ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ας πει κάποιος στην κάργια, ότι ο Μέγας ΔΕΝ διδάχτηκε και ΔΕΝ ομιλούσε σλάβικα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βγαίνει η Ούρσουλα και μιλάει για "μακεδονική" γλώσσα και ταυτότητα. Βρείτε έναν γλωσσολόγο και έναν ιστορικό από όποιο πανεπιστήμιο της Ευρώπης θέλετε να μας πει την γνώμη του πάνω σε αυτή την αστειότητα. Ας πει κάποιος στην κάργια, ότι ο Μέγας ΔΕΝ διδάχτηκε και ΔΕΝ ομιλούσε σλάβικα. ΕΛΛΗΝΙΚΑ μιλούσε μωρή καριόλα.

Όλη η γη των Σκοπίων βγάζει συνέχεια ελληνικά ευρήματα, ανάγλυφα, και σαρκοφάγους γεμάτα με ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα. Επιγραφές που τα σλαβοσκουπίδια ΔΕΝ μπορούν να διαβάσουν διότι δεν είναι στην βάρβαρη γλώσσα τους.


 
Ο Αλέξης με την συμμορία του, γιατί η ιστορία δεν ξεχνά κανέναν και στο τέλος τους δίνει αυτό που τους αξίζει, θεωρεί ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προς όφελος του κράτους/έθνους. Βέβαια ξέχασε να αναφέρει σε ποίο κράτος/έθνους αναφέρεται. Στο ελληνικό σίγουρα όχι.

Τελικά ποιος ωφελείται από την συμφωνία; Μα φυσικά ΗΠΑ με επέκταση του ΝΑΤΟ και την μείωση της ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια, καθώς οικονομικά η ΕΕ όπως και το μόρφωμα των Σκοπίων. Δεν κρίνω εδώ ούτε τις ΗΠΑ ούτε την ΕΕ. Αυτές την δουλεία τους κάνανε, πήραν αυτό που θέλαν. 

Ο αριστερός ηγέτης της συμφοράς με την υπογραφή του χάρισε σε αλβανοβούλγαρους κράτος με ιστορία, γλώσσα και ταυτότητα και ας λέει ο Κοτζιάς ότι θέλει. Τραγική αποτυχία σε κάθε επίπεδο, αλλά όταν είσαι άσχετος, όλα επιτυχίες τα βλέπεις.

Έχει το θράσος και βγαίνει δημόσια κάθε τόσο να υπενθυμίζει την τεράστια αποτυχία του και προσπαθώντας να μας πείσει για το αντίθετο. Θα μας πει κάποιος σε τελική ανάλυση ποίο το κέρδος αυτής της συμφωνίας για το ελληνικό έθνος;   Φτάσαμε σε σημείο να ενοχλεί την Βουλγαρία η συνθήκη, μα ο ‘κύριος’ Κοτζιάς την θεωρεί επίτευγμα. Να το βάλει και αυτός στο βιογραφικό του, πως σε συμβιβασμό από θέση ισχύος κατάφερε αυτό το έκτρωμα. Δεν παίζει να υπάρχει άλλο ιστορικό προηγούμενο τέτοιας κατάντιας.

Άθλιο πολιτικό σύστημα/κατεστημένο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μείνει στην καρέκλα τάζοντας σε όποιον ζητάει ‘κομμάτια’ του έθνους. Βγαίνει και ο νυν πρωθυπουργός της χώρας και μιλάει για αντικατάσταση πληθυσμού. Ρόμπα στο ευρωκοινοβούλιο όπως του έπρεπε. Δυστυχώς η απάντηση δεν θα έρθει στις εκλογές, γιατί όλα τα κόμματα εντός-εκτός κοινοβουλίου είναι θίασοι, που κοιτάνε να βολευτούν/βολέψουν, αδιαφορώντας για την μεγάλη εικόνα.

Δεν είναι τυχαίο πως πετυχημένοι και δραστήριοι πολίτες απέχουν και μόνο κάποιοι λαμόγια λαμβάνουν υψηλόβαθμες θέσεις. Απλά διοικούμαστε στην καλύτερη περίπτωση από μέτριους, πράγμα που δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα.

Επιγραφή στην πόλη Στύβερρα των Σκοπίων....και ω του "θαύματος" ενώ δεν γνωρίζω σλάβικα μπορώ να την διαβάσω, διότι είναι γραμμένη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα....


11 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αντε Θεία
Και πολλά είπες πάλι
Αγραμματη ήσουν
Στόκος θα ψοφησεισ

Διότι εάν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά είναι τρέλα να μεταφράζεις αυτά σε σλαβικα.

Το έχετε κάψει
Ελπίζω σύντομα, και πάνω σας.



ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Τι στο καλό τους έπιασε με ΤΙΣ γριές στην γκειΕυρωπη;;;

Χαλβελερ- Ντε Λαιεν - και άλλες θείες και παλιογεροι....

Χάθηκε και κανένα τρυφερό να μας πει ότι δεν είμαστε Έλληνες να του εξηγήσουμε το κεφάλαιο ανάποδα....???

