ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ο άλλος πήγε να φέρει F35 και τα φτερά των F16 ακόμα δεν φέρουν τους Ισραηλινούς rampage και spice που είχαν περάσει το 2021 απ' τη Βουλή.!!

 📍Fort Worth Texas
Στην γραμμή παραγωγής του F-35, εκεί που σύντομα θα κυματίζει & η🇬🇷Σημαία!

Με τις🇬🇷 #ΕΔ στην ελίτ της 5ης γενιάς Μαχητικών, η προαγωγή #Ασφαλεια #Σταθεροτητα στην περιοχή μας είναι εγγυημένη!

🇬🇷🇺🇸 #StrongerTogether

Άριστη φιλοξενία από την @LockheedMartin 🙏 pic.twitter.com/ussORp06uN

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο άλλος πήγε να φέρει F35 και τα φτερά των F16 ακόμα δεν φέρουν τους Ισραηλινούς rampage και spice που είχαν περάσει το 2021 απ' τη Βουλή

Τις ίδιες αμφιβολίες έχουμε και για τους agm 88 και agm 84L blk 2. Ναι μεν πέρασαν απ' την βουλή, αλλά θα βρεθούν κάτω απ' τα φτερά ή πρώτα θα αγοράζουμε άοπλες πλατφόρμες και μετά θα παρακαλάμε εν ώρα πολέμου την Αμερική να μας φέρει με μεταγωγικά πυραύλους την τελευταία στιγμή. 

Δεν λέω καλό μπιφτέκι το F35, αλλά γενικά τα αεροσκάφη όταν είναι άοπλα δεν είναι κάτι παραπάνω από πουλιά.

Θα φέρεις λοιπόν μαζί με την HAF  για τον κορμό της αεροπορίας Rampage, Spice, Agm 88, Agm 84 L, Sniper pod ή απλά θα αγοράζουμε πλατφόρμες στοχοποίησης δίχως να μπορούμε να στοχοποιήσουμε στόχους εδάφους, λόγω ανεπάρκειας των υφιστάμενων πυραύλων;; Όχι τίποτε άλλο, γιατί κάποιοι έχουν ξεχάσει τα 4 erieye χωρίς FOS και σκέφτονται τα F35 σε ρόλο AWACS.

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , δυστυχώς φοβάμαι ότι επίτηδες δεν φέρνουν τις βόμβες που χρειαζόμαστε για να μην μπορούμε να χτυπήσουμε με τους ανυπάκουους τρελούς μας τους Τούρκους την ώρα των συμφωνημένων και να τους γα****. Και τα spike NLOS το ίδιο που έπρεπε να είναι ήδη παντού και σε μεγάλους αριθμούς . Στα ντιλάκια δεν είναι τόσο ηλίθιοι όποτε είναι σκόπιμο η αγορά μονάδων παρελάσεων χωρίς όπλα σαν τα υποβρύχια 15 χρόνια χωρίς τορπίλες . Χτες έγραφαν τα Αττικά νέα ότι ακούγεται για Σάμο και Ικαρία η πρόθεση του Φλώρου να αποτύχουμε στην υπεράσπιση τους για να ανοίξει το μοίρασμα . Για να δούμε τις επόμενες 15 μέρες που λες που είναι κρίσιμες θα την γλιτώσουμε με τον αφοπλισμό που γίνεται ή την έλλειψη βλημάτων ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα....ο αφοπλισμός των νησιών έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται.. Το γνωρίζεις το λέγαμε εδώ και καιρό. Ξέρεις γιατί αφήνουν τα υποβρύχια και τα αεροπλάνα άοπλα;;;

Γιατί δεν υπάρχουν στρατοί που μόνο αμύνονται και στρατοί που μόνο επιτίθενται. Η δυνατότητα προσβολής του αντιπάλου στο έδαφός του, αν έχει προηγηθεί ή ακόμα κι αν επίκειται επίθεσή του, δεν είναι επίθεση, αλλά άμυνα. Ενεργητική, αλλά άμυνα.

Για αυτό όπως είπες και εσύ φοβούνται μην τους γαμήσουμε αν έχουμε όπλα. ΑΟΠΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ...πόσες φορές το έχω γράψει εδώ μέσα;; Εσύ φίλε μου θυμάσαι πολύ καλά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό που ξέρω είναι ότι χωρίς δυνατότητα ανταποδοτικού πλήγματος δεν υφίσταται αποτροπή. Η άμυνα δεν μπορεί να διαρκεί για πάντα, στο τέλος θα καταρρεύσει. Για περισσότερα κοιτάξτε τον Π. Κονδύλη,για όποιον ενδιαφέρετε.