι διάφοροι ιδεολόγοι και κρατικοί μπλαμπλάδες της φάπας που παριστάνουν τους "αρχηγούς του εθνικισμού" θα εξαφανιστούν από την μια στιγμή στην άλλη, να είστε απόλυτα βέβαιοι γι αυτό.

Η Κρυπτεία για αυτό είχε αποτελέσματα διότι ήταν κρυφή...δεν έδιναν τα ονόματα τους φανερά στο πλήθος αυτοί που ήταν μέσα σε αυτήν. «κρυπτεία· κρυφία ἀποστολή, εἰς ἣν ὑπεβάλλοντο οἱ νέοι τῆς Σπάρτης καὶ ἧτις ἦτο σφόδρα πολύπονος...»

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Αν και όλο σου το σχόλιο ως απάντηση στο δικό μου, αποπνέει ένα ΜΑΘΗΜΑ... στέκομαι στην πρώτη και στην τελευταία παράγραφο...
Εύχομαι γρήγορα να βγουν οι... ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και να καθαρίσουν τους στάβλους του Αυγεία γενικώς...
Καλή συνέχεια στον αγώνα, για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...
Υπεράνω όλων, η ΠΑΤΡΙΔΑ... ακόμα και από τις ζωές μας...

Ανώνυμος είπε...

https://thuletide.wordpress.com/2020/06/07/opsec-infosec-101/