Καμία Σερβα ασ πούμε....

https://www.espressonews.gr/reportaz/71405/i-kafti-kori-tou-polemarchou-arkan/

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα χώνεις στους πολιτικούς; Ενώ οι Πρέσπες δεσμεύουν μόνο τους κρατικούς οργανισμούς, το άπαν σύμπαν με κάθε ευκαιρία αποκαλεί τα Σκόπια "Βόρεια Μακαρονία": μήντια, εταιρίες, πόπολο, όλοι! Και μετά σου λέει ότι είμαστε "λαός ανυπότακτος". Πόρνες και ραγιάδες είμαστε απ' αρχαιοτάτων. Απλά κάποτε υπήρχαν μεγάλοι άντρες που έπρατταν το δέον. Τώρα δεν υπάρχουν καν άντρες...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Χάθηκε και κανένα τρυφερό να μας πει ότι δεν είμαστε Έλληνες να του εξηγήσουμε το κεφάλαιο ανάποδα....???"

Από τους Σέρβους θα προτιμούσα τους εκτοξευτές του συστήματος SHUMADIA . Το σύστημα φέρει τέσσερις πυραύλους Yerina1 διαμετρήματος 400mm, μέγιστου βεληνεκούς 285 χιλιομέτρων.!!

Τις γυναίκες τους χάρισμα σου. Τις έχω γνωρίσει και ξέρω τι πουταναριά είναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Γιατί τα χώνεις στους πολιτικούς; Ενώ οι Πρέσπες δεσμεύουν μόνο τους κρατικούς οργανισμούς, το άπαν σύμπαν με κάθε ευκαιρία αποκαλεί τα Σκόπια "Βόρεια Μακαρονία""

Και σε ποιόν θέλεις να τα χώνω;; Μήπως ο κόσμος πήγε και έδωσε το όνομα Μακεδονία με ότι αυτό συνεπάγεται;; Η μήπως οι πολιτικοί που έβαλαν την υπογραφή τους;; Ποιανού υπογραφή είναι στην συμφωνία;; Όποιος την υπέγραψε αυτός και θα υποστεί τις συνέπειες.

Το ότι η πλειονότητα αυτών που φοράνε αντρικά παντελόνια ΔΕΝ είναι άντρες είναι γνωστό....αλλά δεν μου λές νομίζεις ότι έχεις ελεύθερη και αυτόνομη χώρα;;;Το ελλαδικό προτεκτοράτο που ζούμε ιδρύθηκε σαν υπόδουλο προτεκτορατο....και έτσι παρέμεινε.

Ας αποκτήσουμε πρώτα ελεύθερη και ΕΛΛΗΝΙΚΗ πατρίδα και μετά θα έχουμε και άντρες.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...


Τις γυναίκες τους χάρισμα σου. Τις έχω γνωρίσει και ξέρω τι πουταναριά είναι.

17 Ιουλίου 2022 - 3:06 μ.μ.


Εγώ όχι. Πάντως από τη θεία καλύτερες! Στο κέλυφος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μα για αυτό σου τις χαρίζω Ρόκκο....για να τις γνωρίσεις και εσύ.:: χα χα Μεταξύ μας και με το χέρι στην καρδιά...προτιμώ τους εκτοξευτές του συστήματος SHUMADIA . Από όλες τις γυναίκες στην Ευρώπη οι Σέρβες και οι Ιταλίδες....ας μην πω την λέξη εσύ θα καταλάβεις.!! χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" . Πόρνες και ραγιάδες είμαστε απ' αρχαιοτάτων. "

Να με συμπαθάς...αλλά άλλο το ΟΥΡΑΝΙΟ μονοπάτι των Ελλήνων, και άλλο το μονοπάτι των ραγιάδων.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Στην Ιταλία κάτι περισσότερο θα ξέρουν μάλλον.
Δικιά ΤΟΥΣ.. και η λέξη!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εννοείται φίλε Ρόκκο....θύμισε μου καμιά φορά να ανεβάσω την αυθεντική συνταγή αλά Λύκαστρος σπαγγέτι αλλά πουτανέσκα.!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
Φωνάζουν η Ρωμιοί για την Μακεδονία και ψάχνουν για ενόχους και προδότες
Μιλούν αυτοί που δεν τιμούν τους προγόνους!Μιλούν αυτοί που δεν
γνωρίζουν την ιστορία της Μακεδονίας αυτοί που δεν βρίσκουν ούτε μια μέρα
τον χρόνο να τιμήσουν τον Μεγα Αλέξανδρο και τους άλλους μεγάλους Έλληνες ήρωες!!
Αυτοί που βρίζουν τον Μεγα Αλέξανδρο ομοφυλόφιλο,ειδωλολάτρη και φασίστα σήμερα αυτοί δηλώνουν ...Μακεδονομάχοι
Λαός που έχει χάσει την εθνική του μνήμη και δεν σέβεται την ιστορία του είναι καταδικασμένος να πεθάνει!!
Μην ζητάς Ρωμιε να σεβαστούν την ιστορία σου όταν εσύ δεν την σέβεσαι!!